• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

evet canım sevdiğim askere gitmeden yada izne geldiğinde evlenmek istiyorum ben ama burda dün içimi döktüm zor dediler gözüm korktu rahat edemem die inanın böylede hiç rahat edemicem askerdeyken ne yapçam bilmiyorum evlencem gün sayıyorumm ama sevdiğim askerden önce olmaz diyo bende gün sayıyıom napim

evet canım sevdiğim askere gitmeden yada izne geldiğinde evlenmek istiyorum ben ama burda dün içimi döktüm zor dediler gözüm korktu rahat edemem die inanın böylede hiç rahat edemicem askerdeyken ne yapçam bilmiyorum evlencem gün sayıyorumm ama sevdiğim askerden önce olmaz diyo bende gün sayıyıom napim

canım bu acele ne ki?
ben de nişanlımı bekliorum işte..
askerden izine geldiğinde istemeye geldiler nişan oldu şimdi bekliorum şafak 133
geldikten sonra bile öyle he dediğinde evlenmek kolay iş deilki bi sürü hazırlık olacak.
askerden gelsin işini oturtsun da sizde öyle hazırlanın
ya da olmadı izine geldiğinde bi söz yaparsınız istemeye falan gelirler yani

en mantıklısı cnm bnm herşey tadın olsun bunları birkez yaşıcaksın sonuçda en güzeli için biraz sabır etmen gerekicek en güzel zamanını evliliğin öle geçirme bencede en güzeli bu kaydirigubbakcemile5

yok güzelim sen evlenmeye kalkışma hiç bence
evli olanları duydun dün ki bana gitmeden yalvarsa evlenmezdim ki
babam da vermezdi zatenkaydirigubbakcemile3
sen hiç rahatını kaçırma dönsün ondan sonra herşeyi tadıyla yaşa hiç bişey aceleye gelmesin

haklısınız kızlar brnumdan gelmesin evliliğimin ilk yılları zaten olmucak galiba sevdiğm aynen sizin gibi dedi sizde benim fikrimi deiştirdiniz saolunn sevdiğimi beklerimm bendeeeee sizle şafak sayarm sonra kavuşurummm

canım istemeye gelmişte olsalar en fazla nişan falan derim ben..
evliliği düşünme bence askerden gelmeden
ikinizin kafası da rahat olur
şimdi evlense o kadar sorumlulukla askere gitmesi onun içinde zora.s senin içinde

canım istemeye gelmişte olsalar en fazla nişan falan derim ben..
evliliği düşünme bence askerden gelmeden
ikinizin kafası da rahat olur
şimdi evlense o kadar sorumlulukla askere gitmesi onun içinde zora.s senin içinde

haklısınız kızlar sevdiğim dahada bunalmasın orlarda bekleyelim de herşey içimize sinerek olsunn saolun gerçektennnyerimseniben

7. ay derken ilşkinizmi elifcm 7 ay bizim 4 sne oldu

evet tatlım 5 yıl önce tanışmıştık ama aklımız yeni başımıza geldi:utangac:
4 yıl falan hiç görmedim ben onu
sonra birden karşıma çıktı bu hale geldik
sonra da mezun oldu askere gitti işte:asigim:
neyseki az kaldı
102 gün sonra bitiyo çok şükür

nişan yapabilirsiniz istersen o olabilir çokda güzel olur izni dolu dolu güzel şeylerle yaşar ama bide şöle bir duurum var maddiyat vede sonuçda izne gelio sıkışıklığa getirmek istemiyor olabilir :uhm:

nişana ailem yanaşmıo ondann cnım. sevdiğim herşey acele olmasın gidip gelim kafam raht olsun dio oda haklı bende kayın validemle ne yapçam zaten ama yanına raht gdip gelirim daha mı rahat olur dedim ama olmaz kaydirigubbakcemile2bende sayenizde artık öle düşünüyorummm

asiii kız sende şafak mı sayacan burda yanidelikafadulden amanınn

ne zaman gidecek askere belli mi

kızlar bana müsade yemek yapmayı öğreniyorumda gidim bi yemek yapim cokacimcoook
annemide kobay olarak kullanıyorum :jeyyar: sonra evlenince rezil olup kaynanazede olmayalım :roflol:

evet tatlım 5 yıl önce tanışmıştık ama aklımız yeni başımıza geldi:utangac:
4 yıl falan hiç görmedim ben onu
sonra birden karşıma çıktı bu hale geldik
sonra da mezun oldu askere gitti işte:asigim:
neyseki az kaldı
102 gün sonra bitiyo çok şükür

birden karşına çıktı hikaye gbi ne güzel allah tamamına erdirsin inşallahh hyerimseniben

Back
X