Canım ben neler yaptım neler...Ayşe ablam ve eski kızlar çok iyi bilir.Askerdeyken bile burnunun içinden getirdim herşeyi..Kesinlikle yaptığımız hata bu sonuçta onlarda bir birey.Ben izne geldim resmiye bindirğimizden sonraki ilk buluşma.Telde konuşuyoruz ben bunu gördüm teli kapadım.Arkamı döndüm başımı yere eğdim sadece yürü dedimAy şimdi çok utanıyorum onca hasret var benim davrannış biçimime bak.Çok şaşırdı.Çiçek alcaktım hani diyo yok diyorum.Su içer miisin yok yemek yiyelim mi yok.Ben oturuyordum arada kocaman bir boşluk o oturuyordu.Hatta gidiceği günün ertesi günü ben onla olmak yerine arkadaşlarımla adalara gitmiş eğlenmiştim.Çok kötüyüm.Aynı şeyi o yapsa bitmişti.Bir keresindede bulluşmaya geç kaldım.Sevdiceğime hiç gelmeseydin çok geciktin dedi.Bende iyi o zaman dedim geri döndüm gidiyorum:) Geldi peşimden özür diledi.Sürükledim çocğu astım suratımı dönmüyorum dedim.Tabi sonunda kıramadım daha neler neler.Az değilim ben yaa
![]()
Anam peygamber sabrı varmış seninkinde de.. Ben olsam dayanamaz patlatırdım bi tane :mymeka: