• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Günaydınlarrrrr özlem dolu hatun milletiiiopuyorumnanaktan ben özlediğime kavuştum dün öptüm sarıldım bugün yine özledim:kedi: =)))))) darısı tüm bekleyenlerin başınaa inşş:Saruboceq:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt rüya gibi değilmi betüşümmmm :nazar:

ablamm yaa damadınn babasıı aksiiimişş ...
birçok olayt olduu dayım sustuu NORMALDEE SİNİRLİDİR BİZ KIZ TARAFIYIZ.

sonra dayımın damarınaa bastıı dayım evin içindee bağırdıı çağırdıı sölendiii o ara benn diğer dayımı çağırayım kavga olursaa diyee ayırsın diyeee harap oldum...
kuzen gelin olcakk amaa nasıl ağlıyoo hıçkıra hıçkıraaa....

berbat bişidii kına gecesiii olmadıı yani! yapmadılar! yapamadılar!

nişandaa babası sorun çıkarmıştııı kınada 2 aile çıkardıı nikahındaa nolurrr dua edinyaa
annem birazdan telefon etçek naptılarr diyeee(aileler biraz nikah olmasın taraftarı daha doğrusu 2 baba)
biz tamamen istiyoruzz nikahın olmasınıııı sevenlerdeee istiyoooo gerisinee neee gibi tavır yaptıı DAYIM VEE KARŞI TARAFIN BABASI HARİÇÇ.

terbitesiz yaaaa damadın babası ben bile sinirlendim kötükedihüso

ya görüşürüoruz ama çok diil ara sıra görüşsekte onda kamera olmadığı için ben onu göremiorum o beni görüo sadece..saten cep telefonuda var yanında pek bişi faretmio yani bnm için ama o fırsat buldukça girio beni görüooo:utangac:

cnm bnm ne güsel şeyler yazmışsın öptüm seni ben çıkıom şimdi annecimle alışverişe gitcez grşrüz snr opuyorumnanaktan
by byyyyy....

benim bitanem mezun oldu kızlar...artık subay sevgülüsüyüm=)) ama resmi töreni 30 ağustos'ta olcak...darısı hepinizin başına.opuyorumnanaktan

Back
X