• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizi nasıl unuttunuz?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Birini çok sevdiniz ayrılmak zorunda kaldınız sebep sormayın ailevi daha çok .Benim ailem değil karşı taraftan dolayi ayrılık o evlendi malesef düğünü olmasada nikah oldu her neyse olan oldu sonuçtada bu durumu kolay atlatmak için deli gibi işime verdim kendimi ama aklimdan çıkmıyor başka çarem yok biliyorum ama bi andada silemiyorum işte yeniden sevebilirmiyim inanin sanmıyorum siz nasıl atlattınız yorumlarınızı merak ediyorum :(sanki ona hissettiklerimi birdaha kimseye hissedemiycem gibi ben onla en önemlisi yeri geldi çocuk oldum yeri geldi arkadaş oldum her halimi çekti işte karşilikliydi elbettede çok zormus ya :(

defalarca tecrübe ettim zamandan başka bi çare yok

bol ağlamalı bol uykulu zamanlar ...

zor ama geçiyor

Ablacim aileyle falan alakasi yok bu isin herif baskasini tercih etmis acikca. Bahane bulma. Baskasini tercih eden heriften ben olsam sogurum yani. Adamdan soguman icin adamin ne yapmasi gerek acaba, gelip babani falan mi oldurmesi?
Haklısınız da başkasını tercih etmek zorundaydı konuyu detay vermediğim için ama herseye rağmen elbette mücadele edebilirdi neye en çok üzülüyorum biliyomusunuz ona hissettiklerimi başkasına hissedemem diye okadar zorki çünkü istediģn gibi birisiyle karşilaşmak

Haklısınız da başkasını tercih etmek zorundaydı konuyu detay vermediğim için ama herseye rağmen elbette mücadele edebilirdi neye en çok üzülüyorum biliyomusunuz ona hissettiklerimi başkasına hissedemem diye okadar zorki çünkü istediģn gibi birisiyle karşilaşmak

Elbette ablacim o hissibiliyorum, baskasini sevemem hissini de biliyorum. Ne oldu dersen baskasindan cok cok hoslandim bile daha sonra. Karsina mukemmel, yakisikli, uzun boylu, kariyerli bir herif ciksa hoslanmaz misin yani? Hosllanirsin. Adam yokluguna bu herife kafayi bu kadar takiyorsun bence.

Elbette ablacim o hissibiliyorum, baskasini sevemem hissini de biliyorum. Ne oldu dersen baskasindan cok cok hoslandim bile daha sonra. Karsina mukemmel, yakisikli, uzun boylu, kariyerli bir herif ciksa hoslanmaz misin yani? Hosllanirsin. Adam yokluguna bu herife kafayi bu kadar takiyorsun bence.
Elbette hoşlanırım ama severmiyim orasi muamma belkide haklısınız bunun bi yakışıklılığı yoktu okadar işidr memur ama konuşmalarımız okadar güzeldiki sanki ruh ikizi derlerya öyle bisey bunları düşünürkende kendime haksizlik ediyorum o orda hazırlık yaparken ben acı çekiyorum haksizlik bu ya

Back
X