• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

handanm yüzde yüz sen haklısın ama anlar oda seni aklı başına gelir sonuçta mantıklı deil geldiğinde çalışması mutlka anlıcaktır belkim sana sürpriz yaparrr

Valla erkek milleti senin haklı olduğunu anlasa bile geri adım atmazlar kötükedihüso

ay kızlar uyumaktan var geçtim çünküm msj geldi sırnaşık şey
yataga yatıp msjlaşcammm
nöbetteymiş şu an
uzun zmndır yapamıyoduk çok özlemişimmmmmm :asigim:

bakalım beklioruz ne olcak dieee. seninkide hayırlısıyle gelsinnna.s ama bemki gitmeesinnnn yanımda dursunnn:asigim:yerimseniben

İnş bitanem hepsi sağsalim gelsin :Saruboceq:
Öyle deme askerlik çok gurur verici.. Her sağlıklı Türk erkeği mecbur gidecek :lepi:

haklı olmak istemiyorum kırılmak istemiyorum ben sadece çokmu

canım benim tabiki çok deil ama malesef kırılıyoruz işte anlar hatasını kırdığını anlar en azından telafi etmeye çalışır tabi demesi kolay belki ama sen üzülmeee:teselli::teselli::teselli::1no2:

ay kızlar uyumaktan var geçtim çünküm msj geldi sırnaşık şey
yataga yatıp msjlaşcammm
nöbetteymiş şu an
uzun zmndır yapamıyoduk çok özlemişimmmmmm :asigim:

Gözünaydın bacım.. Benimkinde pireler dans ediyo :roflol::roflol:

giderken bıraktıgı işleri varmış onların kendi işi olduğu için bilmiyorum anlamıyorum ve çirkin bi kelime kullandı ne bilim berbat bi durum ya tarifi yok :bbo:

Çirkin kelime kullandığına göre demekki baya gerilmiş o ortamda.. Sen içini ferah tut sakın fevri bi harekette yapma o hatasını anlayacak gelince :teselli:

İnş bitanem hepsi sağsalim gelsin :Saruboceq:
Öyle deme askerlik çok gurur verici.. Her sağlıklı Türk erkeği mecbur gidecek :lepi:

öyle tabi ama inan şuanda hiç öyle düşünemiyorum yani guru verici olabilir tabi ama şuan beni mutsuz etçek bi olay olarak görüorumm çok canım sıkılıyo çookkkkkkksenağlama

öyle tabi ama inan şuanda hiç öyle düşünemiyorum yani guru verici olabilir tabi ama şuan beni mutsuz etçek bi olay olarak görüorumm çok canım sıkılıyo çookkkkkkksenağlama

Biliyorum anlıyorum canım.. Burdaki herkes seni şuan çok iyi anlıyo..Ama inan bizler varız sular seller gibi geçecek zaman :teselli:

mutlaka anlar biz yaşadığımızdada oluo hatta böyle bişey yaşadı birebir insan çok kırılıyo aşırı derecede ben hala arada hatırlatrırım sevdiğime daha yeni anlıo haklı olduğumu yeni derken olaydan baya sonra yani ama anlaması yetmio genede kalbin ferah olsunn bitanemmm

Çirkin kelime kullandığına göre demekki baya gerilmiş o ortamda.. Sen içini ferah tut sakın fevri bi harekette yapma o hatasını anlayacak gelince :teselli:

komutanıma katılıyorum Handancım ya :teselli: ne kadar anlatsalar da biz onların ordaki ortamını tam olarak hissedemeyiz. belki şu an bile dediklerini düşünüp kafasına vuruyordur. :mymeka:

sen hepimizin yapacağı gibi sevdiğinle izinde yapılacak şeyler planlamışsın ama onunda demek kafasında kendine göre planları var ikiniz de haksızsınız bence çünkü kendinizi düşünmüşsünüz baştan ortak konuşsaydınız keşke ki ama diimi :delphin:

halasına lafım yok kaydirigubbakcemile annamam ne dertleri olur sevenlerle :oklava:

mutlaka anlar biz yaşadığımızdada oluo hatta böyle bişey yaşadı birebir insan çok kırılıyo aşırı derecede ben hala arada hatırlatrırım sevdiğime daha yeni anlıo haklı olduğumu yeni derken olaydan baya sonra yani ama anlaması yetmio genede kalbin ferah olsunn bitanemmm

kızlar kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama yediremiyorum kendime ben burda onla olucak yaşıcam en ufak şeyine kadar hayalini kurarken zoruma gidiyor bu sefer o kadar kolay olmıcak biz karar vermişiz ve bu yolda yürücez demişken ilişkime başkalarının yön vermesine izin vermem verenede tahamül etmem zoruma gidiyo hatalı oldugunu şuan bile farkında ama bu çocuk oyuncağı değilki evcilik değil evlenicem insan azından çıkan lafın nereye gittiğini bilmeli sorgusunu yapmalı karışığım hemde çok kusura bakmayın

Back
X