ay bu konu başlığı tam benlikmiş,baştan sona okudum ve evet biz de asla isimlerimizi kullanmayız.kavgada bile söylemeyiz,söylersek zaten iyice ortalık karıscak demektir

6 yıldır beraberiz

ve birbirimize her şekilde hitap ederiz.ay burda yazmak dogru mu bilemem ama gaza geldim yazcam

evli değiliz ama karıcım kocacım diye hitap ederiz birbirimize.sonra o bana pacalı güvercinim,meneksem,zillosum,kadınım,totosunu yediğim,sümügünü yediğim (iğrenç gelebilir ama ask işte napcan) cimcimem,minik eşim,minik kuşum,pisi pisim,tatlı manıgım,tatlısım,küpek( köpek deil dikkat küpek

) bazen kıııızzzz zilli der böyle uzatarak,civcivim,kuyrugu güzel ördeğim,küçük kız,tatlı sıpam,küçük hanım,kınalı kuzum,gülüm,cadi

,potinceğim(ugur böcegi demek),kurban oldugum,yavru ceylanım,fındısım fıstısım,burma kadayıfım,sütlacım,küçük soytarım,çiçeğim der.bu aralar evdeki muhabbet kusum kübos diyo bana,o da sürekli kübos demeye basladı

aslında daha cok sey var yazacak da cok uzun oldu

klasik olanlar da var ama yazmadım onları.ben de ona genelde böyle sesleniyorum,essolusu falan diyorum,esek sıpası diyorum.bence böyle kelimeleri kullanmak çok daha güzel klasiklerden.yeni bi kelime kullanınca mesela cok hosuna gidiyo,diline doluyo hemen,tabi benim de cok hosuma gidiyo.