• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

hepinize günaydınlar kızlar.....
ŞAFAK:52 ORDUDAYIZ BUGÜN
GÜLÇİN GÜNAYDIN İZMİR NAASIL BUGÜN SOĞUK DEĞİL DEMİ BENİM ASKERİM ÜŞÜMEZ ÜŞÜYÜPTE HAASTA OLMAZ DEMİ ÇEVRİMİÇİSİN DİYE SANADA Bİ GÜNAYDIN DİYEYİM DEDİM

Son düzenleme:
Günaydın kızLar nasıLız bugün bakaLım.....Şafak: 102 ....
100 Lerinde bitmesine son 2 gün çok şükür...
bitsin be artık son zaman 100 Ler hiç bitmio yaaaa....

hepinize günaydınlar kızlar.....
ŞAFAK:52 ORDUDAYIZ BUGÜN
GÜLÇİN GÜNAYDIN İZMİR NAASIL BUGÜN SOĞUK DEĞİL DEMİ BENİM ASKERİM ÜŞÜMEZ ÜŞÜYÜPTE HAASTA OLMAZ DEMİ ÇEVRİMİÇİSİN DİYE SANADA Bİ GÜNAYDIN DİYEYİM DEDİM

Canım benim.. Günaydın.. İzmir Bugün Biraz Soğuk Ve Rüzgarlı.. Ama Üşümez Sanırım yerimseniben

evet doğru gülçin şafak:52 ama günler birbirine sıkışmış sanki geçmek bilmiyor,zaman sanki bana inat edermişçesine ilerlemiyor...rabbimden sabır diliyorum başka çare yok

evet doğru gülçin şafak:52 ama günler birbirine sıkışmış sanki geçmek bilmiyor,zaman sanki bana inat edermişçesine ilerlemiyor...rabbimden sabır diliyorum başka çare yok

Bizimde 50 den sonra nerdeyse hiç geçmemişti kafamçokkarıştı Allah sabır versin hepimize bitanem :teselli:

rabbim tez zamanda kavuştursun nergisim....ve birdahada ayırmasın....
sağ salim gittiler rabbim sağ salim dönmelerini nasip eder inşallah ondan sonra mutlulklar bizi bekliyor

rabbim tez zamanda kavuştursun nergisim....ve birdahada ayırmasın....
sağ salim gittiler rabbim sağ salim dönmelerini nasip eder inşallah ondan sonra mutlulklar bizi bekliyor

Aminnn.. Allah'ım su gibi geçirsin şu günleri :Saruboceq:

oLabiLir canım sabah 6 6.30 gibi çıktıLar...ama haLa varamadı yaaa..teLide ççekmio...
merak etmeye başLadım....

benim nişanlım sürekli asker astsubay yılın belirli zamanlarında görüşebiliyoruz sadece sesini duyuyorum günde en az 2 saat konuşuyoruz hergeçen dk biraz daha özlediğimi hissediyorum görmek için 70 günümüz kaldı allahım sabır verrrrrrr

Canım hoşgeldin aramıza. Seninde işin zormuş :uhm:

günaydın kızlaaaar
kız ne çok yazmışınız oku oku bitiremedim:bbo:
daha da konuşamadım beyfendiyle
bekliyos elimiz mahkum:asigim:

oLabiLir canım sabah 6 6.30 gibi çıktıLar...ama haLa varamadı yaaa..teLide ççekmio...
merak etmeye başLadım....

he canım yaa
gülçin doru diyo
çekmiyodur şimdi
bizimkisi şırnaktan gideceği köye 4 saatte varmıştı
sabret arar varınca seni habersiz bırakmaz:teselli:

Back
X