• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz insanın arayacağım deyip aramadığında ona neler yaptınız?

ben birşeyi kabul ettirmeye çalışmıyorum, arkadaşım sen neden birşey kabul ettirilmeye çalışılıyor izlenimi kazanıyorsun onuda anlamıyorum. Çocukla çocuk olunur denmiyor mu?

Çocuk gibi, sen Türk değilsin. Sen şöylesin. bilmemne diyen ben mi yim sen misin?

İlk yazımdan sonra mesajımı alıntılayan sonrada yazma diyen benmiyim senmisin?

mesajlarımı alıntılayıp cevap verip bir açığımı yakalamya çalışan kim sen değilmisin arkadaşım? Bireymi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamıyorum.

e hala böyle bir sonuç alamayacağını anlamamış olan da yine sensin. dün en son mesajı attım artık diğer kişilerinde öz verileriyle birşey olmayacak diye, mesajımı alıntıladığına yada başkası alıntıladığında aban birşeyler yazdığında neden cevap vermeyecekmişim?

Cevap istemiyorsan mesajımı alıntılama, bende sana ve diğer arkadaşlara durduk yere mesajmı yazıyorum.

Ama anladım ki sen yazılanları hiç anlamamışsın. Ülke bütünlüğüne konuya çeken kim?

ve hala anlamadığın birşey isteyen kurallar çerçevesinde istediği yorumu yapar a.s başkalarının yorumuna isteyen katılır, isteyen katılmaz.

işallah bundan sonra konu sapmaz

evet ben senden Küçüğüm.. evet ben çocugum.. ya sen???

çocuk değilsen ki bunu kabul etmıyorsun... neden hala buradasın ve COCUK gibi

davranıyorsun... konuyu cocukca bulan sensın komık bulanda.. alıntı yaptım senı evet..

hosuna gitmiyorsa yazma dedım..
şimdi boyle demekle konumu saptı.. pardon.

senın kendını savunmakla ilgili kısmında konuyu oyle bir saptırdınkı helal olsun sana..

Orası Türkiye farklı bir ülke, dünyadan soyutlanmış, insan ilişkilerinin neredeyse yok denecek kadar azaldığı, anlayışın bittiği bir ülke. İnsanların insanlık özellikleri kullanamadığı, bir merhaba bile diyemediği bir ülke, sokakta birine birşey sormak istesen direk yoluna devam ettiği sorunu cevaplamadığı bir ülke, birinden yardım istesen senden kaçtığı bir ülke, çıkar ilişkilerinin kol gezdiği, bir sevgiliyle ayrılınca beni kullandı diye feryat edilen bir ülke, insanların hala belirli sorunlar yaşadığı insanlarla uzlaşıp mütabakata varacağına, nefret ve kinbeslediği bir ülke. İnsana hakettiği değeri veren, herşeyin açık ve anlaşır olduğu bir ülke Almanya. anlayışlı, özverili, hoşgörülü, empati yapabilen insanların. Burda belirli bir müddet yaşasanız, her yerde ülkemizde afedersiniz ama insanlara hayvan gibi muamele ettiklerini çok iyi anlarsanız. Tabi böyle muameleye maruz kalan kişilerin normal davranması beklenmez.

kusra bakmayın ama siz Türkiye'de iken insanların arasında bulunmamış olabilirsiniz (b da sizin tercihiniz yada probleminiz) ama biz Türkiye'de yaşayanlar olarak elhamdülillah insanların arasında yaşıyoruz. :enbuyukkk:

uf ya ben bı topıkten bu kadar def edılsem gıt deseler coktan gıderdım heraldekaydirigubbakcemile3

konuya gır alakasız yorum yap sonra konuyu saptırıyosunuz dıye mıllete kız sonrada cık gıt desınler gıtme....ilginccc

arıcam derse de genelde arar. ama arıcam demez. arıcagı zaman musaıtmısın der? dıyelımkı dedgın gıbı oldu o kadar bekledım nerelerdesın dıye bıraz soylenırdım..

sen haddini çoktan aştın... Türk Milletinin Değerlerini küçümseyerek..

senin Türklükle bir alakan kalmamıskı.. Asimileşmişsin tamamen..

bize saygıdan bahsederken senın saygı dediğin cumleleri tekrar okumanı tavsiye ederim..

Türklüğün kalmamıssa bari saygın olsun..

kurallar cevcevesınde diyerek Türk millerine Hakaret edemezsin , baska bir ulkeyle kıyaslayamazsın..

almayayı iyi biliyorum senden daha iyi.. senın hosgoru anlayıs cevrevesınde yasananlarıda..

Ne Mutlu Türküm Diyene , yurt dısında bu benliğini kaybetmemıs olanlara
turkbayragi turkbayragi

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X