• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

konuşumadık bugün hiç senağlama yarında sanmıyorum konuşcagımızı
güneydoguda bi yol açılıyomuş çok önemliymiş
başbakan gelcekmş açılışa o yüzden güvenlik saglıyolarmış
sanırım yarın açılıyo yol

Allah yardımcın olsun canım ya o kadar şükrediyorum ki halime ben şanslı olanlarınızdanım valla :Saruboceq:

ben sınav arasında da olsam hep yemeklerle ilgilyim yw yemekteyizi fln da izliyorum heheh

maşallah maşallah bana da artık ilk etap basit ama sevilenleri püf noktalarıyla öğretirsin demi cicim yerimseniben

şanslısın meltemcim ögrenirsin yaw yemek yapmakzor bişi diil :asigim: hele sevdigine yapıyosann

Neden efkarlıyım
Ve seni bugün daha çok özlüyorum
Neden içimde bir boşluk
Yüreğimde kasırgalar var
Neden derin bir boşluğa girmiş gibiyim.
İçimi kavuran bu ateşte neyin nesi
Bak sesim içimde titriyor.
Ellerim sensizliğin ürpermesinde
Bedenim parmaklıklar arkasında
Sana ulaşmamı engelleyen bu zincirlerde
Neyin nesi
Ne kadar çabuk ikindi oldu
Az sonra da akşam olacak
Yine sensizliğe gömülecek gün
Yine sensiz olacak saatler
Gözlerim seni arayacak
Kendini kaybettiği yerde
Bırak artık seni benden alıp götüren
Saatleri
koş
koş gel yanıma
Bak hasretinle ölmek üzereyim...

Allah seni emi delikafadulden Bende mobilya ve alyanslara bakmıştım :utangac:

:utangac: seninle ayrıntılı tanışmıyoruz o yüzden söz nişan var mı bilmiyorum sadece evlilikten korktuğunu biliyorum gamyoncuiremsu ben nişanlıyım valla alyanslarda kesinlikle tavsiyem kalın alma müthiş pişmanım -tatlicadiarzu- elini her yıkamanda çıkarman gerek yoksa yara bile oluyor ıslak olduğu için ayrıca iş yaparken verdiği rahatsızlık cabası -tatlicadiarzu- evlenirken değiştiricem inşallah tamturları beğeniyorum hem incelerde :asigim:

sLm Canım NasıLsın Benimde Şafak 103 ...Bende 3 gün sonra...uLen benden sonra geLdin benden önce geçiorsun 2'Li rakamLara :)

aradı cnm sabah onun msjıyla uyandım yawww böle bi mutluluk olabilir mi :asigim:
9da uyandırdı konuştuk uyku sersemi :) nöbetteydiii

nergisscim naberr tertipiz amma benmki geç çıkıcak taktıgı için,
az önce kızdım keşke zaamanınd gitseydin diye.

valla nergiscim öle birazcık:dance:aslında benmki tam olmayadabilir.belki daha erken gelebilir yada daha geç.belki benden önce kavuşucan kızzzkaydirigubbakcemile5

cicişim sevindim yaa dün baya üzülmüşsün konuşamadın diye.çok şükür yaaa hiç haber alamasaydık kafayı yerdik heralde:oklava:

ya diyorum bundan bi yirmi sene önce fln yaşasaydık napardık..
cep tlf yok, mektup yazsan bi ayda anca gider pehhhh
bulmuşuz da şükürler olsun diyorum :Saruboceq:

ya kızlar şimdi baktımda ptt sitesinden zimmet edildi yazılmış.ondan sonrada sevk edildi yazmışlar.yani bu bana gönderdikleri anlamına mı gelio?yani banamı sevk ediyolar

Back
X