Sevdiğiniz Yer mi, Sevildiğiniz Mi...

MightyPineapple

La Chica Bonita
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
3.242
5.175
73
İyi geceler, aklımı kurcalayan bir soru var.
Beni seven birisi var hayatımda, gerçi tam hayatımda sayılmaz ama. Hayatımda emin olduğum az şey vardır, birisi de bana gerçekten aşık olduğu, gözümün içine bakıyor çocuk.
Üstelik ben liseye yeni başlamıştım tanıştığımızda, o da liseliydi, şimdi 20'li yaşlarımızı gördük. Hala aynı seviyor, bu konuda hakkını yiyemem.
Sevmediğim huyları çok oldu ama bunları törpüledim, senin sayende bataklıktan çıktım üniversite kazandım, beni sen değiştirdin diyor.
Yaptığı şeyler beni ondan soğuttu, artık sevmiyorum ama o kadar ısınmak istiyorum ki anlatamam, ne yapayım da yeniden ısınayım ona? Aşık olmama gerek yok inanın, ben sevildiğim yerde kıymet görmek istiyorum.
Çok kusurlarım var, bayağı kilom da var ama kendinden geçerek bakıyor fotoğraflarıma, neden bu kadar güzelsin, sen benim canımsın diyor.
Bunu yapma, bunla görüşme, ismini değiştir, okulunu bırak gibi şeyler söylesem bile gözünü kırpmadan yapar, yıllardır da bu değişmedi.
Onu sildiğimden beri psikiyatristlere gitmiş, ilaçlar almış hala alıyor sanırım ama atlatamamış.
Seveceğim kişinin beni böyle sevmeyeceğini biliyorum ileride, sürünmektense yanımda huzur bulan, benim için her şeyi yapmaya hazır biriyle olayım mutlu olayım diye geçiyor içimden.
Siz ne düşünüyorsunuz, nasıl ısınabilirim ona, kalbimdeki boşluk çok büyüdü artık dayanamıyorum, bu yalnızlıktan çok bunaldım.
Dedikleri gibi, sevdiğin değil sevildiğin yere git diyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?

Nasıl ısınayım diye bi soru olamaz ki Yada cevabı.. İçten yurekten gelen birşeydir bu, zorlamayla asla olmaz.. Bence sevdiğin yerde sevildiğin yerde aynı yer olucak. Yoksa çok surmez ordaki refahın..

Ne gibi şeyler yaptı da soğudun?

Karakteri ile alakalı mi yoksa kültür, davranış gibi şeyler mi?

Karakteri ile mi bilmem ama, ne zaman küssek yapma dediğim bazı şeyleri yapardı, aramızdaki kavgayı başkasına anlatmak gibi.

Değiştirilebilir-duzeltilebilir şeyler yani.

Sen bu çocuğu seviyordun da artik sevmiyor musun? Ya da hic sevmedin mi?

Hani sevmek istiyorsan biraz zaman geçirip onun seni mutlu etmesine izin verirsen belki ısınırsın.

Belki karşına senin de sevebileceğin, sana değer veren birisi çıkacak.

Bu çocuk gibi kimse sevemez fikrine neden kapıldın? Bu çocuğun kadir kıymet bileceginden nasıl eminsin?

Zorla güzellik olmaz. Eğer icinde ona karşı bir sey hissediyorsan bir kaç görüşmeyle ısınırsın ama bitmiş bir sey varsa zorlama derim.

Eskiden deli gibi asikmiydinda sogudun oyleyse is degisir ben esimle tam anlattigin gibi bir durumds evlndim beni cok seviyir diye...bazen pisman oluyorum asik olmadigimin kahrini cekeceme asik oldumu u kahrini cekseydim diyirum bazende sukrediyirum beni sevenle evlenmisim her nazimi kahrimi cekiyir diye

Eskiden sevmiştim..
Belki onunki aşkı aşıp saplantıya dönüştü ama beni çok sevdiğini hissediyorum, ona küfrü basıp hayatını mahvetsem bile yardıma ihtiyacım olsa dayanamaz koşar.
Seven biri bile bu kadar yapamaz.
Ya da çıkmadığı için kalbimdeki boşluğu doldurmaya mı çalışıyorum..

Deli gibi aşık değildim, çok hoşlanıyordum.
Çok sevdiğinize karşı zaafınız, zayıflığınız oluyor ama onunla olursam kahır çekmeyeceğim hiç değilse.

Evet saplantı.
Korkutmak istemem ama bu tip insanlar pek güvenilir olmuyor. Bence tamamen hayatından çıkarmalısın. Sevmek ayrı bağımlılık ayrı.

Karşına mutlaka doğru insan çıkacaktır. Onun yarattığı boşluğu tekrar kendisiyle doldurma.
Kendine biraz zaman tanı, yeni insanlarla tanış.
Farklı ortamlara gir.
Boşluk hissini biraz ertele ve bu düşüncelerine ara ver.

O çocuktan uzak dur. Sonra başına bela alırsın.

Deli gibi aşık değildim, çok hoşlanıyordum.
Çok sevdiğinize karşı zaafınız, zayıflığınız oluyor ama onunla olursam kahır çekmeyeceğim hiç değilse.
Bende ondan korkup heo beni sevenlerle ilgilenirdjm cok sevdiklerimle olmadi ama su bi gercek cok sevenle evlilik guzel oluyor tabi sevgisi tukenmesse hep kiymet biliyor sizin ivin biseyler yapmaya calisyir kariina cok dskun oluyir boyleler canim esim benim hicbirzamab askindan olmedim ama sevgim sonsuz ona☺

Bunu yapma, bunla görüşme, ismini değiştir, okulunu bırak gibi şeyler söylesem bile gözünü kırpmadan yapar,

ona küfrü basıp hayatını mahvetsem bile yardıma ihtiyacım olsa dayanamaz koşar.

İşte tam olarak soğuma nedeniniz bu. Kemiği uzağa fırlatıp getirmesini de istediniz mi? Cis eğitimi de verdiyseniz oh mis tam evlenmelik adam. "Ne yaparsam yapayım beni sever kuçu kuçu " diye dusundugunuz hiç kimseyi sevemezsiniz ve dahi saygı duyamazsiniz.

Bendede var benzer bi durum.Liseye geçtiğimiz sene tanıştığım, sonra üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala beni gözünde çok büyütmüş şekilde kafasında yaşayan hala bekleyen hala umut eden biri.Baktığım zaman hayır denicek bi yanıda yok aslında 1.90 boyunda mavi gözlü hoş biri.Üstüne inşaat mühendisi.Ama ne bileyim hiç ısınamadım.Karakter olarak çok baskın güçlü karakterleri sevdiğimden olsa gerek ailesinin hala ona 15 yaşında erkek çocuğu gibi davrandığını filan görüp baya soğudum bidahada ısınamadım.Bazen bende düşünürüm bu kadar seviliyoken şartlarıda bu kadar iyiyken neden illede hayır, ama hayır.Yani bazen mantıken ''belki ileride'' diyorum ama sonra düşünüyorum onunla evlilik filan.Yoookkk yaa.Gerçekten hiç içimden gelmiyor.Yani bazen olmayınca olmuyor nasip mi artık neyse bilmiyorum.Bu yüzden zorlamayla olmicağıda aşikar.Bence artık sizin için de bir ihtimal yok.Halbuki gerçekten sevildiğin yerde olmak bana da çok güzel gelir.Ama hiç sevmeyince ısınamayınca gerçekleştiğini düşünmekte ''ay istemez yaa'' dedirtiyor.Belamızımı arıyoruz nedir:)

Sevilmek nasıl ki ihtiyaçsa, sevmek de aynı derecede ihtiyaç. İnsan sadece biri olsa yetermiş gibi düşünebilir, hatta başlarda yetiyormuş gibi de gelebilir ama birinden biri olmadığında, zamanla onun eksikliği yıpratmaya başlar bünyeyi. O yüzden çok seviyor, iyi bir insan, kırılmasın diye kimseyle birlikte olunmaz. Gönül işleri karşılıklı işler. En tatmin edicisi, en güzeli böyle...

Şuan o insana kötülük yaptığınızı sanıyorsunuz ama uzun vadede ona çok büyük bir iyilik yapıyorsunuz. Eğer aklı başında davranır, saplantılı davranmazsa, onun da kendisine deli gibi aşık olan biriyle birlikte olma şansı var gelecekte. Eşimden önceki sevgilimle de durumumuz biraz buna benziyordu. Zamanla bazı hareketlerinden soğudum, kronik hale gelmiş hareketlerdi. Terk ettim, adam çöktü, psikolojik tedavi gördü, ilaç kullandı. Oysa her ne kadar çok sevdiğini, bensiz yapamayacağını söylese de, benimle birlikteyken de dünyanın en mutlu insanı değildi. Sanırım farkında değildi. Neyse şuan çok mutlu bir evliliği var. Aynı şekilde benim de öyle. Onu terk ettiğimde benden nefret etmişti, biliyorum. Ama şuan yerinde olsam yatıp kalkıp bana dua ederdim; bizi bu ilişkiden kurtardığım için. =)) Yoksa evlenirdik maazallah, ortalama bir evliliğin, ortalama mutlu insanları olurduk en iyi ihtimalle.

Daha yaşınız küçük,o size çook aşık olan adamın yaratığa dönüştüğü günleri de görürsünüz,onun aşkına güvenmeyin derim.Bir gün illa ki bitecek.Size aşık olan insanın yaptığı saygısızlıkları vs görmek inan çok daha incitici ve daha bir sürü kelimeler işte.

adam sizin oyuncağınız olmuş ya yazık.
Ben ne yaptım ki ona oyuncağım olsun? Yıllardır doğru dürüst konuşmuyoruz, umut vermiyorum, kaç zaman önce bitmiş gitmiş bir şeydi.
Söylediğim şeyleri de örnek olarak söyledim, yaptırdığımdan değil nasıl okuduysanız !
Ayrıca o da sütten çıkma ak kaşık değil taraflı yorum yapmak kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…