• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz erkek pişman olup dönerse ne yaparsınız?

naznaznazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
194
1
96
Ankara
Sevgiliniz geri dönerse gerçekten pişman olup olmadığını nasıl anlarsınız? Böyle durumlarda geçen süre iki tarafı birbirinden soğuturmu yoksa değerinizi anlayıp dönüğünde eskisinden daha mı sıkı sarılır ilişkiye? Ya da hiç affetmez direk gerimi çevirirsiniz? Peki ya hem onu geri istiyor hem de artık ciddi bir adım atmasını beklediğiniz için flört etmek istemiyorsanız neler yaparsınız? Sorular biraz fazla oldu galiba ama bir çoğunuzun aklından geçmiştir bunlar sanırım :uhm:

biz ayrılmıştık bi sefer çok pişman oldu, çok iyi davrandı bana. barıştık. meğer geçen süre bizi birbirimize daha bir bağlamış amaaa..

gel gelelim ki tam 1 yıl sonra yine ayrıldık:(

ayrılıkları boşver yeni aşklar yeni denizler demiş şair :delphin:
büyük konuşmak istemem ama bittiyse boşuna bitmemiştir geri dönüşü yoktur benim için :1no2:

son pişmanlık neye yarar şarkısını gönderirim ona.ki kendisi terketti.1ay sonra dönüşe geçti.o kadar acıyı boşuna çekmedim diyip,yeniden başlamadım.

Sevgiliniz geri dönerse gerçekten pişman olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Böyle durumlarda geçen süre iki tarafı birbirinden soğuturmu yoksa

değerinizi anlayıp dönüğünde eskisinden daha mı sıkı sarılır ilişkiye?

Ya da hiç affetmez direk gerimi çevirirsiniz?

Peki ya hem onu geri istiyor

hem de artık ciddi bir adım atmasını beklediğiniz için

flört etmek istemiyorsanız neler yaparsınız?

Sorular biraz fazla oldu galiba ama bir çoğunuzun aklından geçmiştir bunlar sanırım
:uhm:

kendi içinde soru işaretleri ve yanıtları barındıran içerikler danışmışsınız..
belli ki zihniniz bir hayli karışık.. ve bunları çözümleyecek olan, ilişkinizde ki evveliyat..
sizin ve erkek arkadaşınızın tutumları,,davranış şekilleri,,etki-tepkileriniz..

düz yanıt verilebilecek, birçok yoruma açık konu değil gibi..
çözümünüze, olaylarınızı çözümlereyek kendi kendinize ulaşabilirsiniz ancak..
yani bence oldukça bireysel..

benim bu güne kadar olan tüm erkek arkadaşlarım beni terk etmiiştir ve hepside geri dönmüştür
döndüklerinde onlara tek sözüm: ''ya vaktinde değerimi bileydin ya da değerin kaybolmadan geleydin'' olmuşturyerimseniben
tabi bu birazda ayrılık sebebine bağlı ben kolay kolay bi ilişkiyi bitirmem ama bitersede affedemem nedense:uhm:
ayrılıkların ilişkiyi yıprattığı kanısındayım:kahve:
flört istemiyosamda çıkar karşısına sölerim benim bu ilişkide beklentilerim bu ama sen farklı şeyler bekliyosan daha fazla uzatmadan bitsin derim bunun üstüne niyetini belli eder sanırım karşıdakide:kahve:

benim de bi erkek arkadaşım beni çok üzerek benden ayrıldı ve sonra yalvararak geri döndü.salak gibi yalvarmalarına inandım değişicem her şey çok güzel olcak demesine kandım tekrar çıkmaya başladık
ama ne değişimi ne iyi olması....adam eskisinden daha beter..emdiğim sütü burnumdan getirdi..arkama bakmadan kaçtım resmen.
artık bitmişse bitmiştir geri dönüş yok diyorum..hayat felsefem oldu..

hayatta herşey o kadar net değil arkadaşlar

şu sorularını etkileyen öyle çok faktör var ki. birkere hatası neydi, en önemli kısmı bu, yani herkesin affedeceği şey var affetmeyeceği şey var.
tut ki affedeceğim bişeydi ve affettim, önce bi temiz süründürürüm, gerçekten pişman olup olmadığını da bu süründürme aşamasında anlarım, yani ne kadar zamanda pes ettiğine, kendini ne kadar haklı gördüğüne bakarım.
sonra ortada gerçek bir sevgi varsa iki taraf için de zaman sevgimizden bişey eksiltememiştir.
bidaha aynı hatayı yapmayacağına dair emin olduysam, içimi rahatlattıysam, ya da yapsa bile kendimde bi daha bunla başedecek gücü hissediyosam yeniden elini tutardım.
flört etmek istemiyorsam bi süre böyle yaşayarak gördükten sonra eğer sorun yoksa, alttan alttan niyetimi belli etmeye başlardım.

nazcım tamamen ilişkinin geçmişi ve bitişi ile ilgili aslında... kendimden örnek vereyim ... çünkü ben de hep aynı soruları sordum ... soruyorum... benim 2 yıllık ilişkim birden bire bitti... çünkü beyefendi bana tutkuyla bağlı olmadığını söyledi... haklıymış... ilişkim biteli 4 ay oldu ve bunu gayet net gördüm...

ama 2 yıl boyunca çok güzel ve düzgün bir ilişkim vardı... saygısızlık hiç olmadı... ve konusu geçmese de benim evlenebileceğim tarzda ; aile yapısında vs... biriydi.. hala da öyle olduğunu düşünüyorum... ayrılırken de kırmadı beni... ayrılık acısı başka tabii ... yani yine benim tanıdığım kişiye yakışan bir ayrılık talebiydi ... sonrası da aynı şekilde... o yüzden ona olan sevgim bitmiyor ; bitmesi gerek o ayrı...

dönmek isterse düşünürüm... çok düşünürüm çünkü bitme sebebi onun hislerinin azlığı idi... bundan emin olmam lazım... o yüzden dönmek istediğine emin olmam gerek ; kafa karışıklığı ; boşluk vs olmamalı... süründürmek değil ama inanana kadar sevgisine kendimi bırakmam...

inanmaya başladığımda evet niyetini sorarım... çünkü ben 28 yaşındayım... ve hayatımda birkaç sene sonra evlilik istiyorum... 2 yıl boyunca 1 kere bile konusu açılmadı... çünkü herşey yolundaydı ve zamanı geldiğinde olur sanıyordum... yanılmışım... eğer benimle ilgili böyle bir düşüncesi yoksa tekrar başlayarak vakit kaybetmek istemiyorum... çünkü yeni hayatıma girecek kişiyi de tanımak için zamana ihtiyacım olacak... o yüzden ben bu soruyu soracağım...

sevmek yetmiyor ; aşk yetmiyor ... hayattan beklentilerin uyması lazım...

hakkında hayırlısı olsun canım...

ayrılıkları boşver yeni aşklar yeni denizler demiş şair :delphin:
büyük konuşmak istemem ama bittiyse boşuna bitmemiştir geri dönüşü yoktur benim için :1no2:

bence de büyük konuşma tatlım.. benim içinde ayrılana kadar bittiyse bitmiştir diyordum ama bu düşüncem ayrılığın sessiz ve sinsiliğini hissedince kayboldu..:delphin:

ya asla buyuk konuşmak istemem...
ama affedılıp affedılmeyecegı yaptıgı hataya göre değişir...
ama benı oyle ıkna etmelıkı onu affedebıleyım...
ayrıca sızede tavsıyem oyle hemen affetmeyın...
tavız tavızı dogurur...

bence ayrılık sebebine ,ayrılma şekline ...vs değişir bu durum,hani ortada bir sorun var ayrıyken bu sorun halledilir,belki ilişki dahada güzel bir boyut kazanır,ama ortada bir neden yokken yada aldatma vs gibi nedenlerden dolayı ayrılık olursa araya soğuklukta girebilr,anlatmadan edemicem;
3 yıl süren bir ilişkim vardı,masal gibiydi herşey (bu arada ben eşimden ayrıldım)ilişkim hayatımın en zor günlerinde başladı,iyi kötü bir sürü engeli açtık,sonra bitirdi birde öyle kötü bir anda,öyle bi şekilde bitirdiki,
sonra döndü beraber olduk onlarca kez belirli aralıklarla ama yapamadık,benim aşkım masaldı o günlerin birini bile yaşamak için neler vermezdim...
yapamadık çünkü bu ayrılırken beni öyle bir komplekse soktuki sözleriyle,ben artık bunu kendime aşık ederim modunda takılıyordum,aldattımda :a015:bu son yaşadığım ilişkimde her şeyin günahını çektim :a015:

şu hayattan genç yaşıma rağmen bunu anladım. Sevmekte sevilmekte hiç bişey aşka yetmiyo uzun sürmesi için sadece sewmek gerekmez birbirinize karşı fedakarlık yapmakta gerekir. ama günümüzde erkekler o kadar kendinden geçmiş ki karşındaki seni deliler gibi sevsede o takmıyo bile bu şekilde yani.Bende 1 yıldır seviyorum ama işte o çok dengesiz yani inanmıyorum ona of çok kötü bişey şu aşk.. :) aslında süper ama güzel olması için gerçekten aşk olması lazım o da bu devirde çook zorrrrrrrrrr :) Pişman olup dönmüşse eğer sevdiğinden gerçekten emin olman lazım belkide kulllancak çünkü bilemezsin

sakın ama sakın diyim böyle bir hataya düsme canim..eski sevgiliden hicbirsey olmaz ciddiyim hicbirsey..
ne dost ne de tekrardan sevgili..ben bu hataya bir kez düstüm bir daha düsmeye niyetim yok
1.5 yıl süren bir iliskim oldu ve gercekten hayatımın ilk askıydı.ve son olacak diye umut ediyorum.
onun hayatında ben de ilktim.birbirimzi gercekten cok seviyorduk onu suan da seviyorum onun da
beni sevdigine eminim beni herseyimle kabul etmisti.ailem bu konulara sıcak bakmaz.sık sık görüsmemiz mümkün olmuyordu o herseye katlanıyordu.ama birdaha asla.zaman cok acımasız.aranızdaki sevgi ne kadar büyürse o kadar sorun cıkıyor ortaya..kıskanclıklar,kavgalar,gereksiz küsmeler..
bunlar bizi gercekten cok yıprattı 15 ayın sonunda geçen yaz ayrıldık.yazın hic görüsmedik sesini dahi
duymadım .gelin birde bana sorun o 3 ay nasıl gecti...aramızın düzelmesi icin okadar cok dua ettimki anlatamam..ama allahım bana büyük bir ders verdi.bir süre sonra beni aramaya basladı.ben de
ona ister istemez tekrar yaklastım.yeniden cıkmaya basladık sade ve sadece 1.5 ay sürdü.
eski konular tekrar meydana cıktı.kavgalar üzüntüler yeniden basladı.ve ilk seferinde ortak verdiğimiz
kararı bu sefer ben tek başıma 1 gün içerisinde verdim.hemde gözümü kırpmadan.günlerce beni aradığını,telefonda saatlerce ağladığımızı bilirim.ama olmuyor işte.bazı şeylerin eksik oldugunu hissetmek cok koydu bana.beni unutamadıgını biliyorum.ben de unuttum demiyorum zaten.ama verdiğim karardan asla pisman olmadım.bence bu konuda cok dikatli olun...

Arakaşlar buyuk konuşmayalım ben bitirdigim bi ilişkiye bidadönmedim biri hariç affettim kaçkerede ben ayrıldım ama insan soguyo araya mesafe girince dönsede kırgınlık girio yaptıkları aklına gelio ve tekrar başa sarıosun sonra kabgalar başlıo tekrar her hareketi gözne bakıo şüpe başlıo guvensizlik bi kere bitince tekrar eskisi gibi olmuo ayrılıp barışmak bıktırıo deli gibi sevsende ilişki yıpranıo zor yaa herkese göre degişir tabi

eskiden olsa dönerim derdim, hatta bekledim de uzun süre..
ama bana o yaşattıklarını hiçbir şey, o bile unutturamaz bana..

ha sana cevap vereyim,
ayrılık şekliniz önemli, senin ne kadar etkilendiğin önemli,
aldatma vs var mı bunlar önemli,

bir de affedeceksen ama ciddi bir şey istiyorsan(evlilik gibi)
bence taktik şu olmalı,
başta affetmeyeceksin. ben çoktan bitirdim seni diyeceksin,
o üsteleyecek,peşinden koşmasını sağlayacaksın
son aşamada da ciddi bir şeyler yaşamak istiyorum artık, senle denedik olmadı gördün falan diyeceksin
rest çekeceksin.
ya ciddi gelir ya da gider.
o zaman da niyeti ortaya çıkar zaten, adam gibi mi gelmiş, yoksa biraz daha takılayım diye mi..

çok sevdiğim halde bana yaptıklarından sonra yıllardır çektirdiklerinden sonra gururum kesinlikle önde gelir ve kapıyı gösteririm direkt:1closedeyes:

(hep bu günü beklediğimi düşünüp)sen yoluna ben yoluma sen tak kimi istersen koluna..... bana çektirdikleri için beni üzdüğü içn affetmezdim...

Back
X