• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

MELTEMRE kullanıcısından alıntı
biraz karamsar gibisin canım genelde bana mı öyle geliyor ama sen ne kadar pozitif olursan askerinin neşesi de o kadar yerine gelir.
az önce aradı benim ki izmirin dağlarına çıkacaklarmış

bu dedigin çok dogru cnm tecrübe konuşuyo 12aydır hihoyyyt
ne durummlarda onu güldürmeyi başardım
şu durumda bile beni güldürdün helal olsun diyo :)

ay şekerim ne güzel demişsin ya :asigim:

ilk zaman ne kadar kötü oluyor diyorsun dünya durdu hayat bitti ama işte günlük sıradanlıklara dalınca görüyorsun ki devam ediyor herşey.. geçmez dediğin zaman da geriye dönüp baktığında geçmiş oluyor yerimseniben ben daha minnacık bi kısmını atlattım gerçi.. bi dönüp bakıyorum 58 gün geçmiş onsuz ama geçmiş çok şükür :çok üzgünüm:

inşallah benimde öyle olur şuan onu görmeden 2 gün duramayan ben ne yapçam bilmiyorum allahım zmanda çok uzunnnsenağlamafisfisfis

kızlar bana yardım edin şimdi ben o dahada üzülmesin stres olmasın die üzüldüğümü çok dile getirmiyorum acaba üzülmediğimi düşünürmü ben o sıkılmasın die içime atıorum ne yapıcam benn

bende o zaman keyiflenmeye çalışıyım bari
off off sesi olmadan keyif ne gezsin yaa:çok üzgünüm:
madem aşkım mutlu olacak şu baş ağrısından kurtulup keyiflendiriyim bitanemi:asigim:

kızlar yaa bana bi iki romantik parçaları olan
isim verir misiniz
mp3 aldım da içine şarkı koymaya çalışıyorum
biraz koydum ama baya yer var daha
yalnız çok damar sevmem
damar olmasınkafamçokkarıştı

ELİF bende o zaman keyiflenmeye çalışıyım bari
off off sesi olmadan keyif ne gezsin yaa
madem aşkım mutlu olacak şu baş ağrısından kurtulup keyiflendiriyim bitanemi

elifcim içim kan aglasa da gülmeye çalıştım hep çaktırmadan agladım burnum aktı
burnumu çektim hayrola dedi grip olmuşm dedm vala
ne blm yaw azcık katlanmak gerek fedakarlık istiyo bu işler

üzülmedigini düşünür ama senin hissettirmen lazım yanında aglamamak lazım moral bulsun diye
şimdilik üzülmüyo bilsin varsın sonra ögrenir nası olsa

kızlarr sevgilime çarşı pazar günü demişler.ama kargo yolladım cts çıkması lazım kargopzr kapalı
dedm ki pzr günü amcama gidicez görüşemeyiz ctsye aldır çarşını biriyle değiş dedm
şimdi sormaya gitti kızlar inş komutn izin verir
dua edin yawww yoksa kargom geri gelcek :Saruboceq:

hepimizin duası seninle cicim inşallah bu kadar duaya hallolur sorunun :Saruboceq:

insan ister istemez karamsarlaşıyo galiba
napıyım ki onsuz olmuyo:çok üzgünüm:
ama bugün konuşamadık biraz ondan keyifsizim
dünde aradğında görmedim
kızgın gibi geliyo o yüzden bana:çok üzgünüm:

sen şimdi ondan haber alamadığın için eminim oturup saatlerce kafanda kurdun acaba öyle mi acaba böyle mi düşünüyo diye dimi canım ama bak bi arasın anlıcaksın boşuna canını sıktığını :teselli:
emin ol o da biliyor onunla konuşmayı ne kadar istediğini ve anlamıştır görmediğini. mutfakta değil de lavaboda da olabilirdin sonuçta diimi yerimseniben kendine gel bi bakiim neşen yerinde olsun biraz a.s.

ay evet aynen öyle eğer ki biz kendimizi salıp çok özledim der ağlar sızlarsak onlar da hemen salıveriyolar kendilerini. halbuki onlar zaten bütün gün o psikolojide bari biz aradığımızda neşeleri yerine gelsin diiimii kaydirigubbakcemile2

tarkan ın istanbul aglıyor diye bi şarkısı var tam bize göre
sen mp3 ü ona mı göndericen

ay evet aynen öyle eğer ki biz kendimizi salıp çok özledim der ağlar sızlarsak onlar da hemen salıveriyolar kendilerini. halbuki onlar zaten bütün gün o psikolojide bari biz aradığımızda neşeleri yerine gelsin diiimii kaydirigubbakcemile2

aynennn öleee.tşk ediyo valla böle davrandıkça
sen ne burcuydun

sen şimdi ondan haber alamadığın için eminim oturup saatlerce kafanda kurdun acaba öyle mi acaba böyle mi düşünüyo diye dimi canım ama bak bi arasın anlıcaksın boşuna canını sıktığını :teselli:
emin ol o da biliyor onunla konuşmayı ne kadar istediğini ve anlamıştır görmediğini. mutfakta değil de lavaboda da olabilirdin sonuçta diimi yerimseniben kendine gel bi bakiim neşen yerinde olsun biraz a.s.

sağol canım yaa haklısın çok fena kuruyorum
işin kötüsü sonra ona patlıyorum
çocuğun bişeyde haberi yok halbukikafamçokkarıştı
off off adam olmam ben nasıl katlanıyo ki bana bitanem:asigim:
ama geliyorum kendime merak etmeyin
akşam nete girecek de giremezsem diye korkuyorum yaa
yemek saatine denk gelirse giremem dua edin kızlar yaa
bizimkiler ben aç değilim yemiycemi anlamazkafamçokkarıştı

onu attım güzelim şarkıların içinde var o
ama işte rafet, funda arar, kıraç, ne bilim baya koydum aslında da
koymadığım kaldı mı ki işte
fikir alıyım dedim:uhm:

kayahan var dinlediğim 1- nasıl ayrılacağız
2- olsaydım
zara var tez gel yarim :asigim:

ay ben çok dinlememeye çalışıyorum bu şarkıları anlaşıldı sen neden hep bu moddasın :oklava:

Back
X