- 1 Mart 2007
- 6.173
- 12.752
- 773
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o arayana kadar aramam, aradığında neden aramadın derim bahanesini söyler tabii ama ben inanmam o ayrı. Aramak isteyen arar arayamıyorsa mesaj atar çok yoğunum diye. 30 sn altıüstü..
Ben seni arıycam der tamam derim,2 dakika sonra arar mutlaka aşkım kusura bakma annemler vardı yanımda yerim ben seni diyee:1hug:
o arayana kadar aramam, aradığında neden aramadın derim bahanesini söyler tabii ama ben inanmam o ayrı. Aramak isteyen arar arayamıyorsa mesaj atar çok yoğunum diye. 30 sn altıüstü..
al işte aramak isteyen arar..saatlerce bekletmez.Bozulmasın mutluluğunuz..[/QUOTE
Teşekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin:1hug:
Ben seni arıycam der tamam derim,2 dakika sonra arar mutlaka aşkım kusura bakma annemler vardı yanımda yerim ben seni diyee:1hug:
arayacam deyip aramıyorsa asla telefona bakmazdım.
çok çocukça bir konu, arkadaşlar yani gerçekten komiksiniz :) aramazsa ne yapardımı burdaki kişilere sorup öğrendiğiniz de ne geçecek elinize? Herkes farklı nedenlerle arar aramaz yada arayamaz.