Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amacı çözemedim ben :Sbelki pek yardımcı olmaz bu yazdıklarım sana ama paylaşmak istedim...
özellikle bana aşık olmasını istediğim bir adam vardı...beni uyuz etmişti,inat ettim bende sen göreceksin seni deli gibi kendime aşık edicem dedim...
öyle birşeydiki,çok tuhaftı...
o ararsa açardım,ben hiç aramazdım.nereye gittin nerden geldin kimlesin diye sormazdım.ben anlatmazdım.o anlatırdı ben dinlerdim.
anlatırsa dinlerdim,anlatmazsa ne oldu diye sormazdım.
sadece sıkı sıkı sarılırdım.çok derin gözlerine bakardım.
sevgimi böyle anlardı,ama çözemezdi beni.çok az konuşurdum
onun istediklerini yapardım ama,asi gelmezdim.ilgisini çekerdi,erkek olduğunu hissettirirdim.
birgün kalktı bana sana deliler gibi aşık oldum ben dedi.sen nasıl bir kızsın böyle çok farklısın dedi.
çözemiyorum seni,sende dert sıkıntı tantana yok sadece mutluluk ve huzur var dedi...
hep aklımdasın gün geçtikçe deliriyorum sana dedi.yine cevap vermedim :)
seviyormusun diye sordu birkaç kere üstüste zaman dedim...
iyice delirdi.
bir keresinde kırdı beni çok küçük birşeydi,sonra anladı beni aradı gel şurdayım dedi.hayır dedim.çıldırdı,olduğun yerden kıpırdama ben geliyorum dedi.sokağın ortasında yere diz çöküp affet beni diye haykırdı :))
köpek gibi aşık oldu bana ve ben onu terk ettim...
Amacı çözemedim ben :S
kusura bakma ama seni tekrar kullanmak istemediği ne malum ya gercekten aşık oldu yada oda seni kullanmaya çalışıyo %50 ihtimal hiçbişeyden emin olunmuyo özelliklede konu erkekler oluncaaamaç mı ? kenime bağlamaktı,bağladımda...ama konu çok derin,terketmem gerekiyordu,beni kullanmaya çalışmıştı başta,bende bu şekilde cezalandırdım
kullanamayacağını öğrendiği için aşık oldu zaten,kullanmak istesede istemesede ben onu terk ettim,sonuç itibariyle,bana ulaşmak için deli olan bir insan,bunu sadece ondan değil,etrafından,arkadaşlarından,dostlarından hatta ailesinden bile duyuyorum.beni başkalarıyla karıştırdı ama anladı ve pişman oldu
bravo cnm ozaman darısı bize inşş
bunu 2.kere yapabileceğimi sanmıyorum,o insana karşı bir hırs yapmıştım,hanii derler ya kadının fendi erkeği yendi diye,aynen öyle :))) kadınlar isterlerse herşeyi yaparlar ve yaptırırlar,sadece birazcık uyanık olmak lazım....tabi bu devirde öyle erkekler varki maşallah.... !!!!![]()