• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

ne gevezesiniz yavv
oku oku bitiremedim
selamlaaaaar
ben geldiiiiiima.s.

şafak 99hihoyyythihoyyyt
ama daha aşkımla konuşamadımsenağlama

handan güzelim haklısın üzülmekte ama kızlarda söylemişler
sonunda özür dileyecek o yine
hem dönünce toplu intikam alcaz unuttun mu
sıkma canını olur mu:1hug:

hoşgeldinnnnnn elifimm bacım 2lilere düşmüşünnn hadi hayırlısı bi bakmışın btmişşşşş

sağol bacım darısı sana inşallah
geçmiyo değil günler geçiyo
ama acı ama tatlı bitiyo bi şekilde
bu günlerde geçecek inşallah

bilmiyorum canım dile kolay 15 ay nasol geçer ben onu 2 gün görmesem kalbim daralıyo ne yaprım bilmiyrum çok morelim bozuluyo ama yapçak bişey yok sanırımsenağlamasenağlama

bilmiyorum canım dile kolay 15 ay nasol geçer ben onu 2 gün görmesem kalbim daralıyo ne yaprım bilmiyrum çok morelim bozuluyo ama yapçak bişey yok sanırımsenağlamasenağlama

ilk zamanlar daha zor oluyo anlıyorum seni
ama zamanla alışacaksın
ve yine aynı zaman geçecek onu sana getireceka.s.

ama zamanla alışacaksın

ay şekerim ne güzel demişsin ya :asigim:

ilk zaman ne kadar kötü oluyor diyorsun dünya durdu hayat bitti ama işte günlük sıradanlıklara dalınca görüyorsun ki devam ediyor herşey.. geçmez dediğin zaman da geriye dönüp baktığında geçmiş oluyor yerimseniben ben daha minnacık bi kısmını atlattım gerçi.. bi dönüp bakıyorum 58 gün geçmiş onsuz ama geçmiş çok şükür :çok üzgünüm:

ay şekerim ne güzel demişsin ya :asigim:

ilk zaman ne kadar kötü oluyor diyorsun dünya durdu hayat bitti ama işte günlük sıradanlıklara dalınca görüyorsun ki devam ediyor herşey.. geçmez dediğin zaman da geriye dönüp baktığında geçmiş oluyor yerimseniben ben daha minnacık bi kısmını atlattım gerçi.. bi dönüp bakıyorum 58 gün geçmiş onsuz ama geçmiş çok şükür :çok üzgünüm:

öyle güzelim
çok kaptırmamak lazım
ilk zamanlar hayattan soyutladım kendimi resmen yaşamadım gibi bişey
ama o şekilde devam etseydim daha çok yıpranacaktık
yıpratacaktık sevgimizi yorulacaktım çünkü
hatta yoruldum da
bende hayata devam ediyorum
onsuz ne kadar tatsız olsa da geçiyo zaman

öyle güzelim
çok kaptırmamak lazım
ilk zamanlar hayattan soyutladım kendimi resmen yaşamadım gibi bişey
ama o şekilde devam etseydim daha çok yıpranacaktık
yıpratacaktık sevgimizi yorulacaktım çünkü
hatta yoruldum da
bende hayata devam ediyorum
onsuz ne kadar tatsız olsa da geçiyo zaman

biraz karamsar gibisin canım genelde bana mı öyle geliyor benneyaptımki ama sen ne kadar pozitif olursan askerinin neşesi de o kadar yerine gelir. :1hug:
az önce aradı benim ki izmirin dağlarına çıkacaklarmış kaydirigubbakcemile3

kızlarr sevgilime çarşı pazar günü demişler.ama kargo yolladım cts çıkması lazım kargopzr kapalı
dedm ki pzr günü amcama gidicez görüşemeyiz ctsye aldır çarşını biriyle değiş dedm
şimdi sormaya gitti kızlar inş komutn izin verir
dua edin yawww yoksa kargom geri gelcek :Saruboceq:

kızlar yardımınız lazım şimdi sevdiğim gitçek ya ben çok üzülüyorum ama ama sevdiğime çok belli etmiorum yani normal davranıorum acaba içime atmasammı üzülmediğimi zannediyomudur.. yani ben normalim die nasıl düşünür üzüldüğümü o da üzülmesin die çok belli etmiyorum kafam karıştı

ben de senin gibi belli etmedim üzüldüğümü ve evt yanlış anladı başlarda
ama sonra daha fazla kendimi tutamayarak bi kaç kez agladım mektuplar yazdm fln
hiç bi sorun kalmadı.ama içine atma yoksa benim gii hasta olursun bırak rahatla ya ben panik atak oldum o yüzden

ama zamanla alışacaksın

umaarım öyle olcak canım yapılcak bişey yok gitmicekti ama kendisi önümüze engel olmasın dedi bende sevdiğiceğimi dinledim çok sıkılıyorum ama i an gitmesinide ve hemen gelip tmelli kalmasını istiorummsenağlamaa.s:uhm:

biraz karamsar gibisin canım genelde bana mı öyle geliyor benneyaptımki ama sen ne kadar pozitif olursan askerinin neşesi de o kadar yerine gelir. :1hug:
az önce aradı benim ki izmirin dağlarına çıkacaklarmış kaydirigubbakcemile3

insan ister istemez karamsarlaşıyo galiba
napıyım ki onsuz olmuyo:çok üzgünüm:
ama bugün konuşamadık biraz ondan keyifsizim
dünde aradğında görmedim
kızgın gibi geliyo o yüzden bana:çok üzgünüm:

kızlarr sevgilime çarşı pazar günü demişler.ama kargo yolladım cts çıkması lazım kargopzr kapalı
dedm ki pzr günü amcama gidicez görüşemeyiz ctsye aldır çarşını biriyle değiş dedm
şimdi sormaya gitti kızlar inş komutn izin verir
dua edin yawww yoksa kargom geri gelcek :Saruboceq:

inşallah izin verir canım benim
o kadar uğraştın inşallah izin verir de sorun olmaz:Saruboceq:

Back
X