sevdiginiz kişi

4-5 yas en az.. ama benim sevgilim benden 7yas büyük cokta iyi anlasiyoruz.. benim yasimda olan birisiyle anlasamazdim..biraz daha olgun biri lazim anacim sırnaşık şey

Son düzenleme:
annem hep en az 7 yaş büyük olsun der.(evlilik için)
kadın erken çöküyor, erkek daha genç kalıyor der.
benim için çok fark etmez açıkcası.

bencede erkek büyük olmalı çünkü kadının değerini çok daha yi biliyor ben bunu yaşıyorum ve cok mutluyum

benim erkek arkadaslarim hep benden kucuk oluyor. Bilincli bir secim degil ama hep oyle denk geliyor. Memnunum. Universiteden sonra hic benden buyuk erkek arkadasim olmadi :)

eşimle aramızda 6 yaş var. gayet uygun geliyor bana . iyi anlaşıyoruz. 10 yaşa kadara yolu var aslında anlaştıktan sonra zaten yaşın bir önemi yok da. soru sevdiğiniz insanla aranızda kaç yaş var olsaydı daha doğruydu? sevmeden önce yaşını sormaz ki insan!!!

pardon 6 yaş var ama eşimin benden 6 yaş büyük olduğunu yazmamışım:))))

valla eskiden hep 5 ve üzeri derdim
ama şimdi 4 yaşa kadar ideal diyorum
taş çatlasa 6 yaş
arada yaş farkı çok olursa erkekler daha çok hükmedici oluyor
ben böyle gözlemledim çevremden

benimde erkek arkdasımın arasında 11 yas var sporla çok ilgilendiği için vucut ve sağlık yerinde gçömemiş yanı göstermiyor .. bu seneye kadar hiç dertsi ztasasızdık bu sene sanki ufak sürtüşmeler oluyor ama atlatılıyor yas sorun değil aslında anlastıktan sonra sorun yok bazen yasıtınla dahi anlaşamıyorsun bu yasla değilde iç dünya ile alakalı sanki....

valla eskiden hep 5 ve üzeri derdim
ama şimdi 4 yaşa kadar ideal diyorum
taş çatlasa 6 yaş
arada yaş farkı çok olursa erkekler daha çok hükmedici oluyor
ben böyle gözlemledim çevremden

sengözlerimebaksanabyok canım ya bu bence erkekten erkeğe değişir kişilik meslesi bizim ilişkide benimkine ben hükmediyorum ipler benim elimde hehelülülülülülü

benimde erkek arkdasımın arasında 11 yas var sporla çok ilgilendiği için vucut ve sağlık yerinde gçömemiş yanı göstermiyor .. bu seneye kadar hiç dertsi ztasasızdık bu sene sanki ufak sürtüşmeler oluyor ama atlatılıyor yas sorun değil aslında anlastıktan sonra sorun yok bazen yasıtınla dahi anlaşamıyorsun bu yasla değilde iç dünya ile alakalı sanki....

Aynı yaşta olmayı tercih ederim tabi.

5 yaşa kadarda olabilir.

Fazla yaş farkının olmamasından yanayım ben.

ben de hep bekarken eşim benden mutlaka en az 5 yaş büyük olmalı derdim.
ama sonra benden 3 yaş küçük olan aşkımla evlendim.ve gördümki önemli olan kafa yapısıymış.yani kimlikte yazan yaş değil,yaşadıklarından öğrendiğin hayat yaşı daha önemli.gayet iyi anlaşıyoruz.yani anlaştıktan sonra 3 aşağı 5 yukarı farketmiyo.:kahve:

yaş maş hikaye arkadaşlar önemli olan kafa yapınız.. anlaşıyosanızz yaşın ne önemi varrr istersen çokk büyük olsunn istersen küçük olsun... büyük olsun erkek olgun olur deniliyoo bence olgunlukta karakterle alakalıı bi durum.. :1hug::1hug:

sevgilimle aynı yaştayız ve gayet iyi anlaşıyoruz (Allah bozmasın) hatta daha ilerisini bile düşünüyoruz.bende önceden sevgilim mutlaka bi kaç yaş benden büyük olmalı diyordum ama şimdi hiç öyle bi derdim yok bence önmeli olan aranızdaki aşk sevgi saygı ve ona inanmak Allah a şükür aşkımda hepsi var çok mutluyum :)

Back
X