Sevdiğinizi anlatın....

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
BENİM SEVDİĞİM=VURDUMDUYMAZ,DEĞERİMİ BİLMEZ AMA SEVMEYİ İYİ BİLEN BİRİSİ....SİZİN SEVDİĞİNİZ NASIL BİRİSİ??PAYLAŞALIM....a.s

wurdumduymaz,acımasız ama bir o kadar da merhametli,kurnaz,inat,kimseye eywallahı olmayan,bana aşık,sewgisini göstermeyi iyi bilen ama bazen dellendiren... :)
bazen de çocuğum gibi...geçenlerde istanbula gittik beraber otobüste gelirken nası desem böyle 5 yaşında çocuk gibiydi ilgi sewgi falan beklio ben soruorum işte hayatım bişey ister misin falan filan.. :D
ama çok sewiorum aşkımıııı =)

vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,:bbo:

offf Allah'Immmm:çok üzgünüm:

benimki cok acımasız.beni 3 sene pesinden kosturdu.3 sene sonra acıkladı duygularını ama yine de cook seviyorum askımı

ukala dik başlı sevgi dolu duygusal kin tutmaz deli dolu kaydirigubbakcemile4o benim kaydirigubbakcemilesözüne sadık

Sinirli hemde çok sinirli Kıskanç çook fazlaa..Sevgi dolu merhametli Adam gibi adam,maçoo,güçlüüüü(karekter bakımından)olgun ve geleceğin en iyi babasıı.. evet o benim sevgilim sırnaşık şey

benim eşim,sevgi dolu,sadık,saygılı,mütevazi,hep gülen,komik,esprili,sabırlı,kolay sinirlenmeyen,bana sabreden,olgun,evimin erkeği,benim uğruna canımı vereceğim tek insan.benim uğruma canını verecek tek insan.onu çok seviyorum.rabbim bizi ayırmasın. (amin) rabbim birbirini seven kimseyi ayrımasın.

ayyy benim aşkım çok duygusal,şevkatli,kıskanç,sevgisini belli eden bana tahammül etmeyi başaran,sürpriz yapmayı seven birisi...onu çoookkk seviyorum yaaa...her ne kadar gösteremesemde...

gülmeyi seven kıskandığını pek belli etmeyen sabırlı deli dolu .... o bole biri işte arada her ne kadar bazen sinirlendirip deli etsede onsuz olmuo...:asigim:

sinir küpü
kaptan mağara adamı kılıklı
neredeyse donuma kadar hayatıma karışan
keyfinden ve rahatından taviz verirken içi eriyen
ama sevgisi için herşeyi göze alabilecek kadar güçlü
fedakar

nankör birde :lepi:

vurdumduymaz ve değerinizi bilmez birisi sevmeyi nasıl iyi bilebilir ki...
garip geldi bana...

Olumsuz huylari:
Sert,
cabuk sinirlenen,
dedigim dedik,
huysuz
alingan
karamsar
Hediye almaz:) daha dogrusu hediye almayi düsünmez gereksiz bulur

Olumlu huylari:
Cok sahiplenici
Merhametli
Cok duygusal (ama bu huyunu coook nadir belli eder, söyledigine görede hayati boyunca sadece ben bu yönünün farkina varmisim, anne ve babasi bileduygusal yönünü bilmiyormus, öyle gizliyor yani),
Allah'tan baska kimseden korkmaz (bazen bu olumsuzda olabiliyor tabi)
cok acik sözlü
sözüne sadik
tuttugunu koparan
Coooook sabirli ve azimli,
kin tutmaz
Sakin bir yapiya sahip
espiritüel (durur durur bi espiri patlatir, bu espiri bu sakin duruslu sert bakisli adamdanmi geldi dersiniz espirileri kalitelidir:)
Veeeeeeeee sevgisini müthis belli eden biri canim benim

Iste benim canim cigerimde böyle..
Farkettimde olumlu yönleri daha cokmus, vay be:)
Yiyim onu

Son düzenleme:
biraz gamsız
ama merhametli
ani sinirlenip anında sönen
küslüğü sevmeyen
temiz titiz
efendi
dürüst
sözünde duran
samimi
sevennn sevdiren
sempatik
dostcanlısı

benim bitanemm pozitif ,sade, temiz. işte bu yeter .Ve tanıştığımız günden bugüne kadar hiiiç değişmedi.Allah ondan razı olsun Şeniz

çok tuhaf bii herşeyi kendısıne gore dozlamış aşırısnın (tabii aşırı dozu kendıne gore ayarlamış) göreceli kavramlarda sabitlik söz konusu yaratabılen sevmesını bılen aşırı sevılmekten korkan allah a aşık olan ınsanı seven deger vermesını bılen. herşeyden once kendıısını düşünen bırı.

Back
X