Sevdiğiniz insanın arayacağım deyip aramadığında ona neler yaptınız?

MaHlass

KK'da geçen 18 sene..
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Mart 2007
6.173
12.752
773
38
Kızlar sevdiğiniz insan seni arayacağım ben deyip telefonu kapattıktan sonra sizi saatlerce bekletip bi de aramazsa çoğunlukta hepimiz sinir oluruz..:kızgın: tabi umursamayanlarımız da vardır ancak ilk aradığında tepkiniz ne oluyor ne acayiplikler:1rolleyes: çıkacak hadi yazalım..

belki çok işi vardır kafası meşguldür adamın ozaman kızmam kafamçokkarıştı
önce derimki,diyelim 5 dakka sonra arıcam dedi,senin 5 dakikan 5 saatmi ayol :mymeka:
sonra açıklamasını yapar kem küm :tomato:
maazeretinin dolgun olması lazım :oklava:
değilse bu iş bitsin hiç arama bari derim :dilcikar:

o arayana kadar aramam, aradığında neden aramadın derim bahanesini söyler tabii ama ben inanmam o ayrı. Aramak isteyen arar arayamıyorsa mesaj atar çok yoğunum diye. 30 sn altıüstü..

o arayana kadar aramam, aradığında neden aramadın derim bahanesini söyler tabii ama ben inanmam o ayrı. Aramak isteyen arar arayamıyorsa mesaj atar çok yoğunum diye. 30 sn altıüstü..

Ben seni arıycam der tamam derim,2 dakika sonra arar mutlaka aşkım kusura bakma annemler vardı yanımda yerim ben seni diyee:1hug:

al işte aramak isteyen arar..saatlerce bekletmez.Bozulmasın mutluluğunuz..[/QUOTE

Teşekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin:1hug:

Başına bişey geldi diye acayip merak ederim.
Ben ararım.....ıyiyse....yok! iyi olamaz okadar lafımdan sonra..

aramazsan arama yar aramazsan arama
zaten merhem olmazsın sen benim gönül yarama kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana çıldırırım..
aramam aradığındada ya tüm gün hiç açmam yada geç açarım duymadım dierek sen neden geç aradın die sorarım inş geçerli bi sebep söler :mymeka: yoksa bilemiyorum kötükedihüso

Ben seni arıycam der tamam derim,2 dakika sonra arar mutlaka aşkım kusura bakma annemler vardı yanımda yerim ben seni diyee:1hug:

Yaa ne güzel keşke hepimizinki öyle olsaa akannehir Allah mutlu olmayı nasip etsin cnm..

Bir kere yapmıştı bunu. Hiç sitem etmedim sözünü dahi etmedim. Daha sonra aynını ben yaptım :))) Anladı tabiki... O gün bugündür arayacağım deyipte aramadığı olmamıştır. Düşünceli kocam benim :))

demekkı ısı varmıskı aramamısdır..
bu durumda hıc bısı yapmam kendısı zaten acıklamayı yapar hemen..
bende anında parlıycak bırısı degılımkı nerdeydın nıye aramadın..
bunları aşmak lazım..

................................................

Son düzenleme:
çok çocukça bir konu, arkadaşlar yani gerçekten komiksiniz :) aramazsa ne yapardımı burdaki kişilere sorup öğrendiğiniz de ne geçecek elinize? Herkes farklı nedenlerle arar aramaz yada arayamaz.

Seni sonra ararım diyip aramazsa, bundab üyütecek bir sorun yok ki acil ileteceğim birşey yoksa ki, acil iletmem gereken birşey olmuş olsaydıda o söylenmiş olurdu. Ayrıca fark ettim yada düşündüm ben ararım niye aramasını bekliyim ki şakkıdı

bazen banada yapıyor canım.. haa beklıyorum beklıyorum ama yok.. sonra hep iyi nıyetlı dusunmye calısıyorum..işi cıkmıstır, vakti olmamıstır,saate bakarım hımm sımdı yemek yıyordur zaten.. yada nobetteyde zaten uyuyordur aksama arar derım.. yada yarına arar derım..

ama ilk aradıgında veya ben aradıgımda tlfda ilk hoşbesten sonra .. aşkım arıcagını soyledın ama aramadın bekledım senı derım.. oda anlatmaya baslar zaten neden arayamadıgını..

çok çocukça bir konu, arkadaşlar yani gerçekten komiksiniz :) aramazsa ne yapardımı burdaki kişilere sorup öğrendiğiniz de ne geçecek elinize? Herkes farklı nedenlerle arar aramaz yada arayamaz.

günaydınnn.. demek senden kucuk oldugumuz aklına geldi.. tebrık ederim...

arkadaşım konuyu beyenmedıysen yorum yapma bu kadar basit...

burda tek gülen sensin farkındaysaan..

Back
X