Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşalahhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
Sağol bitanem.. İnş Seninde bu günlerini görürüz :lepi:
ay kıskandım bende istiyorum o günleriiii senağlama ama acele etmeden :dilcikar:
Tamam gel bacım sanada dua edelim :Saruboceq:
Ya Rabbiii,
şu gecenin hayrınaa bu topikte bilgisayarları başında beklemekte olan aciz kullarına hayırlı izdivaçlar nasiib eyle :Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnn
banada :ecrin_bebek:
Ya Rabbiii,
şu gecenin hayrınaa bu topikte bilgisayarları başında beklemekte olan aciz kullarına hayırlı izdivaçlar nasiib eyle :Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnn
Ya Rabbiii,
aminnnnnnnnnnnnn
meltemcim siz yola çıkmışsnız zaten nişan yapmışınz bizde ona da yoh :)
Kızlar bende kaçıyorum uykum geldi..
Allah ağzımızın tadını bozmasın..
Yarın gene buluşalım
Sizi kocaman öpüyorumm hihoyyyt
İyi geceler jelibonlu rüyalarrr![]()
Kızlar bende kaçıyorum uykum geldi..
Allah ağzımızın tadını bozmasın..
Yarın gene buluşalım
Sizi kocaman öpüyorumm hihoyyyt
İyi geceler jelibonlu rüyalarrr![]()
canım benim bu iş nişana bakmıyor sizin duygu düşünce ve tabiki hazır olmanıza bakıyor. niaşn dediğin bi yüzük farkı sadece (ailelerin karşılaşması ayrı tabi) bazen gerçekten çook istiyorum ama sonra kendime geliyorum bişeyi ne kadar çok istersen ya o kadar çabuk bıkarsın yada aksilikler peşini bırakmaz. :ecrin_bebek: en iyisi istemeye devam edip ısrarcı olmamak -tatlicadiarzu- kendime öğüdüm tabi bu
![]()
Aminnnnn :Saruboceq::Saruboceq:
Bunu demeden gitmiyim delikafadulden
süpersiniz kızlar üçünüzde gidelim iyi geceler demişsiniz ama üçünüz de hala onlinesınız :roflol: neyse ki ben öle bişi demedim de hala burdayım :dilcikar: