ben birşeyi kabul ettirmeye çalışmıyorum, arkadaşım sen neden birşey kabul ettirilmeye çalışılıyor izlenimi kazanıyorsun onuda anlamıyorum. Çocukla çocuk olunur denmiyor mu?
Çocuk gibi, sen Türk değilsin. Sen şöylesin. bilmemne diyen ben mi yim sen misin?
İlk yazımdan sonra mesajımı alıntılayan sonrada yazma diyen benmiyim senmisin?
mesajlarımı alıntılayıp cevap verip bir açığımı yakalamya çalışan kim sen değilmisin arkadaşım? Bireymi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamıyorum.
e hala böyle bir sonuç alamayacağını anlamamış olan da yine sensin. dün en son mesajı attım artık diğer kişilerinde öz verileriyle birşey olmayacak diye, mesajımı alıntıladığına yada başkası alıntıladığında aban birşeyler yazdığında neden cevap vermeyecekmişim?
Cevap istemiyorsan mesajımı alıntılama, bende sana ve diğer arkadaşlara durduk yere mesajmı yazıyorum.
Ama anladım ki sen yazılanları hiç anlamamışsın. Ülke bütünlüğüne konuya çeken kim?
ve hala anlamadığın birşey isteyen kurallar çerçevesinde istediği yorumu yapar a.s başkalarının yorumuna isteyen katılır, isteyen katılmaz.
işallah bundan sonra konu sapmaz
evet ben senden Küçüğüm.. evet ben çocugum.. ya sen???
çocuk değilsen ki bunu kabul etmıyorsun... neden hala buradasın ve COCUK gibi
davranıyorsun... konuyu cocukca bulan sensın komık bulanda.. alıntı yaptım senı evet..
hosuna gitmiyorsa yazma dedım..şimdi boyle demekle konumu saptı.. pardon.
senın kendını savunmakla ilgili kısmında konuyu oyle bir saptırdınkı helal olsun sana..