Sevdiğinizi anlatın....

vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,vurdumduymaz,acımasız,:bbo:

offf Allah'Immmm:çok üzgünüm:

neden birliktesiniz ki? :S

çok sıcak sevecen merhametli güler yüzlü anlayışlı bir dediğimi iki etmeyen CANIM KOCAAAMMMMM

Şevkatli, sevgi dolu, romantik, beni mutlu edebilmek için çabalayan, eğlenceli, oldukça anlayışlı, bir dediğimi ikiletmeyen, hayatını bana adamış, gözü kimseyi görmeyen ve ikea nın içinde beni alışveriş arabasıyla taşıyıp araba sesi çıkartacak kadar çılgın :)) Olumsuzluklarıda biraz inatçı ve alıngan :) Ama çok SEVİYORUM aşkımııı herşeyım o benım :)

şimdilik sevgili değiliz ama aşık olduğum kişiyi anlatıyım esmer ela gözlü başak burcu sempatik şakacı birazda şımarık :D

benim canım sevgilim anlayışlı merhametli çok iyi kalpli beni sevdiğini değer gösterdğini göstermekten çekinmeyen tam da bekledğim gibi bi erkek.iyiki ona şans vermişim

benim sevdiğim düşünceli romantik duygusal iyi yönlerini saymakla bitmez biri :16: ama bi kötü huyu var saman alevi gibi aniden parlar ne olduğunu anlamadan bir bağırır anlık geçer ama siniri sonra kendini affettrmek için bin takla atar tabii :1:

çok seviyorum onu :16:

Dışı buz içi bal benim sevdiceğimin en çok bu huyunu seviyorum :* Hayatımın sonuna kadar olmak istediğim tek insan.

Son düzenleme:
durur, durur öyle bir parlar ki neye uğradığımı şaşırırım :27:
ama 5dakika sonra da kuzu oluverir naz yapma sırası bana gelir:41:
o kadar şey yaşadık hala her gördüğümde içimden bişeyler akıyor...
beni kendine tekrar tekrar aşık etmeyi biliyor tatlı sevgilimm:16:

umursamaz,vurdumduymaz,antiromantik,değer bilmez,kıymet nedir hiçççç bilmez,benden başka bütün herkesi düünen,benden başka bütün herkesin sözünü dinleyen,hayatında bir tek benim deiklerimi umursamayan,keçi gibi inatçı,seviyorum diyip belli etmeyen,sevdiğini bile kırk yılda söyleyen,aşkım canım laflarını b,le söylemeye çekinen ,beni hep elinin altında gören,kaybetme korkusu olmayan kısacası beni sevmeyen ,özel günlerimi bile hatırlamayan,kız arkadaşlarına bana olmadığı kadar kibar ve narin davranan odun ve öküz
çok sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ona çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Back
X