• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Aynı korkuları yaşıyorum şuan..Askerde diye içim rahattı ama 11 gün kaldı ya -tatlicadiarzu-

canım yasım senden küçük daha ama 21 yasındayım kendini ne zaman hazır hissediyorsan evliliğe ozman evlen derim çünkü hazır hissetmiyorsan evlilik sana zindan gibi elir.. nişanlı kal gerekirse 2 yıl kal ama kendini hazır hissettiğinde evlen bana şimdi cihan deseki hadı yarın evlenelim evlenmemkii yapamam yanı hazır degilim daha..

Son düzenleme:
canım yasım senden küçük daha ama 21 yasındayım kendini ne zaman hazır hissediyorsan evliliğe ozman evlen derim çünkü hazır hissetmiyorsan evlilik sana zindan gibi elir.. nişanlı kal gerekirse 2 yıl kal ama kendini hazır hissettiğinde evlen bana şimdi cihan deseki hadı yarın evlenelim evlenmemkii yapamam yanı hazır degilim daha..

Sorma Metin e Kalsa Hemen Evlenicez Gelince kafamçokkarıştı

bende geldim kızlar evlilikten korkulurmu ya alemsiniz bak ben burda ölüommm evlenemedim die =) çok kaynattınızmı bakamadım önceki sayfalara

bende korkuyom yaaaa ben de hiç hazır degilim evliliğeee valla korkuyom he sevgililik başka koca dahada başka:)

korkak korkak lülülülülülü lülülülülülü

o beni bayılttı kontr bitti ben aradım bu saate kadar konuşuyoruz bnmkide uykuya gitti sırnaşık şey

canım nazar değmesin ama rahat konuşabiliyonuz iyi morelim düzelio böyle bizde konuşurmuyz acaba :1closedeyes:

bende korkuyom yaaaa ben de hiç hazır degilim evliliğeee valla korkuyom he sevgililik başka koca dahada başka:)

bende daha evlenmedim nişanlıyım ama evlilik bence başıma gelicek en güzel şey herşey sana ait oluo hayatını paylaştığın biri evini paylaştıgın zevkini paylaştıgın biri korkunç yanından bakmayın onunla film izliceksin yemek yapıcaksın aynı yastıkda sarılıp birine uyucaksın ve güvende hisediceksin kendini bence dünyanın en güzel şeyi sevdiğin kişiyle berabersen eğer :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

ay bende geldim yazdıklarınız okuyayım dedim yetişilmiyo kızlar -tatlicadiarzu- maşallah bi kişi gitti 5 kişi eklendi topiee :lepi:

bende daha evlenmedim nişanlıyım ama evlilik bence başıma gelicek en güzel şey herşey sana ait oluo hayatını paylaştığın biri evini paylaştıgın zevkini paylaştıgın biri korkunç yanından bakmayın onunla film izliceksin yemek yapıcaksın aynı yastıkda sarılıp birine uyucaksın ve güvende hisediceksin kendini bence dünyanın en güzel şeyi sevdiğin kişiyle berabersen eğer :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

süper anlatmışsın korkmadığıma haklı olduğumu bi kez daha anladımm:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:şakkıdı

Back
X