Ablamın görüştüğü kişi.

Abim 49 yaşında annemlerle yaşıyor :70: işi gücü var arada şehir dışı ülke dışıda çalışıyor hiç evlenmedi ama efsane adamdır niye böyle saçma bir algınız var yahu geçende evlenmeyen adamda bir sorun vardır teziniz vardı çok saçma şeyler

Ben kesin konuşmaları hiç sevmem mesela yaş farkı çok kesin para için...diye birşey olamaz.Kendim için konuşuyorum benden 10 yaş büyük birini isterim ama 10 yaş küçüğünü istemem ama yine de kesin kes olmaz diyemem.Olur ya çok aşık olurum gözüm yaşı masi görmez.Ama bu realde akışta olur.Netten kendimden 10 yaş küçüğüyle denk geldiysem olmayacağını söylerim bir daha da konuşmam.

O yüzden verdiğiniz örnekteki gibi çocuklu kadın çocuksuz adam mutlu olabilir.Ama işte akışta tanistilarsa .Netten bu kriterlerde birini arıyorsa tam bir sorun
Tabiki ablanızınki bence hata zaten. Ama dinlemez sizi malesef.

Tabiki ablanızın maddi olanakları için bu ilişkiyi istiyor başka ne sebep olabilirki,şimdi erkeklerde artık ya çalışsın para kazansın yada zengin olsun evleneceğim kadın derdindeler,eskiden kadınlar için kurulurdu bu cümleler zengin erkek peşinde fln derlerdi şimdi artık erkekler böyle oldu,istediği kadar genç güzel olsun çalışmıyorsa fln kimse yüzüne bakmıyor çünki kendileride maddi olarak baya yetersizler farkındalar destek arıyorlar,aşk,sevgi,yaş vs bu kriterler eskide kaldı paran varmı tmm öyleyse gerisi hallolur.
Senin maddi olanaklarından dolayı istiyor dedim ablama.Bana dediği şu:Ben istenilecek sevilecek biri değil miyim.Olayı tamamen yanlış anlıyor.Ne desem boş

Bence ablanız saf bir tip değil hatta bence kendini fazla gören beğenen özgüveni yüksek bir kadın 1.50 boyuyla 51 yaşında bir kadın olmasına ramen,1.90 boyunda 43 yaşında bir adamın benimle ne işi olur diye kendini hiç sorgulamamış bu da kendisini ne kadar beğendiğini kendisine ne kadar değer verdiğini gösteriyor zaten,ben şahsen bu durumda kendimi sorgulardım uzak dururdum dengim değil derdim,en mantıklısı ablanıza şeyi söyleyin adamı denesin evleri ve arabayı çocukların üzerine yaptım yada yapacam desin,maaşıylada çocukları okuttuğunu söylesin bakalım ne yapacak bu arkadaş ondan sonra,bu arada konular fln açılıyor ama sonrasında merak ediyoruz kimse gelişmeleri yazmıyor.😂
Valla canım yazdıklarında baştan sona kadar haklısın ne diyeyim ki.Ablama araştıralım deyince kestirip attı.Hiç anlatmadım var say dedi.Şimdi ne yapabilirim ki.

O yaşta birisine müdahale edebileceğinizi sanmam. Evi arabayı çocukların üzerine yapsın evlenmeden bu konuda uyarsın sevdiği saydığı birisi sadece
Edemiyorum zaten.Üzülmekle kaldım sadece.Çocuk değil.Eyvah demeden uyanır inşallah

Ablanizin sevdiği saydığı birisi var mı o konuşsa kendisiyle? Sizi dinlemeyecek gibi duruyor. Katılıyorum size bu arada adam yiyici bi tip olabilir o yaşa gelmiş dikili ağacı yok hayırdır yani.
Mali müşavirse bayağı bayağı rahat olması lazım çünkü.

Merhaba.Canımı sıkan bir konuda fikir almak istedim.Konu ablamla alakalı.Tedirginliğimin sebebi ile ilgili bilgi sahibi olmanız için biraz ablamdan bahsedeyim.Eşini 2017 yılında kanserden kaybetti.İki oğlu var.Büyük oğlu bu yıl tıp fakültesinden mezun oldu ve eylülde ataması yapılacak.Küçük oğlan da fen lisesi öğrencisi ve onun da geleceği parlak.Ablam kendisi öğretmen ve 51 yaşında.Maddi olarak durumu çok iyi.İki evi ve bir de arabası var.Biriyle tanıştığından bahsetti.Tanıştığı kişi ablamdan 8 yaş küçük ve çocuğu yok.10 yıl önce başından bir evlilik geçmiş 5 ay sürmüş evliliği.Ablama neden boşanmış dedim güya kadın 2.ayında aldatmış.Mantığıma uymayan şeyler anlattı .Adam 43 yaşında mali müşavir ama kendine ait ev araba falan yok.Annesi ve 49 yaşında bekar bir kızkardeşiyle yaşıyor.Benim kafama takılan şey şu.Bu adam kendi yaşıtı veya kendinden küçük bekar biriyle evlenmek varken neden iki çocuklu birini tercih ediyor.Ayrıca kendinin çocuğu yok.Ablamla evlenirse çocuk sahibi olamayacak çünkü ablam 51 yaşında ve çocuk bakamam diyor zaten biyolojik olarak da çok zor artık..Ablama evlenirseniz nerde oturacaksınız dedim.Adam evlenince senin evinde kalırız demiş ablama.Benim düşüncem bu adam ablamın maddi olanaklarından dolayı ablamla görüşüyor.Ama ben ablama bunu diyemedim.Şöyle bir şey de var.Ablam pek evlilik insanı değil.Eniştemle çok problemli bir evlilik hayatı olmuştu .Pireyi deve yapan asabi anlayışsız biri.Evlenerek tatlı aşına zehir katacak.Dertsiz başına dert alacak.Çok konuştum adamla ilgili şüphelerinden bahsettim hiç ikna olacağa benzemiyor.Canım çok sıkıldı.Adam hiç samimi gelmedi.Ablamın gözünün açılması için ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.😞
Buradan bakınca ablanızın etinden sütünden faydalanacak annesine kardeşine baktıracak,kira artı çift maaş buram buram dolandırıcılık kokuyor.Uyarması sizden dinleyip dinlememek başını bile bile yakmak ablanıza kalmış...

Her insan çocuğu olsun isteyecek diye bir şey yok, adamın 43 yaşından sonra çocuk istememesinde garip hiçbir şey göremedim. Asıl madem istiyorsa niye beklemiş bu yana kadar evlenmemiş derdim.

Her insan çocuğu olsun isteyecek diye bir şey yok, adamın 43 yaşından sonra çocuk istememesinde garip hiçbir şey göremedim. Asıl madem istiyorsa niye beklemiş bu yana kadar evlenmemiş derdim.
İşte tuhaflık orda ki çocuk istiyor.Senin için bu isteğimden vazgeçerim diyor.Yersen tabii.Çulsuzun teki ablam gibi safını bulamamıştır.

Buradan bakınca ablanızın etinden sütünden faydalanacak annesine kardeşine baktıracak,kira artı çift maaş buram buram dolandırıcılık kokuyor.Uyarması sizden dinleyip dinlememek başını bile bile yakmak ablanıza kalmış...
Eşim dedi tc versin araştıralım.Ablam tc isteyemem dedi.Sen bu adama güvenmedin mi dedi.Ne güvenmesi bildiğin dolandırıcı dedim.Sana anlatmakla hata ettim dedi.Ben yapmam gerekeni yaptım kendi bilir artık.Ama iş yine gelip bize dayanacak.Yeğenlerim perişan olacak biz kahrolacağız.

Ablanizin cocuklari bu durumdan haberdar mi ve yorumlari nedir
Haberleri yok.Çekindiği için söylemiyor.Çünkü içten içe kendi de ikna olmamış hele ki benim konuşmalarımdan sonra.Çocuklar annelerinin böyle biriyle evlenmesine onay vermezler

Back
X