• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Biliyorum anlıyorum canım.. Burdaki herkes seni şuan çok iyi anlıyo..Ama inan bizler varız sular seller gibi geçecek zaman :teselli:

canım şuan gerçekten çok mutsızım durumum sizden brazda olsa farklı oyüzden o yanımda olmadığında acaip boşlukta olcam ama genede siz varsınız sağ salim gidip gelsinn yapaçak bişe yokkksenağlamasenağlama

c
asi uzun dönem mi canım seninde

evet canım malesefa.s:1closedeyes:

kızlar kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama yediremiyorum kendime ben burda onla olucak yaşıcam en ufak şeyine kadar hayalini kurarken zoruma gidiyor bu sefer o kadar kolay olmıcak biz karar vermişiz ve bu yolda yürücez demişken ilişkime başkalarının yön vermesine izin vermem verenede tahamül etmem zoruma gidiyo hatalı oldugunu şuan bile farkında ama bu çocuk oyuncağı değilki evcilik değil evlenicem insan azından çıkan lafın nereye gittiğini bilmeli sorgusunu yapmalı karışığım hemde çok kusura bakmayın

Canım benim neden kafamızı şişiresinki.. Biz burda bi aile olduk artık.. Dert sevinç hepimizin..

canım şuan gerçekten çok mutsızım durumum sizden brazda olsa farklı oyüzden o yanımda olmadığında acaip boşlukta olcam ama genede siz varsınız sağ salim gidip gelsinn yapaçak bişe yokkksenağlamasenağlama

c

evet canım malesefa.s:1closedeyes:

Hepimiz bu yollardan geçtik asicim sıra sende..

kızlar kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama yediremiyorum kendime ben burda onla olucak yaşıcam en ufak şeyine kadar hayalini kurarken zoruma gidiyor bu sefer o kadar kolay olmıcak biz karar vermişiz ve bu yolda yürücez demişken ilişkime başkalarının yön vermesine izin vermem verenede tahamül etmem zoruma gidiyo hatalı oldugunu şuan bile farkında ama bu çocuk oyuncağı değilki evcilik değil evlenicem insan azından çıkan lafın nereye gittiğini bilmeli sorgusunu yapmalı karışığım hemde çok kusura bakmayın

bitanem seni o kadar iyi anlıyorum ki aynen yaşadık bizde başkalarının ilişkiye karışması yada tarflardan birinin böyle yapması neden oluo buna çok kırılıyo insan ama sonuçta srninde dediğin gibi bi kere olur evlilik aynı yolda birliktesiniz böyle olaylar olcak tabikide yani mutlaka hatalar olcak ama telafisi zaman alcak benmde hiç aklımdan çıkmaz ama bi daha tekrarlanmaması önemli a.s

kızlar ben çıkıyorum

yani komutanım izninizle çıkıyorum ben kaydirigubbakcemile3
yarın erken kalkmam gerek..

handancım bozma daha çok moralini özür dileyecek
sende burda bizimle paylaşacaksın inş.:teselli:

herkese iyi geceler askerleriniz rüyanıza gelsin :lepi:
gerisini siz halledersiniz iştesırnaşık şey

kızlar ben çıkıyorum

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmm:emir_bebek:

kızlar ben çıkıyorum

Tamam şekerim iyi geceler dadlu ve sevgilili rüyalar -tatlicadiarzu-Şeniz

anacım sevdiğim gidio yaw nasıl gurur duyacam bunla ben yaa bağırmak ağlamak isitorum çok stresliym komutansenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1closedeyes::roflol::roflol::roflol:

Bene bakkk kötükedihüsokötükedihüso Uçarım valla kuş gibi arı gibi sokarım kötükedihüsokötükedihüso

Zırlama :mymeka:

Back
X