Sevdiğini söyleyememek..

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Selam kızlar...Sevdiceğimle 3 yıla yaklaşan birlikteliğimiz var ama sorun şu ki,birbimizi sevdiğimiz halde söylerken ikimiz de çok çekiniyoruz,utanıyoruz ..Telefonda söylemek daha kolay oluyor,yüz yüze söyleyemiyoruz yaaa,aşkım diyemiyoruz,çok nadir söylüyoruz onda da heyecan basıyor..Tamam sürekli söylememek iyi bir şey ama bazen söylemek de lazım..nasıl aşabiliriz bunu ?

Böyle Aşklar Kaldı mı ? Ne Güzel..
Heyecanınızın Hiç Bitmemesi Dileklerimle..

benim arkadaşımda da aynı problem var canım, karakterlerinizden kaynaklanıyor muhtemelen. Benim arkadaşımda tespit ettiğim aşk vs. konularını pek konuşmadan genel olarak günlük hayatları aile ilişkileri ya da diğer iş arkdşlk gibi ilşkiler üzerine muhabbetler yapılıyorsa ondan diye düşünüyorum.. belki sizde de öyle bir durum vardır..yani tabi sadece seni seviyorum demekse problem onu bilemicem de genelde dediğim gibi bir durum olabiliyor..?

Karakterlerimizle ilgili olabilir doğru..Muhabbetlerimiz de her konu var tabi ama telefonda aşkım yazıyorum bazen o da yazıyor,sonra yüz yüze olmuyor yaaa,çok çekiniyorum 3 yıl oldu neden hala çekiniyorum onu hiç bilmiyorum o da çekniyor çünkü telefonda söylüyor,bir buçuk yıl sonra aşık olduğunu telefonda söylemişti,ben çok mutlu olmuştum,ama yüz yüze yok işte,ne ben ne o,bari birimiz düzgün olsaydık,bunları yüz yüze konuşamamak bir süre sonra rahatsız ediyor,herkes birbirine ne kadar güzel şeyler söylüyor çok özeniyorum onlara..

İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ama güzel bence böyle olmanız heyecanınız hiç bitmez :)
İkinizde çekingensiniz sanırım ondan kaynaklanıyor olabilir.

İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ama güzel bence böyle olmanız heyecanınız hiç bitmez :)
İkinizde çekingensiniz sanırım ondan kaynaklanıyor olabilir.

Sağol canım..Evet çekingeniz hala da aşamadık (..

Son düzenleme:

çok iyi anlıyorum seni tatlım..çekinebilirsin, kendini bu konuda baskı altında hissetme ne olacak herkes başkadır biliyorsun ne laçka insanlar var yani..telefonda oluyor madem azar azar da olsa biraz ordan ilerletmeye başla. ya da baktın sesle falan olmuyor önce yazıyla dene, mesaj utandığını göstermez ne de olsa dimi :) ve sevgilin senden böyle yaklaşımlar gördükçe emin ol hoşuna gidip o da sana öyle yaklaşmaya başlayacaktır :)

ama öncee biraz da kendini bunu yapmaya zorlamak iyi gelebiliyor, ben arkadaşımı o yönde bayağı konuarak işte zorlayarak falan etkiledim ve şu an çok mutlu kendisi de aşıyor yavaş yavaş, senin de olcak inan öncelikle buna. bak dediğin gibi ne güzel biribinizle herşeyi konuşabildiğiniz 3 yıllık bir ilişkiniz var, neler neler paylaşmışsınızdır :) bunlardan konu aç mesela. direkt olarak seni seviyorum demek zor gelebilir utanabilrsiniz çok normal bu. yavaş yavaş duygusal bir iki paylşmla ilerletmeye çalışın derim ben.

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım..Biraz zorlamak gerekiyor doğru,yoksa alışkanlık haline geliyor üç yılda bitanem deme seviyesindeyiz .Bu konu tartışma sebebi oluyor bazen hem de çok kötü..Yazma işi güzel fikir canım, mektup filan mı yazsam acaba,( yine yüz yüze konuşmaktan kaçıyorum )..

sağol canım..bazen üzüyor bu konu beni işte..

bence hiç üzülme.. herşeyi bi anda yaşasaydınız sıkılırdınız eminim. 3 sene birlikte olmak cok cok harika bir şey böylesi daha güzel. imrenerek baksınlar size boşver diğerlerinden farklı olun :) herşeyi vıcık vıcık yasamak cok itici

Gerçekten çok güzel bence de değerini bilin

dogrudiyosun sağol canım..karakter olarak zaten öyle olamıyoruz ama ilk zamanları hiç sormayın hele

Ozaman bukadar utangaclgn anlamı yok en azndan o yapmasn ve sana yardmci olsn snucta cocuk dglsnz bukadarı abrtı

Canım yaşla ilgisi olduğunu sanmıyorum bu durumun..18 yaşımda erkek arkadaşım vardı,o kadar da çok sevmiyordum ama aşkım diyordum,dilimde alışkanlık olmuştu sanki..şimdi neden diyemediğime şasıyorum ya da o da önceden dermiş mesela ama söyleyemiyoruz biz,uuff :26::26::26:

Bence onu aklnza yer etmşnz seven insan söyler madm o yapamyo ilk sn yapve engelleri aş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…