sevdiginiz güzel kelimeler söylermi size?

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
191
2
96
Almanya
kizlar sevdiginizmi size daha güzel seyler söyler o mu tatli dillidir yoksa sizmi ona akla hayale gelmez güzel seyler söylersiniz?

hayal gücünüz ne kadar genis?

ve sizmi daha romantiksiniz sevdiginizmi?

Son düzenleme:
doğru yerde ve zamanda ikimizd e romantik olabiliyoruz nişanlım bana çok güzel hitap eder
ismimi pek söylemez en çok hayatım tatlım der
bende ona hayatım bitanem derim

bugün biraz kestirirken aramıştı beni ben uyku sersemi konuşurken o "aşkım.. bitanem.. herşeyim.." dedi arka arkaya zaten uykuluydum rüya gibi oldu tam :)
ben de ona bin çeşit seslenirim köpüş (köpekten gelme ), pandam, pisicim ohoo bu sürer böle :)

kelimeyi bırak cümle bile kurar sempatiksalakcinni
romantik değilizdir aslasempatiksalakcinni

onun o şahane hitapları olmasa herhalde beni tavlayamazdı zemuszemus
konuşma konusunda üstadtır.
mükemmel cümleler kurar. anında başınızı döndürür. yirim ben onu.
maşallah diyelim

söler söler
ama bazen pikaçu,sincap,yawrukuş,güneş,tawşan,fare gibi abidik gubudik laflar da buluo
gene de hoşuma gidio benm en azından bize özel:):)

benimkinin ağzı iyi laf yapar.. iki lafına kanar kedi gibi sırnaşırım zaten.. bu tatlı dili de olmasa hiç olmazdı zaten.. yani bir insan odunken incecik bir aşk adamına nasıl böyle çabuk dönüşebiliyor hayret ediyorum.. hep aynı kalmaz içinde romantik bi kuş var arada çıkar beni kandırır geri kaçar o kuş içeri..

geçen gün "geleceğin en güzel annesi" diye uyandırdı sıpa beni..kimmiş dünyanın en güzel annesi kim olacakmış bakim diyor.. sıpa seni dedim biliyosun uyandirinca sinirlecem bilerek yapiyosun dimi dedim yok walla aşkım diyor.. ahh ahh ağzi çok ballı sıpamın.. hemen yağ gibi eriyorum 2 lafında..

ayy burcu_01 süpermiş Allah bozmasınn..

bende bu bir haftayı saymazsamm sık sık aşkım canım bitanem vs. der onun dışında beni düşünerek yazdığı sözleri falan atar hoşuma gidiyo böyle şeylerrrrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…