sevdiğiniz kişiyle kız arkadaşınız sevgili oldu, naparsınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onlar beraber olurken düsünmüyorlada,silmek icin sizmi düsünceksiniz?

silin gitsin..

canım kız arkadaşın resmen senin anlatmalarından sonra hoşlanmış ve çocukla konuşmak için bahane etmiş deniyim fln ne demek ne gerek var ya sevgilin olsa anlıcam hani aldatcak mı diye de. sevgilisi olmayan bi erkeğin güvenilirliğini niye kanıtlamaya çalışasın ki üstelik sevgilisi yokken bi kızla yakınlaşması güvenilir olmadığını göstermez. bu kızlar çok çakal harbiden. ben olsam rezil ederim kızı bi şekilde bi plan yapıp, yok böyle bişi ya çok sinirlendim. ama çocuğu unut bence insan hazmedemez arkadaşından sonra ayrılsalar bile çıkamazsın yani :s

sen önem vermıyormus gıbı davranmak kırıldıgını gostermemek ıcın
silmesem mı dıyorsun

ama sen sılmedıkce ılıskılerı devam edecek

sen sılınce bıter ılıskılerı ve pıusman olurlar ayrıca hep sana zararları dokunur onların
lısede benım de basıma gelmıstı ben de senın yaptıgın gıbı onemsemez gorunmek ıcın konusmamıstım bu konuyu bıle onlarla

ama co k kırılmıstım
keske soyleseydım ban bun nası yaptınız deseydım cunku yanlıs yaptıklarını hıc soylememıs oldum . bosver sil ikisinı de hatta once durum bılgıne bı yazı yaz sonra sil gıtsın.

ikisinide sil cnm düşünme bile.. sindiremiyorum demişsin ya, merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz ilahi adalet denen birşey var.. :delphin:

bende buna benzer bişey yaşadım geçen gün.intikam ateşi içimde yanıyo. içimdeki şeytan yap istediğini diyo içimde ki melekse uy bi kere şeytana diyo

Güzelim ben senin yerinde olsam sevinirdim çünkü arkadaşım dediğin insan da seviyorum dediğin insanda ikiside şerefsizmiş ve sen bunu belki üzücü ama ucuz kurtardığın bir olayla anlamış oldun.. İnan bana bu zamanda kimseye güvenmek olmuyor..

cnm benzer bi olay bende yaşadım seni o kadar iyi anlıyorum ki.benm yaşadıklarım daha akrmaşık daha zordu.sana tavsiyem ikisinide sil ve ikisinide hayatından çıkar kendi yaşamına bak.bir daha kesinlikle ikisiylede görüşme hayatından çıkar onları görsen bile görmezden gel.allah yardımcın olsun cnm

Umarım yanlış anlamamışımdır, çünkü benim anladığım kadarıyla çocuk size gelip bir açılmada falan bulunmamış ya da bir umut verme muhabbeti olmamış, yanlış mıyım? Eğer yanlış anladıysam düzeltin lütfen.

Kız arkadaşınıza gelince bence de kesinlikle yaptığı arkadaşların dediği gibi zatne gözü varmış çok affedersiniz şansını denemek istemiş resmen ve maalesef başarıya da ulaşmış. Yukarda bahsettiğim gibi doğru anladıysam eğer çocuğun size karşı yaptığı bir yanlış yok ama bu sizin ona karşı bir şeyler hissetmenize ya da aklınızın karışmasına sebep olacak bir mesele olmasın, izin vermeyin buna. Kız arkadaşınız da en büyük arkadaş kazıklarından birini sizin üzerinizde denemiş yazık ki. Bence böyle insan müsvettelerine üzülmeye gerek bile yok, en kısa zamanda hayatınızdan çıkarın ve hayatınıza devam edin elinizden geldiğince güzel bir şekilde...

allah korusun cvp bile veremiycem hazmedememmmm

Back
X