Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz hiç öyle ay ay kutlamadık ayşemm,yıldönümü yeter yaww a.sçido bbizlerde öyleydik ya balım:),
nurum bitmedimi yaaa
ben kutluyom kendimcee delikafadulden
:asigim:
allah razı olsun abam sen nassanasonasılsın çiçam
öperken utanmıyosun amalülülülülülüaso'm nee diyonn sen bee:kedi: :kedi:
utandımm vallaaa:kedi:
siz benim aşk hikayemi okudunuz :umursamaz:
isteyenelre:
nurummmm nerdesin çiçeğim yaaaa
tamam asom
![]()
tamamen kendi menfaatin için,başka art niyet varsa iki gözüm önüme aksın diyosun:jeyyar:yeni parlatıcı alcamm tavsiyenizz bvarr mııı hoş görünsünnn tadıı güzel olsun delikafadulden (arasıra dilimi götürüncee rtadıı geliyo yaa ondan yani:roflol:)
kuşlarr=)..tamam bebem bady shop öneririm çilekli..yoğun bi kokusu var..tadıda güzelya 10 a kadar açılabilireim yeterkii hoş bişi olsun :jeyyar: hoşş koksun:jeyyar:
o eşeği öptüğümü kim sölemiş :jeyyar: :dilcikar:
evetthihoyyytsende bi fıstıklı lokum oldun için senide çok seviyorum:1hug:asom sen fıstıklı lokumu çok seviyon heralde?
yarılıcammmmmçiçeğim günün nasıldı
![]()
amiinnnnŞenizömrüm ona dua ile geçiyo zatenhihoyyytbu arada kandilimiz mübarek olsun kızlar
bol bol dua askerlerimize
bebişim seba med bakım yapar,aalma gerek yok,sana lezzet lazım:jeyyar:canlarım sebamed in lip balm ları nasıl?
9tl di hoştu arkadaşın?
bady shopun tmm cnm haobi ye giderim yarın![]()
kadiliniz mübarek olsun kızlar ...
selam canımcığım iyi olduğumu söylemek isterdim, ama inanılmaz kötüyüm mafoldumben
sizin keyıfler nasıl ?napıyorsunuz?
artık sevdiğim insan yok hayatımda BİTTİ herşey senağlama