Sevdiğinizin eski sevgilisini aklından çıkaramaması

bak son defa konusmanı yap ,ama ya o ya ben cumlesını kullnma cunkı o dıgılse yarın bır baskası dedgım gıbı ,sana guvenmek ıstıyorum de ,ıcınde yoksa zaten anlarsın o cumlelere dokmese bıle ,gozler kalbin aynısıdır!

Öyle bir şey söylemem zaten. Diyeceğim şey belli, böyle devam edeceksen kendine dürüst davran onu geçtim bana biraz olsun acı biraz olsun vicdanın sıkılsın,biraz olsun düşün de ona göre adam gibi hareket et. Olmuyorsa bitsin, oluyorsa yapma bir daha. Ne olursa olsun tek bir hata yapma. Allahm hayırlısıysa nasip etsin hep böyle dua ediyorum

Bunların farkındayım zaten. Ben 5 yıl önce aşırı derecede kızardım kendini ezdiren kadına. Büyük konuşmuşum.
Ama farkındayım. Farkındalığım sabrımın tükenmesiyle geldi belki de. Kendime geldim.
Sadece söylicem ki adam gibi ne yapacağına karar ver iki ayağını iki yakada bırakma.
Ona seçim şansı veriyorum evet. Birini seçecek. Ve ona göre kararlar alıp bitireceğiz ya da büyük yeminler edecek bana artık.

canım benım bak kendını ezık gosterme sen bır bayansın onsuzda olabılecegını goster ona ,bana bıraz acı ne demek ,onsuzda olabılır dımdık ayakta durabılırsın gayet,sen dersen bana bıraz acı adam anlar onsuz yapamadıgını her haltıda yer bana muhtac dıye ,bak 4 5 yıllık bır bıllıktelıkım var bır bucuk haftaya kadarda evlenıyorum nasıpse bugune kadar bırcok kez ayrılma kararaı aldık guven sorunu yoktu fakat ben kızların nısanlımı yıyıecek gıbı bakmalarından sıkayetcıydım ,olmaz ben bununla mutlu olamm gozu kayar dıye kuruntu yaptım hep ama gordumkı ıs erkekte bıtıyor kızlar onemlı bıle dııll,ama kendımı hıcbır zaman acınacak hale getrmedıım oyle olsa bıle bunu ona hıssetırıpte ona muhtaclıgımı yuzune vurmadım ,kafan dık olsun senı ezık gorrse he der gecer bır bakmıssın oho gıden gıtmıs uyzulen sen olursun kenıdını ezık gosterme

Son düzenleme:
Öncelikle yazacaklarım sizi üzebilir,ama konuya tamamen dışarıdan baktığım için objektif bir yorum yapıyorum.Sürekli neden 5 yıldır o kızı seviyorsa benden ayrılmıyor demişsin,cevabı çok basit kız onu istemiyordur senin beyefendi de yalnız kalmak istemiyordur,senin onu sevdiğinden de emin bu yüzden seni bırakmıyor işte.

Ama gün gelir bu kız sevgiline yüz verirse o zaman ne olcak hiç düşündün mü?Sana hiç bir açıklama yapmadan koluna o kızı takıp çekip gidicek.5 yıl boyunca yazık etmişsin,oyalamışsın kendini daha fazla bence oyalanma.

Bir düşün ya sevgilin eski sevgilisine çabaladığı kadar sana çabalıyor mu?Gitmiş o kızın arkadaşıyla bile arkadaş olmuş,ağzından bi haber alabilmek için.Değer mi hiç bu kişiyle devam etmeye,sen o kadar aciz misin?

Artık duygularını kullanmasına izin verme erkek arkadaşının.Kafasını çok fena o kıza takmış.Facebook hesabından o kızı engellese bile başka bir adres açıp onunla konuşmayacağı ne malum?

3 kişiyle aşk yaşanmaz.Gururun nerede senin,bir an önce güçlü ve mantıklı ol.

Benim yapmam gereken tek şey ona artık bi karar vermesini söylemek. Şimdiye kadar zaten alttan aldım affettim ettim o kadar. Aramızda şuan ayrılalım desek anında biter çünkü bu söylendiği anda uygulanacak şeydir bizde. Ben de bunu kabullenmeye çalışıp ciddi bi şekilde söylicem ona. Böyle devam edeceksen Allah yukarda görüyo, benim karşıma illaki çıkarcak diye. Bir karar ver ve artık sıkıntı çekmeyelim dicem,bıktım dicem,sabrım kalmadı işte..

Bazen her şey o kadar ortadadır, burnumuzun ucundadır ki lakin kabullenmek istemeyiz...
Kabullendiğimizde hissedeceğimiz acıyı, "bir an" hissettiğimizde vazgeçeriz bunu kabullenmekten..
Hep deriz ki, "düzelir" "benim de hatam oldu ama" bunlar hep kabullenmemek için kaçışlardır...
Kendini bile suçlarsın...

Sizin de durum bundan ibaret...
Zaman hep geçiyor.. 1 yıl geçmiş, 3 yıl geçmiş, 5 yıl geçmiş... 7 yıl da geçecek... 10 yıl da...
Siz buna dur demezseniz... geçen her dakika kendinizi daha çok suçlamaya, kendinizden daha çok uzaklaşmaya devam edeceksiniz...

Bence onunla geçen zamanı durdurmalısınız...
Emin olun böyle bir "acı" (ben bunu acı olarak nitelendiremiyorum) uzun sürmeyecek...
Nefesim kesiliyor diyorsunuz ya...
Emin olun daha derin nefes alacaksınız...

Yapmam gereken bu benim işte. Her şeyi göze alıp çekilicem artık. Varsın istediğini yapsın,yalnız kalsın ya da kalmasın.
Cefanı çektim desin,5yılımı verdim desin,kuruntu yaptı,onun yüzünden oldu desin..
Ben kendime ağlarım. Geçen zamanıma,güvenime,umuduma..
Gün gelir unuturum ya. Bunu da biliyorum ilerde hatırladığımda sızlar bi içim.
Ama kararını versin. Bi kerecik daha,son kere denicem ben. Adım atıyorum.
Ama bu beni tekrar kandırması anlamına gelmeyecek işte. Yemin edicek,annesinin üzerine,benim üzerime. Yemin edecek öyle devam edicez ediceksek. Yoksa başka hiç bi yolu yok artık benim kalbimin dermanı kalmadı.. Kendimi çok üzdüm çok fazla..

dedıgım gıbı aklın fıkrın hala ona bır sans tanımakta ama ben degısecegını hıc sanmıyorum canım degıscek olsaydı senın onun ıcın yaptıgı o kadar fedarkalıgı gormemesı mumkun degıldı ,dıle kolay 5 yılını harcamıssın ,sans tanıdın bır yuva kurdunuz dıyelım ya sonrası ,guvencen yok kardesım ,bu evlılık saglıklı olurmu sence ,yarın obur bebegınıde alırsın kucagına mecbur kalırsın onun hatrına katlanmaya bu kadar uzulmeye degermı sence ?bır ınsan yedısınde neyse yetmısındede odur

Üzülmekte haklısın canım,ben de o durumda olsam çok üzülürdüm,kötü olurdum.Erkekler böyle benciller malesef,karşısındaki kişinin zamanından çaldıklarını farkedemiyorlar.

Son kez net bir şekilde konuş bakalım,sana karşı dürüst olsun,aklında başkası varsa da çekip gitsin daha fazla çalmasın zamanından.Ama 25 geç bir yaş değildir sıfırdan bir hayat kurabilmek için.Üzme kendini,kötü bir evlilik olcağına 2-3 yıl sonra güzel bir evlilik çıksın karşına.Umarım çözersin sorununu.

İnşallah. Şuan boğazımda duran yumruk gitse bi nefes alacağım ben.
Neye yanayım,kendime mi ona mı.. bilemiyorum. neye üzüleyim?
bende sabır derman kalmadı işte. bunları ona da söyleyeceğim hepsini.
bi adama yakışır şekilde yapsın artık versin kararını.
aklın onda mı? buyur git özgürsün.
bende de takıntı mı yaptın ona karşı? o takıntıyı ben yıkarım işte.
ikisinden biri olacak,hayırlısı olsun..

Öyle yapıcam şimdi uyanmasını bekliyorum ben de.. Anlatıcam,cevabını bekliycem,bana bağırıp kızacak yine, bağırmayı kes kararını ver artık diyceğm dermanım kalmadı benim,benim ne gunahım var.. söyleyecek o da. ona göre devam edeceğiz yolumuza. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim,bi insan haksızsa bağırıp çağırır bunu da ekle konuşmana,korkak gibi davranmasın o da artık bir seçim yapsın.Eğer seni seçmek istiyorsa da aklından komple atsın o kızı.Hakkında hayırlısı olsun.

Neden kendine yanacaksın ki? Yaşadın, tecrübe ettin..
O kaybettiği için üzülsün..
Evet insan üzülür alışkanlıklar var nihayetinde..
Ama böyle de sürmez ki..

Bir de, siz "kararını ver" artık dediğinizde, zannediyor musunuz ki tamam ayrılalım diyeceğini?
Siz onun için çantada keklik olmuşsunuz artık.. "kararını ver" demeniz blöf olarak algılanacak onun tarafından...

Ben sizin yerinizde olsam,
-ben karar verdim ve senden ayrılıyorum. derdim...

Bi an en yakın arkadaşımı gördüm sende neredeyse 9 yıldır birliktelerdi bi ayrıl bi barış çok yıprandı arkadaşım sebebide çocuğun eski kız arkadaşı en küçük bişeyden kızıp ayrıldık deseler çocuk gider diğer kızla görüşürdü hadi o zaman cahildi çocuktu ama belli bi yaştan sonra olmamalı ama ya başkalarının teşvikiyle ya kendi aptallığından yine yaptı arkadaşım hep affetti sabretti

Neyse şu an nişanlandılar çokta iyiler Allah bozmasın inşallah diğer kızda evlendi bu yaz düğünleri var arkadaşımın balayı için otel bakıyoruz mesela bi otel var mesela oraya o kız gitti adımımı atmam diyo hep yine şüphede şüphede Demiyeyimde dene bilim işte hala daha kafasına takıyo

Ben 5 yıllık ilişkimi bir cümleye bitirdim zamanında sindiremedim herzaman der o arkadaşım bana sen sevmemişsin diye o zaman bana görede nişanlısı onu sevmemiş ama çok üzülür asla demem öyle birşey o onun tercihi her halinde yanındayım onun inşallah çok mutlu olurlar inşallah sizde çok mutlu olursunuz onunla ya da onsuz

Sorun tam olarak ne bilmiyorum
Sadece eski sevgilisi değil, O da suçlu.. Ama bende sütten çkmış ak kaşık değilim.. Ben 10 hata yapıyorsam o 1 tane yapıyo hepsine bedel demişsin...

Kim ne kadar hatalı bu yüzden bilemem ama sevgilinin aklaında hala eski sevgilisi varsa kavgaya gürültüye takip etmene gerek yok, ayrıl gitsin..

Zaten kavgaların bi işe yarasa hala onu düşünüyor takip eidyor olmazdı değil mi ?

Hayat kısa, değmez bi Ous'a ( Ous diye sevgiline dedim )

Değil 5 yıl, 15 yıl olsa dahi eğer bir adam eski sevdiğine aklı kayıyorsa, ve konuşulduğu halde vazgeçmemişse hala kalkar da ne konuşur ki insan?

Hayal ediyorum kendimi, yani konuşma desem zaten demişim adam dinlememiş beni yine yine yine yapmış. E geriye 2 seçenek kalmaz mı? Ya aldatılarak devam ederim, yada kabul etmem çeker giderim.

Ben sizin yerinizde olsam bana daha şimdiden bunu yapan adam 10 sene sonra napar diye düşünürüm. Ayrıca eski sevgilisine kafayı takan bir adamı yanımda taşıyıp da aynaya bakamam ben.

Allah yardımcınız olsun.

herkese gunaydın.şunu belırtıyım oncelıkle benım kv aram ıyı degılcokaz gorusuruz.zaten evlendım 2 yıl gorusmedık benı ıstemeye bıle gelmedıler neyse dün eşimin dogum gunuydu kv aksam suprız yapmıs gelmıs.neyse oturduk çay pasta falan.sona ben kofte kızartıcaktım eşime fırından yag tenceresını ver dedım oda bu bol yagda olmaz dedı annesıne seslendı sordu bende oyle yapınca sınır oldum ama bısı demedım kv aa olmaz olmaz ole dedı bende bızboyle kızartıyoruz dedım eşimde döndü bana böyle konusmuycaksın dedı sert bı sesle..bende butun aksam hıc konusmadım sofrayı hazırladım yemedım ama sonra kaynanam boyle surat asıosun yok ben herzaman mı gelıyrum falan filan kıskırttı.dedı neyse sonra gıttıler.nıe benı rencıde edıosun yanlarında dedım basladı yok ben sana yapcagımı bılıyorum cart curt.ben okdr sınırlendım kı anlatamam.gıttı ıcerı yatmaya bende kumanda telefon flan basladım savurmaya.geldı ve benı cok kotu bı sekılde dovdu 2bucuk senedır evlıyım ılk defa boyle bısey oluo sızce neyapmalıyım ?

bende artık sabır bitti derman bitti ve gözümü iyice kararttım sanırım vazgeçecek gücüm var.
bendeki aşkı hasreti sevgiyi mahvetti.. yazıklar olsun inanamıyorum hala.. Yediremiyorum kendime

Allah gerçekten yardımcımız olsun böyle durduk yere üzülmek çok daha kötü koyuyor insana. Haksız yere haketmeden üzülmek.
Arkadaşınız inşallah çok mutlu olur,darısı benim başıma hayırlı olanla inşallah.
Bazen tek bi cümleyle gitmek lazım,hakettiğini vermek lazım demek ki.
Bunu ben de yapıcam şimdi sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…