Sevdiğinle ailen arasında kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gozdenuzaklarda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
39
4
38
22
Hayatımda birisi var ve çok seviyorum onu. Babam biliyor ve ya gelsinler istesinler yada ayrılın diyor. Ama ben sözlenmeyi erken buluyorum aynı şekilde sevdiğimin aileside. Ne yapacağım bilmiyorum ailemi karşıma almalı mıyım mutsuz olmamı mı istiyorsunuz diye yada canımdan çok sevdiğim kişiyi bırakıp ailemi mutlu edip kendime duygularıma işkence mi edeyim acı mı çekeyim.

Kuzum daha çok küçüksün, ailenin zaten anlaması lazım ama diretiyorlarsa, evliliğe hazır değilim, tanımak istiyorum, ilerde pişman olup olmayacağımı nasıl bilebilirim. Bana destek olmanız lazım de.
Ay allahım moralim bozuldu. inşallah seni anlarlar.

Kuzum daha çok küçüksün, ailenin zaten anlaması lazım ama diretiyorlarsa, evliliğe hazır değilim, tanımak istiyorum, ilerde pişman olup olmayacağımı nasıl bilebilirim. Bana destek olmanız lazım de.
Ay allahım moralim bozuldu. inşallah seni anlarlar.
Sevgilin olunca illaki hemen sözlenmen mi lazım ben bunu anlayamıyorum 🥺

Yaşın küçük çıkma süreniz az kuzum sakın aileni arkana alma okulunu oku çocukta seviyorsa bekler o sevgiler onsuz yaşayamamlar geçiyor okuduysan mesleğin kalıyor elinde kendini düşün önce
Doğru diyorsunuz ama benim hayallerim var zaten kariyer planlarım hedeflerim ama ailem anlamiyor galiba😥

1 yıl değil abla 8 ay otomatik çevirdi de ben söylemedim ya yakalandım 🤦‍♀️ o 19 yaşında
Bak tatlım aynı benim hikayem lisede yakaladı babam ayrılacaksın diye tutturdu gizli gizli devam ettim sonra ne mi oldu üniversite sınavıma birkaç ay kala aldatıldığımı öğrendim terk ettim o hırsla üniyi kazandım okudum mesleğimi elime aldım ayaklarımın üstünde duruyorum gitti oda o kızla evlendi

O zaman bırak çocuğu daha be çocuklar çıkar karşına

Ya evet ne olursa olsun önce okulunu bitir. Meslek sahibi ol. Ben varya şimdi 17 yaşındayken beğendiğim çocukların koluna şimdi sümüğümü bile sürmem

Hayatımda birisi var ve çok seviyorum onu. Babam biliyor ve ya gelsinler istesinler yada ayrılın diyor. Ama ben sözlenmeyi erken buluyorum aynı şekilde sevdiğimin aileside. Ne yapacağım bilmiyorum ailemi karşıma almalı mıyım mutsuz olmamı mı istiyorsunuz diye yada canımdan çok sevdiğim kişiyi bırakıp ailemi mutlu edip kendime duygularıma işkence mi edeyim acı mı çekeyim.
Sakın aileni ezip geçme en büyük yanlışı yaparsın erkek arkadaşın senin yerinde olsaydı emin ol hemen seni bırakırdı ayrıl gitsin ama aileni ezme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X