Biz kızlar fazla mı ayrıntıcıyız yoksa erkekler mi umursamaz gerçekten anlıyamıyorum.
Biz ne olursa olsun şartlar ne kadar zor olursa olsun bir şekilde çözüm buluyoruz hemde ne kadar zor durumda kalarak.Ama erkekler ne kadar rahat olurlarsa olsunlar ellerinde imkan verken bile kullanmayı bilmiyorlar.Ben bu durumun sadece bende olduğunu sanıyordum ama sanırım değilmiş.Gelsinn gelmeli.Sen kendini onun yerine koy ve düşün.Sevdiğini görmeye giderdin değil mi?Sevdiğin için sevmediğin şeylere bile katlanırdın.Ama erkekler böyle değil.Farklı yapılara sahibiz sanırım.Benimde tek istediğim eve geldiğinde eve geldim demesi.Onun dışında ikimizde yoğun oluyoruz zaten.Çalıştığımız için tüm gün telefon elimizde dolaşamayız.Ben ne olursa olsun eve geldiğimi yada bir yere gidiceksem onu haber veririm.Tamam sevdiceğimde haber veriyor hakkını yemiyim ama geçen gün artık sabrım taştı sanırım.Napıyorsun dedim?Evdeyim oturuyorum sen ne yapıyorsun dedi.Dedim geldin madem neden söylemiyorsun.Bir sürü mesaj yazdım.Uyuya kaldı geç olmuştu zaten.Ertesi gün denize gidicektik yine haber verdim.Akşam gelince yazdım yine.Beyfendi eve geldiğini haber veriyor.Ama sanki o mesajları ben yazmamışım hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.İyice çileden çıkarıyor.Bende telim suya düştü bozuldu dedim.(Gerçekten bozuk ama istesem annemin telini alabilirim.)Telim kapalı olucak ne zaman alırım bilmiyorum dedim ve teli kapadım.Açmıyorumda anlasın yokluğumu...
hmm ..
cok haklısın bazen umursamaz olabılıyolar ..
arada bole yapmak lazım özlesinler bıraz
umarım hersey yoluna gırer canım