Sevdiginize İstediğinizi Yaptırabilirsiniz ?

perimle senin meselen ne oldu? gelişmeleri anlattığın bir başlık var mı? aradınız sordunuz mu birbirinizi? merak ettim canım hakkında hayırlısı olsun:3:

Karnı tokken isteklerimi cilveyle anlatırım.
Hele ki masum kız gülüşüme dayanamaz,biliyorum.
Süper oynarım.
Masum üzgün kız.
Masum sinirli kız.
Masum mutlu kız.
En başarılısı da masum dünyadaki hiç bir şeyden haberi olmayan kız!!!

Şu masumluğu bana bir anlatsana, çok ihtiyacım var.
Hiç bir dediğim yapılmıyor:(

Yapmayacagını bildigim hıcbırseyi istemem ki ben..iyi tanıyorum,bi kere hayır demısse asla yapmazzzz inatçıııı :41:ikna edemem yani :27: onun dışında ne dersem yapar benim bidanemm :16::9:

arkadaştan masumluk tarıfı alabılır mıyızzz :) merak ettım.. Ben cok fazla bısey ıstemem hatta etraftakı kız arkadaşlarımın sevgılısıne olan isteklerini gördükce sevgılım bana sorar yapayım mı edeyım mı dıye yok derım bende sasırıp der hatta bak x arkadasın ıstıyo sevgılısı yapmıyor/ben yapmayı teklıf edıyorum sevgılım ıstemıyor der.. tabı ole durur durur erkeklerın genelde kolay kabul etmeyecegı seylerı ısterım.. Hemen yapar..

arkadaştan masumluk tarıfı alabılır mıyızzz :) merak ettım.. Ben cok fazla bısey ıstemem hatta etraftakı kız arkadaşlarımın sevgılısıne olan isteklerini gördükce sevgılım bana sorar yapayım mı edeyım mı dıye yok derım bende sasırıp der hatta bak x arkadasın ıstıyo sevgılısı yapmıyor/ben yapmayı teklıf edıyorum sevgılım ıstemıyor der.. tabı ole durur durur erkeklerın genelde kolay kabul etmeyecegı seylerı ısterım.. Hemen yapar..

normal istekleri her seven erkek yapıyor heralde canım :26:
ama daha büyük bir istek karsısında napıyorlar acaba :44::44::44:

Şu masumluğu bana bir anlatsana, çok ihtiyacım var.
Hiç bir dediğim yapılmıyor:(

Ayyy nasıl anlatayım ki..:9:
Hımmm..
Işıltılı saçlar,dolu dolu gözlerle gülümseyen kiraz dudaklar,bir de mis kokmanız gerek yanına gidince.:12:
Güzel boynunuzu hafifçe sağa eğin,elinize saçınızdan bir tutam alıp kıvırın.
Gözlerinizi bazen yere bazen onun gözünün taaa içine yerleştirin.:31:
Ama rahatsız olacak kadar sabitleyin bakışlarınızı.
Fizik olarak tamamsınız!:29:
Havanız ve sözleriniz de size kalmış!!!
Kolay gelsin!!!!:39:

Ayyy nasıl anlatayım ki..:9:
Hımmm..
Işıltılı saçlar,dolu dolu gözlerle gülümseyen kiraz dudaklar,bir de mis kokmanız gerek yanına gidince.:12:
Güzel boynunuzu hafifçe sağa eğin,elinize saçınızdan bir tutam alıp kıvırın.
Gözlerinizi bazen yere bazen onun gözünün taaa içine yerleştirin.:31:
Ama rahatsız olacak kadar sabitleyin bakışlarınızı.
Fizik olarak tamamsınız!:29:
Havanız ve sözleriniz de size kalmış!!!
Kolay gelsin!!!!:39:

:66::66::66::66:

Laale woowww yanı bende olsam bende yaparım cok kuvvetlı bı sılahı kullanıyo cunku aklını ;) bıde masum masum bı opucuk konduruyodur yanagına :16:

normal istekleri her seven erkek yapıyor heralde canım :26:
ama daha büyük bir istek karsısında napıyorlar acaba :44::44::44:

söyleyiş tarzı cok önemli..Sen bana bunu yapmadın sen sunu yapmadın demeden,bunu yapmazsan fena olur demeden.. alttan alttan yanı olmasada olur tabıkı ama olursada cok mutlu olurum..Aslan sevgilim,kaplan sevgilim..

erkeklerın akıllarını bı arabanın motoru gıbı dusunun..Arabanın yolda ıyı gıdebılmesı ıcın bakıma ve benzıne ıhtıyacı vardır.arada yıkama yaglama yapılır sen arabaya ıstedıgını verırsın bırazda gazlarsan,istediğin gibi olur..kıvama gelır..sonra dıreksıyonu ıstedıgın yone cevır.. ilişkinin direksiyonu senın elınde ;) yanı sen ona mutluluk ver önce senın mutlu olmanı saglayacak herseyı yapar :34: :54:

söyleyiş tarzı cok önemli..Sen bana bunu yapmadın sen sunu yapmadın demeden,bunu yapmazsan fena olur demeden.. alttan alttan yanı olmasada olur tabıkı ama olursada cok mutlu olurum..Aslan sevgilim,kaplan sevgilim..

erkeklerın akıllarını bı arabanın motoru gıbı dusunun..Arabanın yolda ıyı gıdebılmesı ıcın bakıma ve benzıne ıhtıyacı vardır.arada yıkama yaglama yapılır sen arabaya ıstedıgını verırsın bırazda gazlarsan,istediğin gibi olur..kıvama gelır..sonra dıreksıyonu ıstedıgın yone cevır.. ilişkinin direksiyonu senın elınde ;) yanı sen ona mutluluk ver önce senın mutlu olmanı saglayacak herseyı yapar :34: :54:

:46::46::46::46:

:1::1::1: güzelmiş yaa örnek falan cok tesekkürler canım:54:

Laale woowww yanı bende olsam bende yaparım cok kuvvetlı bı sılahı kullanıyo cunku aklını ;) bıde masum masum bı opucuk konduruyodur yanagına :16:

Cıksssss öpülmücek!!!:19:
O öpmeye yeltinicek sen de kaçacaksın,hatta utanacaksın!:17:
Sizleri bilemicem de benim gibim ateşli hatunu utanıyor görmek benim aşkımı acayip heyecanlandırıyor!:9:
Heyyy gidi be!
Özledim bak şimdi...:ssz:

Cıksssss öpülmücek!!!:19:
O öpmeye yeltinicek sen de kaçacaksın,hatta utanacaksın!:17:
Sizleri bilemicem de benim gibim ateşli hatunu utanıyor görmek benim aşkımı acayip heyecanlandırıyor!:9:
Heyyy gidi be!
Özledim bak şimdi...:ssz:

ooo :46::46::46::46:
sen bu işin bütün inceliklerini biliyosun sanırım

:45: sonra ben zararlı cıkıyorum bu hesapta :17: kacan kovalanıyo sonra buuumm :54: :16:

Laale bilumum cilve ve naz taktiklerini paylasırsak esasen hanı bızde tecrubelenelim hesabından :56::56:

Genelde yapıyor özel bir çabam olmadı hiç bir zaman yapmadığı zamanlar da olabiliyor ama azınlıktadır yani.

Ayyy alemsiniz kızlar!!!:9:
Aklıma geldikçe paylaşırım tabii..
Ama öncelikle ne istediğinize bağlı aslında.:ssz:
Her istek için ayrı bir cilveyle yaklaşmalı ki adamı şaşırtmalı di mi?
Az önceki taktiğim onun işlerinden ve sorunlarından aramız bozuksa ilgi istemek için yaklaşımımdır.:12::nazar:
Yani ben sorun onda da olsa özlemekten dayanamayınca kendim gidiyorum.:21:

benim sevgilim boğa burcu valla yapacaksın dediğim oldu asla yapmadı :50:
yapmadığı şey için üzülmüş ama sessiz kız ayaklarna yattım aklımda bi sorun varmış gibi hep...ee o da merak edip sorar bende biliyorum yapmazsın ama sordun diye söyledim derim
sonuç dediğim olurr :21:

Son düzenleme:
Back
X