kolay gelsın.mutluluklar dılerım sana.
tesekkur ederım canım
sevgiler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsın.mutluluklar dılerım sana.
Çok entesan!!! Baştan sona okudum da daha hiç biriniz söz bile kesilmeden sevgilinizin annesiyle tanışmışsınız maşallah..!!! Ben eşimle çıkarken annesi o kadar ısrar etti yine de tanışmaya gitmedim. Önce sevgilimi kendim tanıdım,sevdim,evlenmeye karar verdim. "Önce benim ana babamla tanışacaksın,onların onayı olmadan ben senin ana babanla tanışmam" dedim. Geldi ailemle tanıştı. Ailem onay verdi. Bir cumartesi günü saat 2de eşimin ailesine gittik tanıştık, saat 3te kalktım ailem merak eder dedim ki o bir saat içinde babam 2 defa aradı ben seni sokagın başından alırım dedi.
Akşama eşimle konuştuk onun ailesi de beni beğenmiş tam 5 gün sonra yani perşembe gecesi istemeye geldiler beni. Söz kesildi. Ayrıca söz,nişanlılık döneminde de ailem olmadan hiç kayınvalidemlere gitmedim.
Ben önce onun ailesiyle tanışsaydım sanırım benim anam babam çok çok kırılırdı ve ben de başkaları için ailemi ezip geçemem..
Neyse; tabiyki, herkesin ailesi farklı!!!
Herkese mutluluklar dilerim...
Tabi canım herkesin kendi fikri,kendi hayatı!!! Mesela ben kocamın ailesi nasıl olursa olsun yine de onunla evlenirdim. Bence aileler pek önemli değil. Çünkü evlenince 2 kişi kalıyorsun,severken de küserken de 2 kişisin!!! Ben kayınvalidemle anlaşamıyorsam ya da görümcemle çok farklı karakterde olan kişi bile olsam da dert etmem.
Mesela benim babam bizi çok sıkardı ama kendi yanında herşeye izin verirdi. İçki,disko...vb. Ama kayınpederim görümceme herşeye izin verir, sevgilisiyle tatile gitmek gibi ama "benim kızım sigara bile içmez" der, biz de eşimle beraber gülmemek için kendimizi zor tutarız onun yanında...Elbette saygıda kusur etmem, gidileceği zaman kocamla beraber gideriz, el öpülür yemek yenir...vb.. Ama sadece o kadar!
Asla aileme uygun bir aile bulamayacağıma göre kocamı aileme uygun seçtim.
Sen kendin için bunu uygun görüyorsa böyle yaşa tabi... Ben aileye hiç önem vermediğim için bu işler bana çok boş gelir ve güzel başımı ağrıtamam bu boş işler için..!
SEVGİLER...MUTLULUKLAR..
:teytey::teytey::teytey:
LAALE....İzmir gibi bi şehirde yetişmene, modern bi aileye sahip olmana rağmen böyle düşünmen ne güzel....hakikaten klassın...benim de eşim evlenmeden önce beni ailesi ile tanıştırmak istemişti...tabi ki kabul etmemiştim... ne münasebet, kendimi onlara göstermeye mi gideceğim...örf ve adetlerimizi nasıl unuturuz...olması gereken şudur; erkeğin ailesi gelir tanışmaya, beğenirse sonra da istemeye...şimdi gençlik gerçekten tuhaf...alınmayın kızlar, 28 yaşında ve üniversite mezunuyum ama sizler gibi postmodern değilim...
ALINTI:
LALE:::::...Çok entesan!!! Baştan sona okudum da daha hiç biriniz söz bile kesilmeden sevgilinizin annesiyle tanışmışsınız maşallah..!!! Ben eşimle çıkarken annesi o kadar ısrar etti yine de tanışmaya gitmedim. Önce sevgilimi kendim tanıdım,sevdim,evlenmeye karar verdim. "Önce benim ana babamla tanışacaksın,onların onayı olmadan ben senin ana babanla tanışmam" dedim. Geldi ailemle tanıştı. Ailem onay verdi. Bir cumartesi günü saat 2de eşimin ailesine gittik tanıştık, saat 3te kalktım ailem merak eder dedim ki o bir saat içinde babam 2 defa aradı ben seni sokagın başından alırım dedi.
kafamçokkarıştı
VALLA CANIM DÜŞÜNCELERİN BANA ÇOK TUHAF GELDİ. EVLİLİKTEN ÖNCE CİNSELLİĞE KARSIYIM VS..DESEN AMENNA DA YANİ TANIŞMANIN ÖRF VE ADETLERLE NE ALAKASI VAR?? NE OLDU ŞİMDİ SEN EŞİNİN GÖZÜNDE ÇOK MU FARKLI OLDUĞUNU SANIYORSUN EVLENMEDEN AİLESİYLE TANIŞMADIN DİYE. SEN SADECE KENDİ AİLENİN TUTUCULUĞUNA SAYGI GÖSTERMİŞSİN AMA BUNUN GELENEKLERİMİZLE ALAKASI YOK.. YİNE DE SENİN FİKRİN SAYGI DUYMAK LAZIMMMMMMMM:sm_cool:
Sevgiliyken Canim Tatlim Kizim Benim Der Tabiii Bunlari Söyleyen Arkadaslar Mümkünse Evlendikten Sonra Görüşelim Sizle Heheheheeeeeeeeeeeeeeeee
ALINTI:
LALE:::::...Çok entesan!!! Baştan sona okudum da daha hiç biriniz söz bile kesilmeden sevgilinizin annesiyle tanışmışsınız maşallah..!!! Ben eşimle çıkarken annesi o kadar ısrar etti yine de tanışmaya gitmedim. Önce sevgilimi kendim tanıdım,sevdim,evlenmeye karar verdim. "Önce benim ana babamla tanışacaksın,onların onayı olmadan ben senin ana babanla tanışmam" dedim. Geldi ailemle tanıştı. Ailem onay verdi. Bir cumartesi günü saat 2de eşimin ailesine gittik tanıştık, saat 3te kalktım ailem merak eder dedim ki o bir saat içinde babam 2 defa aradı ben seni sokagın başından alırım dedi.
kafamçokkarıştı
VALLA CANIM DÜŞÜNCELERİN BANA ÇOK TUHAF GELDİ. EVLİLİKTEN ÖNCE CİNSELLİĞE KARSIYIM VS..DESEN AMENNA DA YANİ TANIŞMANIN ÖRF VE ADETLERLE NE ALAKASI VAR?? NE OLDU ŞİMDİ SEN EŞİNİN GÖZÜNDE ÇOK MU FARKLI OLDUĞUNU SANIYORSUN EVLENMEDEN AİLESİYLE TANIŞMADIN DİYE. SEN SADECE KENDİ AİLENİN TUTUCULUĞUNA SAYGI GÖSTERMİŞSİN AMA BUNUN GELENEKLERİMİZLE ALAKASI YOK.. YİNE DE SENİN FİKRİN SAYGI DUYMAK LAZIMMMMMMMM:sm_cool:
ne guzel valla benım askımın annesıde ıyı olmasına ıyı ama cenesı dusuk hıc durmuyor sureklı vıdı vıdı tum ılgı onda olsun ıstıyor
benım bu aralar aram yıne limoniii
iyi güzel kadın sevgilimi de seviyorum 2 haftadr beraberiz ve kadın bni temizliğe çağırmışş ilginç kaynanalar var yani benneyaptımkidaha tanışmadım üstelik ahh ahhbenneyaptımkitanışsam acaba kakılmış yapıcak benibenneyaptımki