Sevdiğinizi kendinize bağlamak için uğraşmış mıydınız?

Yaninda herzaman bakimli olurum, makyaj kiyafet felna. Ama huyumu asla degistirmem, beni oldugum gibi begensin. Begenmezsede zaten o kisiyle bi omur gecmez.

bende çok düşünmüştm ne yapmalıyım diye... herseyi yaptım aklıma gelen herseyi denedm ama olmadı içinde yoksa karsındaki insanın yaptıklarının da bi önemi olmuyor..

walla bende içimden geldiği gibi davrandım,hatta kötü günler geçiriyor diye ona iyi gelecek şeyler yapmak istedim...
bi süre sonra "bana biraz zaman ver,hayatımı yoluna koyayım aksi halde hiçbişeye odaklanamıyorum" diye ıssız adam tribine girdi...:14:
ben tam bitti derken aramaya başlıyor beyfendi...sonuç BİR VAR BİR YOK!!!! buda beni yıpratmaktan öteye geçmiyor tabii :95:
şimdi diyorum keşke üstüne düşmeseydim,kaçsaydım...
şimdi biliyo ki istediği zaman ben varım,o yüzden sonsuza kadar KAYBETTİM :43:

bende öyleydim cnm hep üzerine düştüm alttan alan taraf oldum her aradığında yanında oldum ama insanın sabrıda biryere kadar en son çektim resti bütün hatalarını bana yaptıklarımı hoşuma gitmeyen davranışlarını vurdum yüzüne ve bu şekilde devam ediceksen bitsin dedim bir aydır sesi çıkmıyo ama face de bakıyorum sürekli hüzünlü şarkılar vidiyolar yok bir daha sevmek yoklar falanlar felonlar sanırsam sevmeyen erkeklerin tek derdi egoları, yıkılınca hemen böyle derbeder aşık moduna giriyolar defet gitsin bu tipler düzelmiyo ben iki senemi harcadım boşmuş kendi hallerine bırakıcaksın iyisimi ne halleri varsa görsünler şimdi bi başkasının kolundada görsem ilk zamanlarki gibi içim acımaz eminim çünkü ondan önce değerli olan benim ben var olduğum için o var ben sevdiğim için o seviliyo ben önemsediğim için önemli gerisi boş aslında o bir hiç salla gitsin...

hiçbir zaman beğenmesi için süslenip püslenmedim her buluşmamızda doğal halimle giderim ve bence birinin bizi beğenmesi için illa süslenmek gerektiğini düşünmüyorum gerçekten sevecek olan olduğu gibi kabul edip öyle sever bence ki aşkımda benim hep doğal halimle daha çok beğeniyo

Arkadaş hangi davranışlarınıza bağladınız demek istemiş, hangi kıyafetlerinizle değil. :35:

bağlamak için özel bir harekete gerek yok en azında bence yok ben yapmadım bu zamanla tanıdıkça vakit geçirdikçe sevdikçe olcak bişey bir bakıyosunuzki karşılıklı bağlanmışsınız farkında bile değilsiniz herşey doğal seyrinde olmalı bence

bence yapmacık olmamaya çalışarak özen göstermek önemli. kendine özen ona da özendir bence. ona kendini özel hissttirir... EE sevdiğimiz adam da bunu hakediyodur herhalde :))

Bence bağlamak ve bağlanmak kişiden kişiye değişiyor.ben hep dürüst davrandım ve doğallığımı korudum,hep kendim oldum.
4,5 yıl oldu aşkımız hiç bitmedi de,eksilmedi de:65:
Tabi bunu her erkek kaldıramaz bazıları dürüst kadın sevmiyor ağır geliyor onlara

bakımlı özenli gözükmek zaten her kişinin yapması gereken bişey bence
bakımdan kastım da hani diş temizliğinden tut, üzerindeki kıyafetlerin ütülü olmasına kadar..
bunlara günlük hayatta da dikkat edilmeli
yani sırf ona güzel görünmek için yapılmamalı
seven insan seni her halinle sever, şimdi her gün güzel giyinsen, makyaj yapsan, yarın öbürgün evlendiğinde elbet makyajsız halini görücek, yataktan kalktığında dağınık saçlı halini falan görücek. önemli olan doğalken de sevmesi seni
onun için ekstra çaba harcama
harcıycaksan bunu kendin için yap :51:

belki pek yardımcı olmaz bu yazdıklarım sana ama paylaşmak istedim...

özellikle bana aşık olmasını istediğim bir adam vardı...beni uyuz etmişti,inat ettim bende sen göreceksin seni deli gibi kendime aşık edicem dedim...

öyle birşeydiki,çok tuhaftı...

o ararsa açardım,ben hiç aramazdım.nereye gittin nerden geldin kimlesin diye sormazdım.ben anlatmazdım.o anlatırdı ben dinlerdim.

anlatırsa dinlerdim,anlatmazsa ne oldu diye sormazdım.

sadece sıkı sıkı sarılırdım.çok derin gözlerine bakardım.

sevgimi böyle anlardı,ama çözemezdi beni.çok az konuşurdum :D

onun istediklerini yapardım ama,asi gelmezdim.ilgisini çekerdi,erkek olduğunu hissettirirdim.

birgün kalktı bana sana deliler gibi aşık oldum ben dedi.sen nasıl bir kızsın böyle çok farklısın dedi.

çözemiyorum seni,sende dert sıkıntı tantana yok sadece mutluluk ve huzur var dedi...

hep aklımdasın gün geçtikçe deliriyorum sana dedi.yine cevap vermedim :)

seviyormusun diye sordu birkaç kere üstüste zaman dedim...

iyice delirdi.

bir keresinde kırdı beni çok küçük birşeydi,sonra anladı beni aradı gel şurdayım dedi.hayır dedim.çıldırdı,olduğun yerden kıpırdama ben geliyorum dedi.sokağın ortasında yere diz çöküp affet beni diye haykırdı :))

köpek gibi aşık oldu bana ve ben onu terk ettim...

belki pek yardımcı olmaz bu yazdıklarım sana ama paylaşmak istedim...

özellikle bana aşık olmasını istediğim bir adam vardı...beni uyuz etmişti,inat ettim bende sen göreceksin seni deli gibi kendime aşık edicem dedim...

öyle birşeydiki,çok tuhaftı...

o ararsa açardım,ben hiç aramazdım.nereye gittin nerden geldin kimlesin diye sormazdım.ben anlatmazdım.o anlatırdı ben dinlerdim.

anlatırsa dinlerdim,anlatmazsa ne oldu diye sormazdım.

sadece sıkı sıkı sarılırdım.çok derin gözlerine bakardım.

sevgimi böyle anlardı,ama çözemezdi beni.çok az konuşurdum :D

onun istediklerini yapardım ama,asi gelmezdim.ilgisini çekerdi,erkek olduğunu hissettirirdim.

birgün kalktı bana sana deliler gibi aşık oldum ben dedi.sen nasıl bir kızsın böyle çok farklısın dedi.

çözemiyorum seni,sende dert sıkıntı tantana yok sadece mutluluk ve huzur var dedi...

hep aklımdasın gün geçtikçe deliriyorum sana dedi.yine cevap vermedim :)

seviyormusun diye sordu birkaç kere üstüste zaman dedim...

iyice delirdi.

bir keresinde kırdı beni çok küçük birşeydi,sonra anladı beni aradı gel şurdayım dedi.hayır dedim.çıldırdı,olduğun yerden kıpırdama ben geliyorum dedi.sokağın ortasında yere diz çöküp affet beni diye haykırdı :))

köpek gibi aşık oldu bana ve ben onu terk ettim...
Amacı çözemedim ben :S

amaç mı ? kenime bağlamaktı,bağladımda...ama konu çok derin,terketmem gerekiyordu,beni kullanmaya çalışmıştı başta,bende bu şekilde cezalandırdım
kusura bakma ama seni tekrar kullanmak istemediği ne malum ya gercekten aşık oldu yada oda seni kullanmaya çalışıyo %50 ihtimal hiçbişeyden emin olunmuyo özelliklede konu erkekler oluncaa

kullanamayacağını öğrendiği için aşık oldu zaten,kullanmak istesede istemesede ben onu terk ettim,sonuç itibariyle,bana ulaşmak için deli olan bir insan,bunu sadece ondan değil,etrafından,arkadaşlarından,dostlarından hatta ailesinden bile duyuyorum.beni başkalarıyla karıştırdı ama anladı ve pişman oldu

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ah Ah Eski Günler..:77:
Nasıl da Kör Kütük Aşık Olmuştum..:69:
Dizlerimin Bağı Çözülürdü, Onu Gördüğüm Her An..:77:

Neyse Artık..
Elimi Attığım Gibi Uyurken Bile Kollarımın Arasında..:27:

Ben Böcüğümü Çookk Seviyorum...:78:
Herşeyim..:69:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kullanamayacağını öğrendiği için aşık oldu zaten,kullanmak istesede istemesede ben onu terk ettim,sonuç itibariyle,bana ulaşmak için deli olan bir insan,bunu sadece ondan değil,etrafından,arkadaşlarından,dostlarından hatta ailesinden bile duyuyorum.beni başkalarıyla karıştırdı ama anladı ve pişman oldu

bravo cnm ozaman darısı bize inşş

bravo cnm ozaman darısı bize inşş

bunu 2.kere yapabileceğimi sanmıyorum,o insana karşı bir hırs yapmıştım,hanii derler ya kadının fendi erkeği yendi diye,aynen öyle :))) kadınlar isterlerse herşeyi yaparlar ve yaptırırlar,sadece birazcık uyanık olmak lazım....tabi bu devirde öyle erkekler varki maşallah.... !!!!:47:

bunu 2.kere yapabileceğimi sanmıyorum,o insana karşı bir hırs yapmıştım,hanii derler ya kadının fendi erkeği yendi diye,aynen öyle :))) kadınlar isterlerse herşeyi yaparlar ve yaptırırlar,sadece birazcık uyanık olmak lazım....tabi bu devirde öyle erkekler varki maşallah.... !!!!:47:

yaşadığımız devir gerçekten çok kötü erkekler çok daha kötü acaba bu basit kızlardan mı kaynaklanıyo bilemiyorum ama sen çok güzel haddini bildrmişsn inş karşımıza doğru insanlar çıkar üzülmeyiz

Back
X