sevdiğiniz kişiyle kız arkadaşınız sevgili oldu, naparsınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
sevdiğim kişinin en yakın arkadası da beni seviyordu ve bana teklif etmişti, reddetmiştim onu ama sevdiğim kişi belki de sırf arkadasını üzmemek için bana yaklaşmaktan kaçıyodu, ben de artık umudu kesmeye başlamıştım, içimden tamamen atmaya çalışıyordum onu
ben böyle bi haldeyken arkadaşım ne kadar üzgün ve çaresiz olduğumu gördü ve ne kadar güvenilirmiş bakalım filan deyip onu tanımak istedi, deneyelim dedi, bi bahaneyle gitti tanıştı konuşmaya başladılar filan(ama internet üzerinden), kıza ilgi göstermeye başlamış ve kız bi gün bana onu sevdiğini söyledi şimdi ikisi birlikteler. 1 ay kadar oluyo yakında buluşacaklarmış, kıza bir daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim ama sindiremiyorum bir türlü... facebookta ekli ikisi de ama hemen silmesem de biraz beklesem mi karar veremiyorum, eninde sonunda silicem çünkü dayanamıyorum artık gözümün önünde görünmelerine, şimdi silersem kendilerini bişey sanarlar diye silmiyorum biraz daha bekleyeyim diyorum ne dersiniz?

Sil tabıkı,artık ne olursa olsun yakın arkadasınla arasında bır yakınlasma olmaya baslamıs...
Ondan ayrılıp senle olduğu zaman hazmedebılecek mısın canım?

hayır böyle bir şey olsa bile kabul etmem onu büyük konuşmayayım ama istemiyorum
tek sıkıntım, sevdiğimi farketmiştir mutlaka ama söylememiştim o da bana söylememişti ama çok belli etmiştim o yüzden şimdi havalara girmesini istemiyorum yoksa çoktan silmistim de

ikisini de sil ve sonrasını kafana takma..istediklerini düşünsünler... :delphin:

sil .
arkadaşın zaten resmen sana oyun oynamış. onu zaten hemen sil. sevdiğinide sil. onla çıkıyor. onuda sil.
neden kendilerini birşey sansınlar. silinenler öylemi sanıyor. sanıyorlarsa yanılıyorlar. değmeyenleri sileceksin. anlamı yok durmalarının. .

bi kere arkadaşın gerçekten arkadaşın değilmiş ki senin sevdiğin kişiyle beraber olabiliyo
o yüzden boşver naparlarsa yapsınlar..

oha o ne bıçım arkadaş :/ sonuçta senın onu sevdığını bılıyor ve sana yardımcı olmak amacıyla onunla konuşmaya başlıyor. senın duygularını bılmeden onunla sevgılı olsa anlarım ama sonuçta yakın arkadaşınmış ve sana kazık atmış tabırı caızse. bence de sıl gıtsınler...... düşünme ne düşünürler dıye......

kıza bak yha:oklava: senin ilgini bildiği halde oyun die başladı we işi nereye getirdii.gerçek dostun arkadaşın olsaydı bu adiliği yapmazdı.ikisinide sil.ne halleri warsa görsünlerr :mymeka:

aman be güzelim,
bu durumda facebooku mu dert ediyorsun. sil,silme ne değişecek..
çocukluk yapmışlar...
öğrencilikte oluyor böyle şeyler zaten..
karşına daha neler neler çıkacak.iyiki olmamış diyceksin..bırak onun olsun..

kiz resmen sansimi deneyeyim demiss..ne oldugunu da gostermiss...sil,cikart ve unutt..
bu kadar da olmazz...

Gec bile kalmışın silmekte:delphin:
Ve ikisinede mail atardım.. Aynı mail kutucugunu hemde...(ikiside maill adreslerini görüp ikisinede yolladıgımı bilsin diye)

Düşmana hiç gerek yokmuş...Meger arkadaşımmış(adını yazar)
Nnanköre hiç gerek yokmuş..Meger sevdiğimmiş derdimşakkıdı

Sizinki arkadaş değil bildiğin akbabaymış :1closedeyes:
Ben olsam silerdim..
Benim de gelmişti lise yıllarımda
Erkek arkadaşımı ayartmıştı arkadaş
Aradan yıllar geçtikten sonra affettim
Ve bilin bakalım ne oldu;eski eşime de aynı yaklaşımının olduğunu farkettim
Bir insanın ruhu bozuksa onu düzeltemezsiniz
Bu yüzden yapabileceğiniz en mantıklı davranış bu tip insanları hayatınızda çıakrtmaktır

Silin siz silin..tereddüt bile etmeyin.

ama surasini anlayamadim; sen cocuktan umidi kestim demissin; yani binevi belkide cocuk senden hoslanmiyordu, ama kiz arkadasini secti..yani neblm sen olmazsan kiz arkadasin olsun dememiski,
veya kiz arkadasin cocuk seni istedigi halde gidip konusup cocugu senin elinden almamiski?.. yani ortada bisey yokmus ve kzi arkadasinda onunla ilgilenmis.. normal degilmi? ..yoksa ben mi yanlis anladim butun hikayeyi :)

simdi baskaacidan bakip bi yorum yapayim;;
o cocuk, sana, onu sevip sevmedigini bilmedgindende/emin olmadigindan yaklasmamis ve simdide kiz arkadasindan ilgi gorunce onla birlikte olmus olmasin? belkide oda senden umidi kesti..(yani sirf bu senin kizarkadasin oldugu gercegi degilde, ilgi gordugu icin?)
eger boyleyse ve senin onu sevdigini/sevmis oldugunu bilmiyorsa, yani sana kazik atmis olmuyor dimi..tabiri caizse?

yani eger boyle bir dusum ise, o cocugu silmende bi sebep yok (eger ben yuzunu gormeyi istemiorum diyosan sil yani'de )

sana burda asil çakalligi yapan kiz arkadasin olmus ozaman.

ben senin demek istedigni anladim, hani simdi silersem aa kiskandi filan tribe girdi diye dusunurler diosun sanirim, eger oyleyse anliyorum seni..

bu durumda silsende silmesende olur kizi..
-eger; ben facebooka cok giriyroum ve o kizin yuzunu gormeye tahamulum yok, ha birde bu yonden kizginligimi belli etmek isterim.
diosan sil.
-eger; facebooka giriyorsan, girmiyormus izlenimi verebilirsin, ve onu ignore edebilirsin, yani gormemezlikten gelebilirsin, ilgilenmiyorum sizinle buna deymezsin susu vermek icn.
baktin sana konusuyo ozaman 'seninle konusacak kadar degerin yok gozumde'der iste ozaman silersin oda anliyacagini anlar.

çok kötü bi durum....:( ama bencede sil. herşeyden önce kız arkadaşını sil :kızgın:

bence ikisini de silmen en doğrusunu ne düşünürlerse düşünsünler umrunda olmasın sen artık yoluna bak

sildim hepsini, gözüm görmesin hiçbirini, telefondan da sildim msnden de her yerden sildim oh rahatladım da

evet dediğiniz doğru ne düşünürlerse düşünsünler ikisinin de değeri sıfırrrr bende artık umrumda değil ne düşünecekleri

zaten benim bi türlü aklımın almadığı şey kız bunu bana nasıl yapabilir!!! hadi erkek olan benden ümidi kesmistir filan ama kız benim onu sevdiğimi ve vazgecmeye calısırken ne kadar zorlandığımı biliyodu, defalarca özür de diledi ama yok bunun özrü olur mu yaaa nasıl affederim nasıl güvenirim bi daha

siz onu unutsanız da aylar seneler sonra başlasa yada sziin bir ilişkiniz olduğunuzda başlasa kız sizi karşısına alıp konuşsa tamam.ama ona mı kaldı arkadaşının ((ne kadar yakın olursa olsun ))sevgilsinin güvenilir olduğunu araştırmak..

bence arkadaşınız sizi hiç tınlamamış.şahsen ben olsam kıza söverdim.üstte dediğim gibi bir olay olsaydıda ama hala seviyo olsaydım da asla görüşmezdim.insanın utanması da kalmamış.hadi yakın olmadığın bir arkadaşının sevdiğiyle çıkarsın da yakın arkadaşınız ve herşeyi biliyo...

bence o test etme niyetide işin bahanesi szii uyutmak için

faceden silin ama hayatınızdan da silin

Nerdeyse benim başıma gelenle aynı gibi
bi çocuktan hoşlanıyodum o da benden ama onunla olamazdım 4 kez reddettim onu bu sıra yakın bi arkadaşım hep benimleydi onunla konuşurken v.s. 1 hafta geçmeden çıkmaya başladılar
Bana sorun yok dimi cnm unutmuştun onu dedi. o an nefret ettim arkadaşımdan
Büyük tecrübe olmuştur canım sana

Back
X