Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elif dünkü yazıları aradım taradım ama bulamadım sen miydin sevdiğine cd yapçak olan cd ye ne koydun resimlerinizimi yada ne bilim video mu yaptın
evet cnm birde meltem var yani tek kalmazsın :) zaaten aşkkoş gelince ben buraya sadece onun işi oldugu zaman gelirim bırakmaz peşimi del
ikafadulden anlarsın ya :jeyyar: :roflol:[/
anlamam mı canımcım baklım bende sevdiğime kk yı nasıl anlatçam kızar belki sevdiğim ama ne yapsammm bilmiom zaten sağ salim gidip gelseler evlilik filan ırakırlarmı hiççşakkıdı melteminde çok varmıı
evet cnm birde meltem var yani tek kalmazsın :) zaaten aşkkoş gelince ben buraya sadece onun işi oldugu zaman gelirim bırakmaz peşimi del
ikafadulden anlarsın ya :jeyyar: :roflol:[/
anlamam mı canımcım baklım bende sevdiğime kk yı nasıl anlatçam kızar belki sevdiğim ama ne yapsammm bilmiom zaten sağ salim gidip gelseler evlilik filan ırakırlarmı hiççşakkıdı melteminde çok varmıı
evet cnm oda daha yıllarda bizim gibi![]()
canım ben de varım diğer arkadaşlarda yaptılar
movie makerde video yaptılar vardır bilgisayarında bu program bi kurcala
benimki ingilizce türkçe kurulumu yok:sm_confused:
evet cnm oda daha yıllarda bizim gibi![]()
yazık bize ya:1closedeyes: sevdiğime kk yı nasıl anlatsam kızmaz acaba banasenağlama
Aşkım tel.dee :lepi::lepi:
kaynatın bakalım :dilcikar:
bende düşündümde kızlar ordada yanında olabilecek bişi olsun die düşün cdyi götüremez ki :1no2: bende resimlerimizden takvim yaptırdım bana baka baka şafak saysın aşkkoş die :asigim:
Dil Çıkarma Lem :mymeka:sırnaşık şey
sende habire gol atıosun :1closedeyes: şafak önde arıyo biz ne yapalım senağlama senağlama
handan sennkine kk yı nasıl anlattın yada elif sen banada yardım edin kızcak bana sevdiğim die korkuom hm kısknç bde net olaylrnı sevmio yani kendi adına ama ne yapsam
kaydirigubbakcemile2 Kızımmm bizimde şafağımız fazlaydııı zamanında bizde az görüşüyoduk laelaelaelaelae
Neysem zati herif uyudu :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben geldiiimm:sm_cool:
Uyudu diye gülüyon dime lem :mymeka:sırnaşık şey