• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Canım öncelikle herşeyin hayırlısı olsun.
Yazdıklarını sonuna kadar okudum.Yaşamadan içinde olmadan yorumum ne kadar doğru olur bilmiyorum.Ama yazdıkların kadadarıyla bu ilişki için fedakarlık yapan taraf hep sen olmuşsun.Eğitimin için destek almayı bırak,sevdiğinin eğitimi için çabalamış uğraşmışsın.Sanırım karşı taraf bu şekilde olmasına alışmış.Anladığım kadarıyla ailesinden ve senden uzakta kalmış.Ve uzakta kaldığı bu zaman zarfında destek olan kişi hep sen olmuşsun.Ama belliki ailesinin yanına gittiğinde aklına girmişler.Yoksa birden bire bu kadar değişim çokda normal değil.Aradaki mesafeden korkmuş olabilir ailesi,evin tek oğlu anladığım kadarıyla ve belliki fazla üstüne düşüyorlar evden uzaklaşmasını istemiyorlar.

Yinede insanlar çok çabuk değişen canlılardır.Burada neler okuyor,çeveden neler duyuyoruz.Hayat her zaman için süprizlerle dolu.Sen çok sevmişsin ve sevdiğin için de fedakarlık yapmışsın her anlamda.Senin KEŞKE demen için hiç bir neden yok.Senin gibi birini hayal kırıklığına uğrattığı için bence o pişman olmalı.Pişman olduğuna eminim.Sen en doğrusunu bilirsin.Bu denli fedakar olabilen biri bence gerçek mutluluğu hak ediyor belkide senin için hayırlısı budur...Asla üzülme ve ne olursa olsun hiç bir şeyi içine atma...

Teşekkürler,

gerçekten iyi geldi.

fedakarlıklar gerçekten yaptım. çünkü ilk aşkım, ilk çıktığım, ilk öptüğüm insan. sonuna kadar mutlu olmak isterdim onla. Ve keşke azıcık değişebilse. ya da değişmek de değil, anlasa...

ailesi tarafında şımartıldığı kesin. ama yeri geldimi de ahkam kesmeyi biliyor.

ben sanırım devam ettiremiyeceğim. artık herşey ona bağlı. ama çok daha dikkatli ve kararlı olacağım. olmalıyım da. zaman geçiyor, ve ben bu zamanı göz yaşlarımı akıtarak harcamak istemiyorum.

Tekrar teşekkürler....

Teşekkürler,

gerçekten iyi geldi.

fedakarlıklar gerçekten yaptım. çünkü ilk aşkım, ilk çıktığım, ilk öptüğüm insan. sonuna kadar mutlu olmak isterdim onla. Ve keşke azıcık değişebilse. ya da değişmek de değil, anlasa...

ailesi tarafında şımartıldığı kesin. ama yeri geldimi de ahkam kesmeyi biliyor.

ben sanırım devam ettiremiyeceğim. artık herşey ona bağlı. ama çok daha dikkatli ve kararlı olacağım. olmalıyım da. zaman geçiyor, ve ben bu zamanı göz yaşlarımı akıtarak harcamak istemiyorum.

Tekrar teşekkürler....

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki.İlk olması gerçekten çok bambaşka bir şey.Her şeyi onda yaşıyor onda görüyorsun sadece o ve sen varsın sanki.Ve bitse başkası olamıcakmış gibi geliyor insana.Ama sonuçta sen bu insanla bir ömür geçirmeyi düşünen birisin.Lay lay lom düşüncede olsan zaten bu denli fedakarlık yapmazsın yapamazsın.Anı yaşamak gerçekten önemli ama bunun yanında özellikle biz bayanlar geleceğimizide göz önünde bulundurmalıyız...Bazı şeylerin bizim açımızdan gerçekten geri dönüşü yok...Tekrar söylüyorum ki hakkında hakkımızda herşeyin hayırlısı...

Burda olduğum zaman için de anladım ki gerçekten hiç bir şeyin garantisi yok.Hayatta neler var...Ama bir yandan da hayat süprizlerle dolu.Umarım herşey senin dilediğin gibi olur...

valla bende süperim canım :lepi: dün iki görümcemle de msnde görüştüm aramız onlarla da pek iyi çok mutluyum yaniii zemuszemus

valla bende süperim canım :lepi: dün iki görümcemle de msnde görüştüm aramız onlarla da pek iyi çok mutluyum yaniii zemuszemus

Ohh ohh çok sevindim vallakaydirigubbakcemile5
Ben çok fazla konuşmuyorum açıkcası nişanına davetliydim gitmedim.3 ay sonra düğüne var gitmeliyim gitmemeli miyim hiç bilmiyorum.Kuzeniyle sürekli haberleşiyoruz ama ablasından çekiniyorum biraz.Oda tam tersi çok sıcak kanlı çekinme canım diyip duruyor:)Aile için gerçekten çok erken benim için çok farklı bir sorumluluk bir anda herşey ciddiye bincekmiş gibi geliyor ve korkuyorum açıkcası....kafamçokkarıştı

Buğün aşka geldim sevdiceğimi çok seviyorummmmm opuyorumnanaktan

biz tanışalı 2,5 yıl geçti ablalarıyla falan içinden geldiği gibi davran güzelim.onlar bana sıcak davranıo bende onlara aşkımda mutlu oluyo bu duruma.

biz tanışalı 2,5 yıl geçti ablalarıyla falan içinden geldiği gibi davran güzelim.onlar bana sıcak davranıo bende onlara aşkımda mutlu oluyo bu duruma.

Biz zaten birlikte olalı 1,5 yıl oldu ama onlar beni 2007 den beri biliyorlar.
Ailesiyle tanışmamı istedi erken dedim tanışmadım.Ablası birçok kez davet etti gitmedim.Sadece bir kez o nişanlısıyla ben sevdiceğimle ortak bir noktada yarım saat oturduk o kadar.Ondada çok sıcak davrandı ama arasam filan yalakalık gibi geliyor çocukca ama öle:) Aradım bir iki kere nilanına davet etti gitmedim.Şimdi 3 ay sonra düğünü var ne yaparım bilmiyorum:(Uzak durmalıyım birazcık daha en azından....

bu işler karışık işler canım gitsen daha erken diyosun henüz evlenmeyi düşünmüyosun sanırım,gitmesen ilgilenmiyomuş istemiyomuş gibi düşünebilirler,3 ay sonraymış sen biraz daha düşün bakalım

bu işler karışık işler canım gitsen daha erken diyosun henüz evlenmeyi düşünmüyosun sanırım,gitmesen ilgilenmiyomuş istemiyomuş gibi düşünebilirler,3 ay sonraymış sen biraz daha düşün bakalım

Hemde nasıl karışık bende ne yapacağımı şaşırdım valla.
Daha 20 yaşındayım canım ayrıca okul var...Okul bitmeden hiç bir şey yapamam.Sevdiceğimde saolsun bu konuda gerçekten anlayışlı.Buğün istesem buğün olucak ama yok çok erkenn çokkkk:kahve:

artık saygısız, ilgisiz, ukala tavırlarından bıktım...

yoruldum.

doğru yer değil yazmak için biliyorum. topic uygun değil. ama ilk aklıma gelen yer bura oldu.

3 yılın özeti bu.

yazında daha iyi anladım. bana duygusal boşluğumu kapatma dışında hiçbirşey katmamış. Ki artık kendisi duygusal anlamda daha derin yaralar açmaya başladı.

Sanırım artık kendim için en iyisi bu.

canım benim yazının hepsini okudum ve sana yerden göğe hak verdim...
elbette keşke böyle olmasaydı ama seni çok üzüyor, sözleri de çok yakıcı...
ve sen hep fedakarlık yapmışsın...mafoldumben

bence en azından bir süre ara vermelisiniz ki, sen yaralarını sarabilesin ve onsuz nasıl olacağını görebilesin...elbette bunlar benim şahsi fikirlerim canım en doğrusunu sen bilirsin yine...opuyorumnanaktan:1hug:

bencede senin için çok erken,o zaman biraz daha beklesen ii olacak sanırım.

Bencede az önce ablasını aradım.Nasılsın ablacım dedim.İyiyim bitanem sen nasılsın dedi:)Çalışıyormuş araya çıkıcak birazdan yine arıcam dedim.Kapadık öle.

Bu arada hoş geldin nisancımmmzemuszemus

hoşbuldum canparem Şeniz

nasılsınız bakalımmmmmm kaydirigubbakcemile2
ben süperim kendi adıma :lepi: sen nasılsın cicimmm
Bencede az önce ablasını aradım.Nasılsın ablacım dedim.İyiyim bitanem sen nasılsın dedi:)Çalışıyormuş araya çıkıcak birazdan yine arıcam dedim.Kapadık öle.

Bu arada hoş geldin nisancımmmzemuszemus

telleşiyonuz yanii.bu da güzel cnm valla hiçbişi için kasmamak lazım şartlar ne gösteriyosa ona göre davranmalıı yerimseniben

Kızlar ya sevdiceğin ablasıyla konuştum.Bana sana bir şey sorucam canım aranız kötü mü dedi.Ben de yok herşey yolunda dedim.Emin misin dedi.Evet dedim.Neden sordun ablacım dedim.Canım ya kardeşim sürekli odasına kapanıp kurtlar vadisini izliyor dışarı çıkmıyor konuşucam konuşmama fırsat vermiyor çok sinirli dedi.Benimle ilgili olduğunu düşünüyorlar heral...

Ama sevdiceğim kuzeniyle küs.Normaldede hep onunla zaman geçirir birlikte hep beraber dışarı çıkarlar yada birlikte yemek yerler sanırım ondan dolayı uzak durmayı tercih ediyor.Ama evdekiler benle sorun yaşadığını düşünüyorlar ve ablası böle düşündüğüne göre anneside böle düşünüyor....:(

Back
X