• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Sarissa gel gel sevgililerimizin kirli çamaşırlarını döküyoruz ortaya :roflol:

Nisanım hadi krem kayboldu tamam utandı attı da, sorununa nasıl çözüm buldu onu bilemiyorum :roflol:

valla yaa kıyamam bee -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Görüşürüz ablacım opuyorumnanaktan

Ayy çok güldün karnım ağrıdı.. Kaz ayaklarımız kırışacak haberiniz olsun.. April çıkar kız kremleri iki sürünelim kendimize gelelim anacım :roflol:

Ankarada acemiyken, tabii postal ayaklarını falan haşat etmiş yavrumun, çok güsel ayakları vardır kıyamam...ben ona böyle biberiyeli lavantalı su hazırlardım sabah işten gelince, ama yıkamazdım o öyle dinlendirirdi, sonra masaj yapardım ayaklarına :)) :kedi:

postaldan çıkarınca bakmış ayağına, kendi kendine söylenmiş, 'aah ah sevdalım olsa bana biberiyeli su yapar masaj yapardı' demişş,

bütün koğuş susup bön bön bakmışlar ahahahahhahha :))
:roflol:

:roflol: :roflol:

tatlımm hoşgeldinn, koyu muhabbetin üstüne geldinn :)) :lepi:

Görüşürüz ablacım opuyorumnanaktan

Ayy çok güldün karnım ağrıdı.. Kaz ayaklarımız kırışacak haberiniz olsun.. April çıkar kız kremleri iki sürünelim kendimize gelelim anacım :roflol:

ayhh valla benim de gözüm takıldı yavrum, önce duş almak istiyom yaa zemuszemus

Ankarada acemiyken, tabii postal ayaklarını falan haşat etmiş yavrumun, çok güsel ayakları vardır kıyamam...ben ona böyle biberiyeli lavantalı su hazırlardım sabah işten gelince, ama yıkamazdım o öyle dinlendirirdi, sonra masaj yapardım ayaklarına :)) :kedi:

postaldan çıkarınca bakmış ayağına, kendi kendine söylenmiş, 'aah ah sevdalım olsa bana biberiyeli su yapar masaj yapardı' demişş,

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayyyyyy :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: lavantayı söylememiş mi? :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Arora annem de bana bön bön bakıyo şuanda neye gülüyom bu kadar çözemedi :roflol::roflol:

Allahtan yalnızım.. Biri olsa kesin deli derdi :roflol:
Ay bi duşa gireyim gülmekten ter bastı ya, gözlerim karardı nefessizlikten :roflol:

Allahtan yalnızım.. Biri olsa kesin deli derdi :roflol:
Ay bi duşa gireyim gülmekten ter bastı ya, gözlerim karardı nefessizlikten :roflol:

ııımmm ben de giriyorum duşa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

duşta beni düşün Aroraaaaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar: delikafadulden :roflol:

ııımmm ben de giriyorum duşa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

duşta beni düşün Aroraaaaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar: delikafadulden :roflol:

Tövbe yaa delikafadulden
Biri dudaktan öper, biri duşta beni düşün der delikafadulden
Anam çok özlemişiz belli :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey

haydi sonra da kremleniciğiz zemuszemuszemuszemuszemuszemus

görüşürüs az sora yavrılarr yerimseniben

kızlar merhabaaaa neler oluyo burada kim kimi öpüyo kim kimi duşta bekliyo kim kimi kremliyo:)aboooowww

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaslar..

kandiliniz mibarek olsun canlarımm

Arora haydi geç kaldın hayatımm
:jeyyar: :jeyyar::jeyyar:

Back
X