• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizi nasıl unuttunuz?

Mesela ilk önce ailevi sorunlardan dolayı ayrıldık deme bunu çıkar aklından bu bahaneyi tekrarladığın sürece unutamazsın zaten. Bi şekilde ayrıldınız ve o paşa paşa başkasına gitti , ilişkinizde herşey karşılıklıydı evet. Sonrasında o başkasını sevebildi ama . Böyle düşün. İçinin soğumasına yardımcı olacaktır eminim. Daha sonra hemen unutayım bitsin diyede şartlama kendini. Zamanla unutacaksın , başkasını da aynı hatta daha fazla seviceksin merak etme.
Yok yok artik bòyle düşünmüyorum aileydi şuydu buydu ona neden inandim diye üzülülüyorum artik :(

Yas dönemini yaşaman gayet normal; bu kimisi için 1 ay, kimisi için 6, kimi içinse 2 senedir.

Ama şunu bilmeni isterim, belki çok klasikleşmiş bir düşünce ve hep duyuyorsun ama: şu an yaşadığın hiç bir duygu kalıcı değil. Her duygunun bir ömrünün olduğu gerçeği gibi. Bunu düşünerek kendi kendini teskin etmelisin.
Onlar gözümün önündeyken nasıl unutcam bilmiyorum artik unutup unutmama meselesinide geçtim ona neden inanmişm diyorum ona üzülüyorum şimdide sosyal medyada fotoğraf yayini yapiyor şuan pislik ya adi insan

Valla bu konu aynen bana uyuyor bende ailem yüzünden ayrılmıştım eski sevgilimden oda evlenmişti şimdi diyorum ki iyi ki ailem karşı çıkmış iyi ki o insanla evlenmemişim hiç kendini üzme düşündükçe daha çok batarsın.
Yeniden seviyor insan şimdi bende evlendim ve kocamı çok seviyorum.

Valla bu konu aynen bana uyuyor bende ailem yüzünden ayrılmıştım eski sevgilimden oda evlenmişti şimdi diyorum ki iyi ki ailem karşı çıkmış iyi ki o insanla evlenmemişim hiç kendini üzme düşündükçe daha çok batarsın.
Yeniden seviyor insan şimdi bende evlendim ve kocamı çok seviyorum.
Sizin aileniz neden izin vermediki.bizde ama o ailesinin sözüne gitti en zoruma gidende dün heryere fotoğraflar eklemiş bana niye seviyorum diye yalan söyleme gereği duydu inanin anlamiyorum hiç nasil vicdani rahat ya anlam veremiyorum

Sizin aileniz neden izin vermediki.bizde ama o ailesinin sözüne gitti en zoruma gidende dün heryere fotoğraflar eklemiş bana niye seviyorum diye yalan söyleme gereği duydu inanin anlamiyorum hiç nasil vicdani rahat ya anlam veremiyorum

Bizde mezhep sorunu vardı 6 yıl bekledim ama yıllarıma acıyorum hiç üzülmeyin o zaten mutlu olamaz ama siz olursunuz yeni insanlara şans verin ömür onları düşünerek geçmiyor o şimdi karısıyla siz neden onu düşünesiniz ki ailesinin sözüne giden bir insan dan hayır gelmez zaten sizde mutlu olamazdınız. Unutmayın her şerde bir hayır her hayır da bir şer vardır.
Şuan şer görünen olayın ileride hayırlı olmayacağı ne malum zaman verin kendinize

Bizde mezhep sorunu vardı 6 yıl bekledim ama yıllarıma acıyorum hiç üzülmeyin o zaten mutlu olamaz ama siz olursunuz yeni insanlara şans verin ömür onları düşünerek geçmiyor o şimdi karısıyla siz neden onu düşünesiniz ki ailesinin sözüne giden bir insan dan hayır gelmez zaten sizde mutlu olamazdınız. Unutmayın her şerde bir hayır her hayır da bir şer vardır.
Şuan şer görünen olayın ileride hayırlı olmayacağı ne malum zaman verin kendinize
İşte ona üzüluyorum o karısıyla mutluyken ya ben hiç mutlu olamazsam sevemezsem yeniden ondan korkuyorum

Canım teşekkür ederim düşündüğün için dün heryerde fotoğraflarini gördüm okadar kötü oldumki anlatmam güya beni seviyorduya bòyle seviyomuş çok üzüldüm yaa anlatamam sana neden dedim hep gidenler mutlu kalanlar hep aci çekmeye mahkum sanki
sevince çok ağır geliyor bitanem biliyorum...
zor bir imtihan bende yaşıyorum bunu erkekler bizim gibi hassas değiller... şefkatli sevgi dolu adam biran da soğuk acımasız birine dönüşebiliyor...
üzülme diyeceğim ama demekle olmuyor canım biliyorum sadece yalnız değilsin ben aşk acısı yaşıyorum ve hep diyorum ki Allahım kavuşamayacağım aşklara düşürmesin çok zormuş...
ama her acı geçici evladını toprağa veren anneler bile hayata tutunabiliyorsa bu ne ki diyorum...
Artık fotoğraflarına bakma canım olmazsa bir süre sosyal medyaya girme...yoksa acısı daha da büyüyor insanın...

Merhaba mesajınıza kayıtsız kalamadım.
bende aynı sorunu yaşadım ve ailem kesinlikle rıza göstermedi ilk başta aşktan hiç sorunları farketmedim ama bugün bakınca canım çok yansada iyiki bitti diyorum...
Çünkü o sevgi dolu adam bittikten kısa bir süre sonra sosyal medyada umarsız acımasız soğuk biri olmaya başladı...büyü bozuldu gerçekler ortaya çıktı adeta...
biz kısa bir süre tanıdık birbirimizi ama iyiki devam etmedi diyorum...
sizin mesajınızda umut oldu...inş bende unuturum...

sevince çok ağır geliyor bitanem biliyorum...
zor bir imtihan bende yaşıyorum bunu erkekler bizim gibi hassas değiller... şefkatli sevgi dolu adam biran da soğuk acımasız birine dönüşebiliyor...
üzülme diyeceğim ama demekle olmuyor canım biliyorum sadece yalnız değilsin ben aşk acısı yaşıyorum ve hep diyorum ki Allahım kavuşamayacağım aşklara düşürmesin çok zormuş...
ama her acı geçici evladını toprağa veren anneler bile hayata tutunabiliyorsa bu ne ki diyorum...
Artık fotoğraflarına bakma canım olmazsa bir süre sosyal medyaya girme...yoksa acısı daha da büyüyor insanın...
Şuan zaten yenu rastladım canim fotoğraflarına sosyal medyada gizlenmiş nasıl olusturduysa hesabi arkadasim görmüşte söyledi bidaha bakmaycam zaten cok kötü oldum.Seninde vardi aşk acin hatirladim bizimde karşımıza çikar insallah adam gibi birisi ya lütfen çiksin allahim

Merhaba mesajınıza kayıtsız kalamadım.
bende aynı sorunu yaşadım ve ailem kesinlikle rıza göstermedi ilk başta aşktan hiç sorunları farketmedim ama bugün bakınca canım çok yansada iyiki bitti diyorum...
Çünkü o sevgi dolu adam bittikten kısa bir süre sonra sosyal medyada umarsız acımasız soğuk biri olmaya başladı...büyü bozuldu gerçekler ortaya çıktı adeta...
biz kısa bir süre tanıdık birbirimizi ama iyiki devam etmedi diyorum...
sizin mesajınızda umut oldu...inş bende unuturum...

Unutma konusunda hiç şüpheniz olmasın yok beni onu unutamam seviyorum ölüyorum dediğimiz zaman zaten hala bizden besleniyor ve kendimize işkence ediyoruz. Yeter ki hayatımıza girmeye çalışan kişiye fırsat verin her şey unutuluyor ben iyiki çıkmış hayatımdan diyorum çünkü zaten birde beni aldatıyormuş meğerse sadece tek acıdığım verdiğim emek ve yıllarım başka hiç bir şeye acımıyorum şimdi eşimle çok mutluyum nazar değmesin inşAllah :)

Şuan zaten yenu rastladım canim fotoğraflarına sosyal medyada gizlenmiş nasıl olusturduysa hesabi arkadasim görmüşte söyledi bidaha bakmaycam zaten cok kötü oldum.Seninde vardi aşk acin hatirladim bizimde karşımıza çikar insallah adam gibi birisi ya lütfen çiksin allahim
inş canım benim Allah nasip etmediyse demek ki hayırlı değil diyorum bende...onun hazinesi geniş gün doğmadan neler doğar... ümitsiz olmayalım...

Unutma konusunda hiç şüpheniz olmasın yok beni onu unutamam seviyorum ölüyorum dediğimiz zaman zaten hala bizden besleniyor ve kendimize işkence ediyoruz. Yeter ki hayatımıza girmeye çalışan kişiye fırsat verin her şey unutuluyor ben iyiki çıkmış hayatımdan diyorum çünkü zaten birde beni aldatıyormuş meğerse sadece tek acıdığım verdiğim emek ve yıllarım başka hiç bir şeye acımıyorum şimdi eşimle çok mutluyum nazar değmesin inşAllah :)
çok sevindim sizin adınıza aynen dediğiniz gibi sanki onun gibi biri çıkmayacak onun beni sevdiği kadar kimse sevmeyecek şefkatli sevgi dolu adam diyordum ama Sanırım bu düşünceler beni iyice aşağı çekiyor...
maşallah mutluluğunuz daim olsun...darısı bize...:KK200:

Back
X