• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

süper olmuş mervecimm:)
inş. soın ayrı geçridiğiniz sevgililer günü olurr

gülçinim nbrr canım bnmm:)

kızlarr kremalı patatesimee bakınnnnnnnnnnnn:)

http://www.kadinlarkulubu.com/zeytinyaglilar/251079-firinda-kremali-patates-resimli.html#post5151032

canım bana bol bol tarif lazım ama en kolaylarından -tatlicadiarzu- valla mutfakta sıfırım ben benimki gelene kadar hazır olmam lazım yoksa yemek yerine birbirmizi yeriz sırnaşık şey

canım askerde deki özlediklermizi yada sadece özledğimiz insanlarla onlar hakkındaki düşüncelerimiz,kaderlerimizi,aşkımızı,özlemimizi onlarla ilgili şeyleri burada paylaşıyoruz canım konu ne olursa olsun biz hergun buradayız genelde online olanler muhakkak bişey yazarlar tatlım hoşgeldin bu arada..
denizcim bence o 3gün içinde gitip almadı belki ondan geri dönuyordur canım benımki ne baktım şimdide teslim alındı yazıyo..kaydirigubbakcemile2

nurcum cnm komutanlık kabul etmemmiş geri göndermiş yaa anlamadım bende.sadece bi kazak ve mektuplar vardı yaa ama geri gelio işte.napıyım kısmet değilmiş.gelince veririm kazağı artık.mektupları göndercem geri ama.şimdi tek duam kutunun sapasağlam geri gelmesi:(((

iyi geceler kızlar :emir_bebek: bütün gece kk havuzunda yüzdüm valla bilmediğim bişi kalmıcak inşallah :lepi:

konuşumadık bugün hiç senağlama yarında sanmıyorum konuşcagımızı
güneydoguda bi yol açılıyomuş çok önemliymiş
başbakan gelcekmş açılışa o yüzden güvenlik saglıyolarmış
sanırım yarın açılıyo yol

konuşumadık bugün hiç senağlama yarında sanmıyorum konuşcagımızı
güneydoguda bi yol açılıyomuş çok önemliymiş
başbakan gelcekmş açılışa o yüzden güvenlik saglıyolarmış
sanırım yarın açılıyo yol

Ay bu gene evlilik diyoo.. Beni buhramlar basıyoo kötükedihüso
Canım kıyamam sana ya..Arar belki kıs :Saruboceq:

Back
X