Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevdiğiniz insanın kardeşinin zamanında çok kötü bi suç işlediğini öğrenseydiniz...
neymiş o soramadığını,sorsana..neden sormuıyorsun,iletişim lazım..Olumlu yaklaşacaktım,başkasının suçunu ona ödetmek olmaz,ama evlenmeden önce birşey yaptım ''desem ne yapardın diye sorması,gizemli,kuşkulu..Ne yapmış sor bakalım..
Okuduğum bazı yorumlara göre cevap veriyorum canım.
İlk önce cezasını çekmiş çıkmış diyenlere katılmadığımı belirtmek isterim. Zira bu adam tecavüzden hapiste yatmış olsaydı aynı yorumu yazarlarmıydı.. İleride neyin nasıl olacağı belli olmaz. Eğer kazara bir insanın yaşamına son verdiyse o zaman düşüncem tabi ki farklı olur fakat bile bile bir insanı öldürdüyse o zaman düşüncelerim bambaşka bir boyuta taşınıyor.
Sevgilin suça ortak olmadığı müddetçe ve ya kendisi de böyle bir şey yapmadığı müddetçe sorun teşkil etmez demek isterdim fakat ailenin bu konuda ki yaklaşımını da iyi ölçmek gerekiyor. Sevgilin kendisinin de böyle bir olay yaşadığını ufaktan da olsa hissettirmiş sana.. Ailesi de belalı bir aile diyorsun zaten. Ben açıkçacı uzak durmanı öneriyorum. Allah korusun şimdi sorun etmesen ileride sorun olur.. Sana ve ya en önemlisi ailene bir zarar gelmesini istemediğin aşikar fakat ailesi dediğin gibi belalı insanlarsa hiç bulaşmamak gerekir diye düşünüyorum..
En kısa zamanda sevgilinle konuşup bu durumu açıklığa kavuşturmalısın..