Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee ben inandım geçti gitti nişanlandık bilemm darısı başıına ablam
günaydın kızlar
kimse var mı
şafak 100
aşkımla ben küs senağlama
günaydın elifcim şafak 405 oldu ceza aldı 10 gün senağlama senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
handan çok üzüldüm kuzum yaa ne olmuşta ceza almış kötü olmuş ama başa gelen çekiliyo şimdi demek kolay dersin ama inan bana aynı şeyi ben yaşamış gibi üzüldüm
cnmcım yemin töreninde eve izin yok ya o ankaradan gelmişdi cuma günü akşamı pazar sabahı döndü ananesi hastaydı giderkende vefat etti zaten senağlama senağlama bi yüzü gülmedi aşkkoşumun senağlama
cnmcım yemin töreninde eve izin yok ya o ankaradan gelmişdi cuma günü akşamı pazar sabahı döndü ananesi hastaydı giderkende vefat etti zaten senağlama senağlama bi yüzü gülmedi aşkkoşumun senağlama
günaydın arkadaslar bugün şafakımız 101:) elif sen hep 1 eksik söyluyon bulundugun günü saymıyorsun heralde sen:) 17mayıs ise aynı şafakımız senınlede..handanım neden 10günceza aldı ??
ayyy
çok üzüldüm canım yaa
başınız sağolsun ayrıca
kıyamam annesini görüp döndü diye ceza almış:çok üzgünüm:
başı sagolsun cnaım geç gitti diye dimi ceza aldımervenin kide geç gitti diye cezalı..
günaydın arkadaslar bugün şafakımız 101:) elif sen hep 1 eksik söyluyon bulundugun günü saymıyorsun heralde sen:) 17mayıs ise aynı şafakımız senınlede..handanım neden 10günceza aldı ??
canlarım nasılsınız.şafak:51 bugün niğdedeyiz
canlarım nasılsınız.şafak:51 bugün niğdedeyiz
canıımm yaa başınız sağolsun senağlama ayrıca da geçmiş olsun ceza için senağlama
şafak:378 :asigim: