Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevdiğiniz erkek pişman olup dönerse ne yaparsınız?
benimde ayaklarima kapandi evlenmek istedi aileside cok istemis hatta onu suclamislar ayrilik icin..neyse ben sevgimin bittigine inandim istemedim o da fark etti soguk olmamdan istemeyincede israr etmedi..bir arkadasim ayriliktan sonra baristilar evlendiler..nasip kismete ben cok inaniyorum bu konularda..belki tekrar baslayinca hatalardan ders aliniyordur daha saglam baslaniyordur..ama yiprandiysan iliskinde hersey bitiyor..
keşke bnmki de dönse , beni mezun olduktan sonra sakin kafayla düşünecekmiş , iyice sinir ediyor bu tavırları beni , her gün dua ediyorum pişman olsun diye , öyle özlüyorum ki onu
Sevgiliniz geri dönerse gerçekten pişman olup olmadığını nasıl anlarsınız? Böyle durumlarda geçen süre iki tarafı birbirinden soğuturmu yoksa değerinizi anlayıp dönüğünde eskisinden daha mı sıkı sarılır ilişkiye? Ya da hiç affetmez direk gerimi çevirirsiniz? Peki ya hem onu geri istiyor hem de artık ciddi bir adım atmasını beklediğiniz için flört etmek istemiyorsanız neler yaparsınız? Sorular biraz fazla oldu galiba ama bir çoğunuzun aklından geçmiştir bunlar sanırım :uhm:
Benim sevdiğim çocuk gitti ellerimin ucundan kayıp gitti son zamanlar da benden soğumuştu çok soğumuştu aslında suç biraz onda biraz bende keşke gitmeseydi ama gitti ve tam 5 aydır kadar konuşmuyoruz onu çok özledim "napıyor, nasıl ,".diye hep düşünüyorum 1 dk bile çıkmıyor aklımdan onun için ölümü bile göze alırım aldım da ama o gitti ... Ellerimden kayıp gitti geri kazanmak istiyorum keşke geri gelse bana beni sevdiğini söylese dünyalar benim olsa keşke dönse şimdi yanımda olsa keşke sizce neden gider bir erkek¿?...
Sevgiliniz geri dönerse gerçekten pişman olup olmadığını nasıl anlarsınız? Böyle durumlarda geçen süre iki tarafı birbirinden soğuturmu yoksa değerinizi anlayıp dönüğünde eskisinden daha mı sıkı sarılır ilişkiye? Ya da hiç affetmez direk gerimi çevirirsiniz? Peki ya hem onu geri istiyor hem de artık ciddi bir adım atmasını beklediğiniz için flört etmek istemiyorsanız neler yaparsınız? Sorular biraz fazla oldu galiba ama bir çoğunuzun aklından geçmiştir bunlar sanırım :uhm:
Aradan ne kadar zaman geçmiş araya biri girmiş mi girmemiş mi bunlar benim için önemli
Aylar yıllar sonra dönmüş birini kabul etmem çünkü güvenemem yine bir gün gider korkusuyla yaşanmaz
Hem ne bilim kızın biri bunu terk etti belki bana döndü
İstemem yani büyük konuşmayayım
Ciddi bir sebepten ayrılmışsam yalan, aldatma vs gibi affetmemi istediğinde neden ayrıldığımı ve o an bana yaşattığı o hislerin düşünüp bir kez daha uzaklaşırım.
Meselenin ne olduğuna göre değişir. Aldatma şiddet hakaret gibi yoğun olaylarsa zaten hala seviyor olmam. Geri dönenleri de gözümü kırpmadan dehdehledigim oldu. Ama anlaşmazlıklar vardır bunun gibi şeylerde şans verilir
keşke bnmki de dönse , beni mezun olduktan sonra sakin kafayla düşünecekmiş , iyice sinir ediyor bu tavırları beni , her gün dua ediyorum pişman olsun diye , öyle özlüyorum ki onu