• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

karasevdalandığım,hasretinle yandığım,can beni terketmeden yetiş cennet saydığım...gönül yarası bu ilacı yoktur senden başka...ömrüm,nefesim,herşeyim,canımın canı gel artık yeter bu hasretlik

ananem anlatıyo da onların zamanında çok daha uzunmuş askerlik.dedemden2yıl hiç haber alamamışlar biliyomusunuz.düşününsene yaa kocanızı yada ne bilim nişanlınızı sevdiğinizi gönderiyonuz 2yıl veya daha fazla.hiç haber yok.biliyosunuzki 2 senenin sonunda gelcek.sadece bu var elinizde.anaaaacım nasıl dayanmışalr yaaaa eskilerrrrr.çooooook şükür ALLAHım

kızz güLçinn sen iyice yanmışın sevdiğinin hasretine...Biran önce geLsin bizim şafaKLarda düşsün...kikiki Seninki geLdiğinde benim şafak : 50 oluyo anam süper yaaaa.....

karasevdalandığım,hasretinle yandığım,can beni terketmeden yetiş cennet saydığım...gönül yarası bu ilacı yoktur senden başka...ömrüm,nefesim,herşeyim,canımın canı gel artık yeter bu hasretlik

yine döktürmüşsün ablam yaaaa,kopya çekeyimmi burdan

aradı cnm sabah onun msjıyla uyandım yawww böle bi mutluluk olabilir mi :asigim:
9da uyandırdı konuştuk uyku sersemi :) nöbetteydiii

tek ben sanıyodum cnm bu duygu içinde olan dimi ama nasıl bir duygudur o sanki daha önceden az seviyormuşum gibi hissediyorum bazen askerden sonra sanki daha çok seviyorum sevgim dahada arttı gibi geliyor :asigim: Allah bizlere hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder inş. :Saruboceq:

Benim annemde 2 yıL bekLemiş babamı dio ne mektup vardı ne başka bişey...Kaynanna kayınpeder yanında...bizLer çok şansLıyız vaLLa...

vaLLa ne biLim mervişim dün aramamış feLan yaa benim akLıma direk kavga geLdi :) hehehe

hehe yok cnm fırsat olmamıştır ondan yoksam küsmedik :)

benm dedm de 2sene yapmış askerliği sırnaşık şey ayy ne kötüüü

handancım kim mutlu olmaz kiii sevdiginin msjıyla :asigim:
tüm günüm mutlu geçiyo vallaa

ayyy ayy Benimkide acemiLikte çok ankesörLüden atardı ...Sabahın 4 ünde 5 inde...
şimdi ise cep teLden atıo...Hehehe aLLAhım bugünLerimizi aratmasın işaLLah...

Canımı üzülme sen üzülmeki askerinde üzülmesin bitanem...rabbimin izniyle geçicek merak etme sen.ben buraya geldiğimde bende senin gibiydim,ama bak şimdi 53 günümüz kaldı.üzülme demek kolay biliyorum belki ama gerçekten geçiyor meraklanma bak bize geçti gidiyor

kıslaaar
ne kaynatıyosunuz bende geldiiiim
hiç keyfim yok beni de aranıza alıııınsenağlama

bu arada denizcim sana geliyo demek bence sevk edildi diyosa

Back
X