Sevdiginizle birbirinize nasil hitab edersiniz ?

Sevdiğim bana meleğim, sevdiceğim, en büyük özlemim, Mühür gözlüm, dünyam, caaan, canım askim, bebeğim, boncuğum, hatunum, karıcıkım der :70:
ben ona hayatım, aşkitom, bitaneem, caaan, balım, hayatımın anlamı, kocacıkımm derim :69:

İsimle hitap etmek hakarettir bizim aşkımızda..
Ciddi kavga ediyoruzdur eğer ismimiz geçiyorsa arada..
Canım demek bile yakındır hakarete..
Aşkım, Bitanem,Bebeğim.. Ve aşkımın en çok sevdiği benden duymak istediği tek kelimedir , Kocacığım..
Evli değiliz,,İnşallah kısmette varsa olucak

ahaaaaa tek kelimesini bile değiştirmeme gerek olmayan bi yorummm.
sagol arkadasım benı yazma zahmetinden kurtarmıssın:42:
aynen benım sevgilimde bole..
birde ben ona Canımın dibi,çift kaşarlı tostum gıbı saçma şeyler derim:24::24::24:

kelebeğim minnoşuım aşkım bitanem güzel prensesim bebeğim güzel sevgilim hayatımın anlamı fln der bnde tatlım yawrum bitanem aşkım yakışklı prensim falan :D isimle pek hitap etmeyiz bi kere isminin sonuna -cim eki getirdim dha yeni barışmıştık çok kızdı :27:

İsimle hitap etmek hakarettir bizim aşkımızda..
Ciddi kavga ediyoruzdur eğer ismimiz geçiyorsa arada..
Canım demek bile yakındır hakarete..
Aşkım, Bitanem,Bebeğim.. Ve aşkımın en çok sevdiği benden duymak istediği tek kelimedir , Kocacığım..
Evli değiliz,,İnşallah kısmette varsa olucak

aynen canm isimle hitap etmek kavga sebebidr:)hatta isimn sonuna cim cum flan bile getrmeyiz..hayatmn anlamı canmin içi herşeym deriz o bana özel olarak sarı meleğim der:)bizimde kocacığım karıcığım ilerde evlenrsek kullancagmz tek kelimedr...ve bazen de kuzum sıpam falan deriz butun guzel kelimeleri deriz hatta bazen butun guzel sozler biter diyecek kelime bulamayıp koca kafa tombik falan deriz eglenmek amaclı:1:

Son düzenleme:
eger ismimi söylüyosa büyük bi kavgayı göze almış demktr :27::27:
isim kullanmayz eger çok sinirliysek hiç bişey yazmayz ama yinede isim kullanmayz..
hatta bazen knuşuyoruz biz evlenince ailelern yanında ne dicz die bi karar wereemedk hala :69:
gnelde kullandıklarımz.. ' eşşeksıpamm , karıcm , kocişş , ayucuk , ayumi :9::9: , pamuk aşkmm , melegmm vs gerisi klask :9: :nazar::nazar::nazar:

aaa bide Canım ve hayatm kelimelerini sevgilimden duymaktn hiç hoşlanmam buda bilir onlarıda kullanmayz :nazar:

Son düzenleme:
ayy ben bazen durr canım benmm yaa derımm canım benım mı? der gulerek:D daha cok seyler dıyoruzzz da neyse burda demııyım:D

ay bu konu başlığı tam benlikmiş,baştan sona okudum ve evet biz de asla isimlerimizi kullanmayız.kavgada bile söylemeyiz,söylersek zaten iyice ortalık karıscak demektir :9::9: 6 yıldır beraberiz :nazar: ve birbirimize her şekilde hitap ederiz.ay burda yazmak dogru mu bilemem ama gaza geldim yazcam :60::60: evli değiliz ama karıcım kocacım diye hitap ederiz birbirimize.sonra o bana pacalı güvercinim,meneksem,zillosum,kadınım,totosunu yediğim,sümügünü yediğim (iğrenç gelebilir ama ask işte napcan) cimcimem,minik eşim,minik kuşum,pisi pisim,tatlı manıgım,tatlısım,küpek( köpek deil dikkat küpek :9:) bazen kıııızzzz zilli der böyle uzatarak,civcivim,kuyrugu güzel ördeğim,küçük kız,tatlı sıpam,küçük hanım,kınalı kuzum,gülüm,cadi :10:,potinceğim(ugur böcegi demek),kurban oldugum,yavru ceylanım,fındısım fıstısım,burma kadayıfım,sütlacım,küçük soytarım,çiçeğim der.bu aralar evdeki muhabbet kusum kübos diyo bana,o da sürekli kübos demeye basladı :9: aslında daha cok sey var yazacak da cok uzun oldu :9::9: klasik olanlar da var ama yazmadım onları.ben de ona genelde böyle sesleniyorum,essolusu falan diyorum,esek sıpası diyorum.bence böyle kelimeleri kullanmak çok daha güzel klasiklerden.yeni bi kelime kullanınca mesela cok hosuna gidiyo,diline doluyo hemen,tabi benim de cok hosuma gidiyo.:66::66:

O bana aşkım benim,aşkböceğimm,bitanem benim,ömrümün sahibi,herşeyim,mutluluğum ve ömrümm der genelde 'm' harfini uzatır. Ben ona sadece aşkım,bitanem derim..:61:

İsimle ve "canım" la hitap etmek niye kötü geliyor acaba çok kişi yazmış bende de durum böyle.
Çok ilginç. Bunun üstünde düşünülmesi gerek.

:9: isimler hep tartışmalarda söyleniyo çok güldüm buna. Bizde de durum aynı çünkü. Onun dışında hep hayatım deriz. Aşkımı da çok kullanıyoruz. Bide bizde kasıtlı sözler var mesela ben çok yemek yedim ya falan dersem bana domuşuk der daha da kendimi kötü hissedeyim diye. O da kıskançlıktır işte kazak erkekliktir moduna girdiyse ben de daha da damarına basmak için tamam minnoşum nası istersen derim delirir :9:
Bide göbekli olduğu için dikkat etsin, göbeği kafasına takılsın diye tosun paşa derim ama pek işe yaradığını sanmıyorum :66:
Eğer biraz canım sıkkınsa moralim bozuksa mahsunlaştım diye hemen bebeğim demeye başlar, böyle göğsüne bastırır tam bebek gibi hissederim o zaman, çok iyi gelir :69:
Yani bizde hitap şekli çok ama değişmeyen tek kelime hayatım'dır. Çoğunlukla ailelerimizleyken de hayatım deriz sadece yüksek sesle konuşacaksak, hani dikkat üstümüze çekilecekse isimlerimizle hitap ederiz. Ayhh çok uzattım ama çok hoş bi konu herşeyi anlatasım geldi :9:

Back
X