ben saatini vermemişim hmm 07.11.1990 da doğmuş burcu akrep yükselenide akrep cıkıyor sabaha karşı 5 ve 5 bucuk arasında doğmuş
canım ay burcu yengeçte....bunun üzerine burcu akrep yükseleni akrep ve venüsüde akrepte...ve 4 gezegende akrep stelyumları var....vay anasını diyorum:) şimdi yazdığım konumları ele alırsak bu erkek kesinlikle çok duygusal olabilir...duygusallıktan kastım sadece sulu gözlülük değil her anlamdaki duygusallıktan bahsediyorum...o gizli bi romantik olabilir...kesinlikle sadık kalabilir ilişkisinde...çok seviyo ise karşı tarafı gerçekten her fedakarlığı yapabilir herşeyi göze alabilir...ay burcunun yengeç olması ve haritasında akrep ağırlıklı olduğundan çok sahiplenebilir seni aşırıyada kaçabilir ve çok kıskanç olabilir hatta paranoyak derecesinde de olabilir bu...bazen anlayışlı sağ duyulu olabilir ama genelde zor bi erkek olabilir bu...sanırım bu erkeğin güzel bi yüzü olmasa bile müthiş bi çekiciliğe sahip olabilir...
venüsü akrepte....buna karşılık marsıda 8. evinde...yani cinsel istekleri cinsel gücü tutukusu fazla olabilir....tutkusuz soğuk kadınla bi süreden sonra yapamayabilir...çünkü arzuları çok fazla olabilir...ilişkisinde tutku alış verişini yoğun yaşamak isteyecektir...monoton bi ilişki asla istemez...onu heyecanlandıran kışkırtan ve kendi gibi cinselliği güçlü bi kadın ister...sevgisini belli edemeyen bi kadın olursa sürekli şüpheyle yaşayabilir...bu erkek onda şehvet duygularını uyandıran,baştan çıkaran,enerjisi yüksek ve kesinlikle gizemli bulduğu kadınları çekici bulabilir...sevdiği kadın güzel olmasa bile çekici ve sexi olmalı onun için...ve duyguları çok güçlü olduğundan duygusuz anlayışsız olan bi kadınla yapamaz...
bu arada canm seninde burç konumlarını çok merek ettim...eğer bu erkekle berabersen bi hayli sabırlı olmalısın..