Sevdiğinizin sizden yaşça küçükse..

Iki arkadasimin esleri de kendilerinden 6-7 yas kucukler. En son mutlulardi :)
Gercekten sevgi varsa atlatilir hersey.
Erkekle kadin arasinda bu kadar yas farkina bisey demiyosak digerine de onyargiyla yaklasilmasina karsiyim.
Hatta kadin kendine daha iyi bakmak zorunda kaliyo genc dursun diye :) kadinin lehine bi durum

Valla bana uysa ne olur uymasa ne olur, onemli olan size uymasi.
Sevdikten sonra niye olmasin, cevre baskisini hice sayabilirim diyorsaniz bence gayette guzel olur.
Siz 20 o 13 olsa olmazdi tabi:KK53:

Bence olmaz ben 24 olmama rağmen 21 yaş çok küçük geliyo. Aradaki fark 40 ve 33 olsa belki göze batmaz. Erkekler geç olgunlaşır. Ayrıca hiç görüşmemişsiniz bile o yüzden bu iş olmaz.
12 sene sonra 40 ve 33 olacak zaten :KK53:

Tavrınız ne olurdu?

Yaklaşık 9 ay önce bir internet sitesinde birini tanıdım, ben öğretmenim atanmayı bekliyorum şu an sınava hazırlanıyorum özelde çalışırken kpss ye karar verdim yaşım 28.
Bir nişanlılık atlattım kimseyle yakınlık kurmaya yanaşmadım uzun zaman ve şimdi onun arkadaşlığı sevgisi iyi geliyor.
O ise bir üniversite öğrencisi aramızda 7 yaş var.
Çok sık tartışmalar yaşadık ben kabul etmekte zorlandım epey zaman ama kendime çok yakın buldum onu.
O da çok ilgili, kırsa da dayanamaz özür diler bi hatası olduğunda.
Çok düşkün görünüyor bana karşı.

Fakat ilerde nasıl olur bilemiyorum. Bekleyelim iki sene ben de atanırım ve seni isterim diyor ama bu gerçekçi bir davranış mı sizce?
Ve başka bir şehirde hiç yüzyüze görüşmedik buna rağmen sürdü.
Sizin yaklaşımınz ne olurdu bu durumda.
Bu konuyu ilk kez sizlere anlatıyorum bu arada:)
Şimdiden teşekkürler.
Ya aslında neden olmasın ki yaş farkı önemli değil bence benimde eşimle aramda var yaş farkı o benden büyük ama benden daha hareketli daha çocuktur bende biraz ağırımdır ben bunu Problem etmezdim ama sıkıntı yaşının 21 olması 28 felan en azından bi 25 olsa o zaman sizde 35 olsanız derim bazı şeyler oturmuş olur. bi deneyin ama belki sonuç güzel olur neden olmasın ki hem. ben şeyi atlamışımya biraradada bulunmamıssız bilemiyorum Hakkınızda hayırlısı olsun. ya bide anlamıyorum dünyaya bi kere geliyoruz sırf yaş farkı yüzünden vazmı geçelim sevdiklerimizden farklı zamanlarda doğduk diye

Kalpler ve fikirler birse neden olmasın yakın arkadaşımda eşinden beş yaş büyük onlarda arkadaşım 28 yaşındayken başladılar ilişkilerine eşi o zaman 23 yaşındaydı iki yıl sonra evlendiler şimdi tatlımı tatlı bi kızları var başka bir yakın arkadaşım eşinden 3,5 yaş büyük onlarında oğulları var bende eşimden 15 ay büyüğüm bizimde kızımız var evlenilirde çocukta yapılır bizim kız grubu çıtır seviyordu :)))

Tavrınız ne olurdu?

Yaklaşık 9 ay önce bir internet sitesinde birini tanıdım, ben öğretmenim atanmayı bekliyorum şu an sınava hazırlanıyorum özelde çalışırken kpss ye karar verdim yaşım 28.
Bir nişanlılık atlattım kimseyle yakınlık kurmaya yanaşmadım uzun zaman ve şimdi onun arkadaşlığı sevgisi iyi geliyor.
O ise bir üniversite öğrencisi aramızda 7 yaş var.
Çok sık tartışmalar yaşadık ben kabul etmekte zorlandım epey zaman ama kendime çok yakın buldum onu.
O da çok ilgili, kırsa da dayanamaz özür diler bi hatası olduğunda.
Çok düşkün görünüyor bana karşı.

Fakat ilerde nasıl olur bilemiyorum. Bekleyelim iki sene ben de atanırım ve seni isterim diyor ama bu gerçekçi bir davranış mı sizce?
Ve başka bir şehirde hiç yüzyüze görüşmedik buna rağmen sürdü.
Sizin yaklaşımınz ne olurdu bu durumda.
Bu konuyu ilk kez sizlere anlatıyorum bu arada:)
Şimdiden teşekkürler.
hic yuz yuze gorusmediginiz biriyle evlilikten konusmaniz cok garip degil mi? ve aranizdaki yas farki hem cok fazla hem o henuz ogrenci hem de cok ama cok kucuk daha 21 yasinda biri. soz 47 o 40 olsaydi boyle soylemezdim ama suan ki durumda anlattiginiz hersey cok ama cok garip. bastan sona tuhaf. internette tanismaniz , yuzyuze gorusmeden konustugunuz konular , yasi , okumasi ....

Arada bence jenerasyon farki var.Ayrica hic görüşmemissiniz.Davulun sesi uzaktan hos gelir hesabi hersey soyler size.Bence böyle bir iliskiyi yurutmeyin.

hic yuz yuze gorusmediginiz biriyle evlilikten konusmaniz cok garip degil mi? ve aranizdaki yas farki hem cok fazla hem o henuz ogrenci hem de cok ama cok kucuk daha 21 yasinda biri. soz 47 o 40 olsaydi boyle soylemezdim ama suan ki durumda anlattiginiz hersey cok ama cok garip. bastan sona tuhaf. internette tanismaniz , yuzyuze gorusmeden konustugunuz konular , yasi , okumasi ....

9 ay boyunca her gün konuştuğum birinin yalan söyleyip söylemediğini hissederdim galiba.

hic yuzyuze gormediginiz birinin sevgisinden,duskunlugunden nasil eminsin olabiliyorsunuz.Ustelik sizden 7 yas da kucuk.Bana mantiksiz geldi acikcasi.

Çok fazla kafama takıp dert etmediğim bir şeyi sayenizde dert etmeye başladım hanımlar.

Ortada evlenelim aman ne olur benimle evlen gibi bir talep yok benden ona karşı.

Evlilikten sürekli bahseden o diyorum.
Ama anlamak istemiyorsunuz ısrarla.
Anladım ki bir çok kişinin derdi yardım etmek filan değil.
Olumsuz bile düşünse insan eleştirisini düzeyli yapmalı bana göre.
Nasıl sevdin nasıl konuştun? Demek kimsenin haddine değil sanırım.
İnsanca düzeyli bir şekilde fikir sunan herkese teşekkürler.
Yeniyim bilmiyorum bir an önce bu konuyu kapatmak istiyorum.

yanyana geldikten sonra verin kararınızı.
böyle konuşmak gereksiz.

yan yanayken tahammül edemeyeceginiz şeyleri olcak belkide
yürüyüşünden sogursunuz belki
yemek yeyişinden bakışlarından el hareketlerinden
aman ne bileyim işte.
başka sorunlar cıkar belkide yaş tek başına sorun degildir.

önce bi görün. ben bu cocuk için tabular yıkarım herşeyi hallederiz birlikte oldugumuz zaman diyebilcekseniz ne önemi var yaşın.
ama tam terside olabilir.

ben yaş farkına erkek büyük oldugunda bile karşıyım ama hayat bu gönül bu.
çokta şeeeeeeettmemek gerek :confused:

27 yaşında bir kadın nasıl olur da hiç buluşmadığı biriyle sevgili olur aklım almıyor. İnternette tanışmak normal, hiç buluşmamak anormal.

Erkekler genelde sadece internet üzerinden yürüyen ilişkileri pek ciddiye almazlar. Nasıl ondan bu kadar eminsiniz? Buluşmamışsınız bile.

Ben yas farkına hiç aldırmam ama dün yaşadığım bir olay beni şok etti. İşyerinde muhendis bayan arkadaşım 37 yaşında sevgilisi 30 yaşında bunlar bir yıldır sevgililer. Kadın kariyer konum olarak adamdan üstün ve cok güzel bir kadın. Saçma sebepten tartismislsr adamın dediği laflara inanamadik. Kadına ninem gibisin zaten yanyana olunca jigolo saniyorlardir beni yaşlı kadın nine dedi ve kadına popon selülit dolu onları yok et dedi. Biz şok olduk kadın bayilacakti neredeyse. Ve bu adam sözde deliler gibi asikti. Öfkeyle yada ciddi mi söyledi bilmiyorum ama iğrenç ti o laflar demek ki adamın kafasında yas takıntısı varmış

Ben yaş konusuna değil de henüz hiç görüşmemenize yorum yapacağım. Benim de olmuştu net.fen tanışıp hiç yüzyüze gelmeden hoşlandığım kişiler. O yüzden empati kuruyorum. Siz şu an yaralısınız. Geçmişte kalbiniz kırılmış muhtemelen. Şimdi bu arayış noktasında uzaktan birinin hoş cümleleri kadınlık gururunuzu okşuyor. Burda insanların birşey yazmasına gerek yok. Siz kalbinizi tamir ettikçe bu olayın sıradan birşey olduğunu anlayacaksınız. O çocuk şu an size yarabandı. Hakeza o da öğrenci hiç bişeyin farkında değil. 21 yasında öğrenci genç sorumluluk sahibi değil ve gerçek dünyaya karışmamış. Yine gerçek dünyaya ait olmayan sanal bir aşk yaşıyor. İkinizin de çok kısa bir zaman sonra hevesi geçer. İnşaallah gerçek aşkı çok yakında bulursunuz. Sevgiler...

Herşeyi bırak bu kenara kalbin var ya hani suan içinde onun olduğu onu dinle sadece kapa gözlerini düşün hafif bu gülümseme olacak ya ışte o senin en büyük cevabın evlenecek duruma gelseniz evlenirsiniz zaten suan daha inmlisi var seni mutlu ediyo hemde cok fazla yanyana gelmek önemli değildir sana sözleriyle dokunuyor sen zaten suan onu tamamen yannda hissedebiliyosun... mutlu ol kendin için mutlu ol yaş nedir ki ne olucak yani eskiden 20 yaşındaki erkekler evin direği çoktan oluyordu geç evlenme evlenme o yaşlar çocuk sayılmaya başladı bırak işin gidişatına mutlu olmaya bak gülmeye bak vozlerbi kapatıp seni mutlu eden o adamı düşün şeb kalbine beynine girmişse zaten olay bitmiştir ufak tefek ayrıntılar bunlar mutluluk çok zor yakalanıyor kimse kimsenin içini bilemez ama bi gün gelir ve biri yaralarını sarar mutlu eder dewam et mutlu ol umarmda çok mutlu olursun...

öncelikle bi görüşün bi buluşun.

ama genelleme yaparsak 21 yaş erkek ve 27 yaş kadın ilişkisi imkansız gibi. özellikle erkeklerin geç olgunlaştığını düşürüsek. daha bu 'çocuk' okulunu bitirecek iş bulacak vs. sen belki bunları beklemek istemeyeceksin. şu an işsiz olsan bile atıyorum bir sene sonra işe girdin. çocuk hala öğrendi mesela. cebine para mı koyacaksın?

Ay bılmıyorum yaaa 1 2 yaş olsa neysede şimdi o genc delikanlı kanı kaynıyodur .s
Gözü şuan olgun bayanlarda olabılır ama ilerde ne olur bilemem..

hımm konu derin..
benim eşim benden 1 yaş küçük ve çok olgun bazen odun :KK70:
hiç yaşının çocukluğu yoktu. ilk tanıdığımda da 21 yaşındaydı gayet olgundu. o 22 yaşındaydı ben 23 evlendik. tabi öğrenci değildi artık işimiz falan vardı.
o yüzden yüz yüze görüşüp bir tanıyın. belki o da size olgun gelecektir. önce onu süzgecinizden geçirin o da sizi.
zira sonra ki aşama aileler. bazı aileler takılıp kalırlar bu konulara.
en azından boşuna bağlanmamış olursunuz.
bu arada görümcelerimin eşleri de kendilerinden küçük aşağı yukarı 7 - 8 yaş kadar. sorun var gibi görünmüyor.

Back
X