• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizin sizin için en çok ne yapmasını istersiniz???

sevgilim_benim

SeNi_çoK_OZLeDiM_AsKeRiM
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
2.156
1
116
- Yurtdışı
merhaba kızlar askerim benden bir dilek dilememi istedi ve o dileğide gerçekleştirmeyi istediğini söledi zor bişi olsun o hevesle askerliğimi bitireyim dedi bende sizlere danışmak istedim acaba sizin fikirleriniz nedir siz sevdiğiniz insandan neler beklersiniz bekliyorum cevaplarınızı:34::9:

yanı askerde oldugu ıcın sartlar kıstlı yanı bende arkadasa katılıyorum kalıcı olucak boyle tek sey mektup yazması sanırım 300 kusur mektup cook gzuel olsa gerek

rica ederiim. hem ileride evlendiğinizde okuyup hatırlamanız için güzel bir anı defter haline getirirsiniz. hatta sende surpriz yap o gelene kadar sende yaz.. aynı günleri birbirinizle karşılaştırırsınız...

çok güzel fikir tatlım ama askerim zamanım yok dedi günlük tutmaya:50: denetim var dedi zamanım hiç olmuo dedi çok saol fikrin için:16:

yoktur yoktur erkekler her gün günlük mü tutarmış. başarırsa bravo valla. hangi erkek yapmış bunu :1:
başka bişey mi bulmalı ne?

Tatlim gece yatmadan hiç mi 5-10 dkk zamani yokmus sana biseyler yazabilmek içiiin ?? :(

şu anda pek zamanı olmuo tatlım denetim varmış ocağın sonuna kadar çok spor yapıolar garibim zor atı kendini yatağa :9: yoksa yazar mutlaka izmirde rahattı acemiliğinde 3 sayfa yazmıştı yazmayı sevmemesine rağmen:1:

Back
X