Sevdiğinizin annesi ile aranız nasıl?

Çok entesan!!! Baştan sona okudum da daha hiç biriniz söz bile kesilmeden sevgilinizin annesiyle tanışmışsınız maşallah..!!! Ben eşimle çıkarken annesi o kadar ısrar etti yine de tanışmaya gitmedim. Önce sevgilimi kendim tanıdım,sevdim,evlenmeye karar verdim. "Önce benim ana babamla tanışacaksın,onların onayı olmadan ben senin ana babanla tanışmam" dedim. Geldi ailemle tanıştı. Ailem onay verdi. Bir cumartesi günü saat 2de eşimin ailesine gittik tanıştık, saat 3te kalktım ailem merak eder dedim ki o bir saat içinde babam 2 defa aradı ben seni sokagın başından alırım dedi.

Akşama eşimle konuştuk onun ailesi de beni beğenmiş tam 5 gün sonra yani perşembe gecesi istemeye geldiler beni. Söz kesildi. Ayrıca söz,nişanlılık döneminde de ailem olmadan hiç kayınvalidemlere gitmedim.

Ben önce onun ailesiyle tanışsaydım sanırım benim anam babam çok çok kırılırdı ve ben de başkaları için ailemi ezip geçemem..

Neyse; tabiyki, herkesin ailesi farklı!!!

Herkese mutluluklar dilerim...

...............................

Son düzenleme:
wala bizim ilişkimiz mesafeli ama guzel iyi anlasıyoruz oturup muhabbet edebiliyoruz of demeden.. ben soyle dusunuyorum benim herseyimi dünyaya getiren insan niye onu sevmiyim bence oda benim için oyle dusunuyor oglumun sevdigi kişi diye birde dusuncelerde aynı olduktan sonra ben kayınvalideyle gelin arasında problem olacagını dusunmuyorum

Tabi canım herkesin kendi fikri,kendi hayatı!!! Mesela ben kocamın ailesi nasıl olursa olsun yine de onunla evlenirdim. Bence aileler pek önemli değil. Çünkü evlenince 2 kişi kalıyorsun,severken de küserken de 2 kişisin!!! Ben kayınvalidemle anlaşamıyorsam ya da görümcemle çok farklı karakterde olan kişi bile olsam da dert etmem.

Mesela benim babam bizi çok sıkardı ama kendi yanında herşeye izin verirdi. İçki,disko...vb. Ama kayınpederim görümceme herşeye izin verir, sevgilisiyle tatile gitmek gibi ama "benim kızım sigara bile içmez" der, biz de eşimle beraber gülmemek için kendimizi zor tutarız onun yanında...Elbette saygıda kusur etmem, gidileceği zaman kocamla beraber gideriz, el öpülür yemek yenir...vb.. Ama sadece o kadar!

Asla aileme uygun bir aile bulamayacağıma göre kocamı aileme uygun seçtim.

Sen kendin için bunu uygun görüyorsa böyle yaşa tabi... Ben aileye hiç önem vermediğim için bu işler bana çok boş gelir ve güzel başımı ağrıtamam bu boş işler için..!

SEVGİLER...MUTLULUKLAR..

:teytey::teytey::teytey:

lalecim herkesin kendi fikri ama bende soyle dusunuyorum iki aile anlasamadımı ciftleri baslarda etkilemesede daha sonradan muhakak etkileniyorlar benceaileside enaz evleneceğim kişi kadar önemli

LAALE....İzmir gibi bi şehirde yetişmene, modern bi aileye sahip olmana rağmen böyle düşünmen ne güzel....hakikaten klassın...benim de eşim evlenmeden önce beni ailesi ile tanıştırmak istemişti...tabi ki kabul etmemiştim... ne münasebet, kendimi onlara göstermeye mi gideceğim...örf ve adetlerimizi nasıl unuturuz...olması gereken şudur; erkeğin ailesi gelir tanışmaya, beğenirse sonra da istemeye...şimdi gençlik gerçekten tuhaf...alınmayın kızlar, 28 yaşında ve üniversite mezunuyum ama sizler gibi postmodern değilim...

Hayir yani ciddi bir iliskide tanismanin ne zarari olabilir ki? Örf ve adetlerimizi unutmus mu oluyoruz o zaman,utanilacak bir sey mi yapmis oluyoruz? Üstüme alindigimdan degil, sevgilimin ailesiyle tanisikligim ablalari ve okul dolayisiyla,evlerine gidip hususi annesiyla cay kahve icmem, daima mesafemi korurum. Önemli olan da budur, bunda cekinilecek bir durum görmüyorum ben sahsen..
Diyorsunki,erkegin ailesi gelir tanismaya falan.. Begenirse istemeye gider, peki begenmezse ne olacak? Erkegin ailesinin tanismaya gelmesi bir nevi evlilige atilan bir adimdir.. O saatten sonra kizi begenmeyen ailesi cayacakmi? Kizin ailesi bu durumda ne yapacak?

Sevgiliyken Canim Tatlim Kizim Benim Der Tabiii Bunlari Söyleyen Arkadaslar Mümkünse Evlendikten Sonra Görüşelim Sizle Heheheheeeeeeeeeeeeeeeee

ALINTI:
LALE:::::...Çok entesan!!! Baştan sona okudum da daha hiç biriniz söz bile kesilmeden sevgilinizin annesiyle tanışmışsınız maşallah..!!! Ben eşimle çıkarken annesi o kadar ısrar etti yine de tanışmaya gitmedim. Önce sevgilimi kendim tanıdım,sevdim,evlenmeye karar verdim. "Önce benim ana babamla tanışacaksın,onların onayı olmadan ben senin ana babanla tanışmam" dedim. Geldi ailemle tanıştı. Ailem onay verdi. Bir cumartesi günü saat 2de eşimin ailesine gittik tanıştık, saat 3te kalktım ailem merak eder dedim ki o bir saat içinde babam 2 defa aradı ben seni sokagın başından alırım dedi.

kafamçokkarıştı

VALLA CANIM DÜŞÜNCELERİN BANA ÇOK TUHAF GELDİ. EVLİLİKTEN ÖNCE CİNSELLİĞE KARSIYIM VS..DESEN AMENNA DA YANİ TANIŞMANIN ÖRF VE ADETLERLE NE ALAKASI VAR?? NE OLDU ŞİMDİ SEN EŞİNİN GÖZÜNDE ÇOK MU FARKLI OLDUĞUNU SANIYORSUN EVLENMEDEN AİLESİYLE TANIŞMADIN DİYE. SEN SADECE KENDİ AİLENİN TUTUCULUĞUNA SAYGI GÖSTERMİŞSİN AMA BUNUN GELENEKLERİMİZLE ALAKASI YOK.. YİNE DE SENİN FİKRİN SAYGI DUYMAK LAZIMMMMMMMM:sm_cool:

ALINTI:
LALE:::::...Çok entesan!!! Baştan sona okudum da daha hiç biriniz söz bile kesilmeden sevgilinizin annesiyle tanışmışsınız maşallah..!!! Ben eşimle çıkarken annesi o kadar ısrar etti yine de tanışmaya gitmedim. Önce sevgilimi kendim tanıdım,sevdim,evlenmeye karar verdim. "Önce benim ana babamla tanışacaksın,onların onayı olmadan ben senin ana babanla tanışmam" dedim. Geldi ailemle tanıştı. Ailem onay verdi. Bir cumartesi günü saat 2de eşimin ailesine gittik tanıştık, saat 3te kalktım ailem merak eder dedim ki o bir saat içinde babam 2 defa aradı ben seni sokagın başından alırım dedi.

kafamçokkarıştı

VALLA CANIM DÜŞÜNCELERİN BANA ÇOK TUHAF GELDİ. EVLİLİKTEN ÖNCE CİNSELLİĞE KARSIYIM VS..DESEN AMENNA DA YANİ TANIŞMANIN ÖRF VE ADETLERLE NE ALAKASI VAR?? NE OLDU ŞİMDİ SEN EŞİNİN GÖZÜNDE ÇOK MU FARKLI OLDUĞUNU SANIYORSUN EVLENMEDEN AİLESİYLE TANIŞMADIN DİYE. SEN SADECE KENDİ AİLENİN TUTUCULUĞUNA SAYGI GÖSTERMİŞSİN AMA BUNUN GELENEKLERİMİZLE ALAKASI YOK.. YİNE DE SENİN FİKRİN SAYGI DUYMAK LAZIMMMMMMMM:sm_cool:

Aslında ben evlilik öncesi cinselliğe karşı hiç değilim. Neden dersen iki kişi arasında olan hiç bir şey hiç kimseyi ilgilendirmez. Erkeğin ailesiyle tanışmayı da örf ve adete bağlayan da ben değilim. Ayrıca bunu eşimin gözünde farklı olmak için yapmadım. Çünkü ben hiç bir hareketimi onun için yapmam, kendi değerlerim adına yaşarım.

Gelenek olup olmadığına benim hüküm vermem çok zor da şahsi fikrime göre zor olan kız olmalıdır. Erkek kendini beğendirmek için uğraşmalıdır. "Kızdır nazdır, bin altın azdır" demişler.

Ama ilk mesajımda da dediğim gibi tanışana da saygım var. Ailem her zaman kız evladın daha kıymetli olduğunu öğretti bana. Daha kıymetli olduğu için kendini ağırdan satmalı,nazlı, prenses gibi olmalı... Evlilik öncesi de ne yaşanırsa yaşansın zaten sevdiğinden yapmıştır sevdiğiyle...

Sevgiliyken Canim Tatlim Kizim Benim Der Tabiii Bunlari Söyleyen Arkadaslar Mümkünse Evlendikten Sonra Görüşelim Sizle Heheheheeeeeeeeeeeeeeeee

ALINTI:

kafamçokkarıştı

Artı; bana asıl tuhaf gelen, senin birbiriyle çelişen iki mesajın..!

Walla kızlar herkesin kendi tercihidir kendi düşüncesidir bize saygı duymak düşer......

ne guzel valla benım askımın annesıde ıyı olmasına ıyı ama cenesı dusuk hıc durmuyor sureklı vıdı vıdı tum ılgı onda olsun ıstıyor

benım bu aralar aram yıne limoniii

sevgili cerenimo anlayamadığım ço konuşması seni neden bu kadar rahatsız ediyor? bir de sevdiğin insanı doğuran insan için bu tavırlakonuşman sence de uygunmu? hadi sana zarar vermeye çalışır falan kızgınlıkla söylersin ama anladığım kadarıyla sana bişey yapmıyor sadece biraz ilgi istiyor. sende veriver ne olacak ki? kendi çıkarına göre kayınvalidenle iyi veya kötü anlaşman bence doğru bir davranış değil. bence biraz daha esnek olmaya ve aranızı iyi tutmaya çalış çünkü ileride bu huzursuzluk evliliğine zarar verebilir.
sevgiler...

iyi güzel kadın sevgilimi de seviyorum 2 haftadr beraberiz ve kadın bni temizliğe çağırmışş ilginç kaynanalar var yani benneyaptımkidaha tanışmadım üstelik ahh ahhbenneyaptımkitanışsam acaba kakılmış yapıcak benibenneyaptımki

aay benim bu konuda hiç sansım yok kızlar kimin oğlunu sewdiysem bana gıcık oldularr:oklava:halbukusem hamınhanımcık bi kızım:oklava:

iyi güzel kadın sevgilimi de seviyorum 2 haftadr beraberiz ve kadın bni temizliğe çağırmışş ilginç kaynanalar var yani benneyaptımkidaha tanışmadım üstelik ahh ahhbenneyaptımkitanışsam acaba kakılmış yapıcak benibenneyaptımki

ben de tanısmaya gıttıgımde bana perdelerı astırmıstı
daha ılk gun dusun elımde cıcek tanısmaya gıtmısım
cıcegı aldı elıme sepetı tutusturdu su perdelerı asar mısın dedı
ınanın abartmıyorum...
neyse zaten bıttı bız sevgılımle ıkı yıl once ayrıldık
sevgılım yanı eskı sevgılım sonradan cok pısman oldu ama bıten bıttı
gerı donus yok

Back
X