• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiginizin exini takinti yapmayaniniz var mi?

Bende senin gibiydim takinti cok yaptim esimin exiyle ilgili. Evlenmeyi düsünmemis onunla. Arkadasindan rica ettim facede bana gösterdi kizi. Esimede söyledim tabiki sonra baktigimi. Kizda evlenmis hatta cocugu olmustu. Rahatladim :confused::KK70:

Sayet varsa nasil basariyosunuz? Üstelik onunla evlenmek isteyip kizin ailesinin vermedigini ogreniyosunuz. Nisanlimin eski sevgilisinin ne adini biliyorum ne bi resmini gordum. Hicbir detay alamiyorum. Benle mutlu oldugunu biliyorum. Ufak seyler disinda cok sorunumuz cok. Ama onu kiskaniyorum. Ornegin o kizi cok gezdirdigini her turlu fedakarlığı yaptigini duydum arkadasindan. Beni ben israr edersem cikarir disari o da yemege. Sinemaya falan bahanesi olur hep hic simartmaz beni. Bulustugumuzda hep basbasa oluruz yaninda cok mutluyum o da mutlu bulusmak ister hep ve ilgilidir yanyanayken. Ama uzakken nedense ozlendigimi hissetmiyorum ve o kiz kadar sevmedigi gibi seyler dusunuyorum kizi hic gormedigim halde. Evlenmek istemis olmasi üzüyor beni demek ki o kadar deger verip ömrünü gecirmek istemis ona bu konuyu acinca hic anlatmiyo detay vermiyo adini da soylemiyo tartismak istemiyorum aramiz bozulur anlatirsam diyo ben sadece varsayimlarla senaryolar yaziyorum. Siz olsaniz napardiniz sevdiginizin gecmisinde evlenmek isteyecek kadar deger verdigi biri oldugunu ogrendiginizde?
Seviyorsa arasın bir gün boyunca cevap verme sonra artık çok üzüldüğünü belirt ve anlatmasını yoksa ilişkinizin kötüye gideceğini söyle

Sonuçta belli yaşanmışlıklar var.Bazı şeyler kolay silinmez ki ilkler yaşanılanlar.Bunları kafaya takarak kendini daha mutsuz edersin önemli olan şu yaşadığın dönem.Sonuçta birşeyler olumsuz gitmiş ve şuanda seninle aklına getirip sorman yanlış olur :KK12:

Bende senin gibiydim takinti cok yaptim esimin exiyle ilgili. Evlenmeyi düsünmemis onunla. Arkadasindan rica ettim facede bana gösterdi kizi. Esimede söyledim tabiki sonra baktigimi. Kizda evlenmis hatta cocugu olmustu. Rahatladim :confused::KK70:
Ben de cok bulmak istesem bulurum da sonra iyice takinti yapmaktan korkuyorum

Ben de cok bulmak istesem bulurum da sonra iyice takinti yapmaktan korkuyorum

Bukadar takma evet bende takmistim ama takma sebebim kiz gzlmiydi uzun boylumu nsl bsy diye merak ettim. Gecmis gecmiste kalsin nisanlanip ayriladabilirdi yada sen nisanlanip ayriladabilirdin. Gecmise mazi gelecege niyazi. :KK14:

Back
X