- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
Karakteri ile mi bilmem ama, ne zaman küssek yapma dediğim bazı şeyleri yapardı, aramızdaki kavgayı başkasına anlatmak gibi.Ne gibi şeyler yaptı da soğudun?
Karakteri ile alakalı mi yoksa kültür, davranış gibi şeyler mi?
Karakteri ile mi bilmem ama, ne zaman küssek yapma dediğim bazı şeyleri yapardı, aramızdaki kavgayı başkasına anlatmak gibi.
Eskiden sevmiştim..Değiştirilebilir-duzeltilebilir şeyler yani.
Sen bu çocuğu seviyordun da artik sevmiyor musun? Ya da hic sevmedin mi?
Hani sevmek istiyorsan biraz zaman geçirip onun seni mutlu etmesine izin verirsen belki ısınırsın.
Belki karşına senin de sevebileceğin, sana değer veren birisi çıkacak.
Bu çocuk gibi kimse sevemez fikrine neden kapıldın? Bu çocuğun kadir kıymet bileceginden nasıl eminsin?
Zorla güzellik olmaz. Eğer icinde ona karşı bir sey hissediyorsan bir kaç görüşmeyle ısınırsın ama bitmiş bir sey varsa zorlama derim.
Deli gibi aşık değildim, çok hoşlanıyordum.Eskiden deli gibi asikmiydinda sogudun oyleyse is degisir ben esimle tam anlattigin gibi bir durumds evlndim beni cok seviyir diye...bazen pisman oluyorum asik olmadigimin kahrini cekeceme asik oldumu u kahrini cekseydim diyirum bazende sukrediyirum beni sevenle evlenmisim her nazimi kahrimi cekiyir diye
Eskiden sevmiştim..
Belki onunki aşkı aşıp saplantıya dönüştü ama beni çok sevdiğini hissediyorum, ona küfrü basıp hayatını mahvetsem bile yardıma ihtiyacım olsa dayanamaz koşar.
Seven biri bile bu kadar yapamaz.
Ya da çıkmadığı için kalbimdeki boşluğu doldurmaya mı çalışıyorum..
Bende ondan korkup heo beni sevenlerle ilgilenirdjm cok sevdiklerimle olmadi ama su bi gercek cok sevenle evlilik guzel oluyor tabi sevgisi tukenmesse hep kiymet biliyor sizin ivin biseyler yapmaya calisyir kariina cok dskun oluyir boyleler canim esim benim hicbirzamab askindan olmedim ama sevgim sonsuz ona☺Deli gibi aşık değildim, çok hoşlanıyordum.
Çok sevdiğinize karşı zaafınız, zayıflığınız oluyor ama onunla olursam kahır çekmeyeceğim hiç değilse.
Bunu yapma, bunla görüşme, ismini değiştir, okulunu bırak gibi şeyler söylesem bile gözünü kırpmadan yapar,
ona küfrü basıp hayatını mahvetsem bile yardıma ihtiyacım olsa dayanamaz koşar.
Ben ne yaptım ki ona oyuncağım olsun? Yıllardır doğru dürüst konuşmuyoruz, umut vermiyorum, kaç zaman önce bitmiş gitmiş bir şeydi.adam sizin oyuncağınız olmuş ya yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?