Böyle olacağını bilmiyordumInsan en yakinina yani sevgilisine guvenemeyecekse kime guvenecek? Adam hakli yani..
Böyle olacağını bilmiyordum
Depodan mal kaçırmışlar zamanında ondangüvenlik ile heşire ilişkisi neden yasak
ilk kez duyuyorum
Herkese değil sadecr iki tane arkadasim biliyordu onlarda sırtımdan vurdu insan birazda paylaşmak istiyor inanın banaHer is yerinde bu tur kurallar olabilir de herkese soyleme meraki nedir? Gerek var miydi? Ne oldu simdi bos yere ikiniz de uzuldunuz.
Herkese değil sadecr iki tane arkadasim biliyordu onlarda sırtımdan vurdu insan birazda paylaşmak istiyor inanın bana
Kizlar vallahi catlicam buda kafa yani ne dusunecegimi sasirdimbir ilişkim vardı aynı yerde çalışıyorduk amirleri öğrendiği için ilişkimizi gizlemeye karar verdik tabi ben bir kac kişiye söyledim nerden bileyim gidip birinin tekrar soyleyecegini patronlarina,bu arada ben hemsireyim o güvenlik ve güvenlik hemsire ilişkisi hastanede yasak. Daha önceden bir kere uyarı yedi ve kimseye söylemeyelim diye beni uyardı. Kizlar bie gun öncesi buluştuk birlikte uyuduk aynı sabaha uyandik adam beni eve bıraktı ve ne aradi ne sordu. Meger guvenlik amiri herkesin icinde bunu rezil etmis ben sana ne dedim diye bende bunu bir arkadasimdan ogreniyorum. Onu gorunce kahroluyorum arkadasima demis ben ona kimseyee guvenme dedim guvenilmicek insanlara güvendi kac yasinda adamım beni rezil etti amir az kalsin dövecektim onu orda demis bir de annesi yogun bakima kaldırılmış onu söylemiş psikolojisinin kötü olduğunu anlatmış tabi arkadasimin bana soyleyecegini biliyor. Beni görünce bir bakışı var icim parçalanıyor,yanimda bir doktor vardi ve gülüyorduk onunla gordu ve bana uzun uzun ters ters bakti arkadasim koluma carpti duzgun dur cocuk sana bakiyor cok gevsek olma dedi bu nedir onuda anlamadim bazen gözlerini kaçırıyor görmemezlikten geliyor ve ben ona cok adım attim en son mesaj attim cevap vermedi artık yapacak pekte birsey yok gibi,geceleri eczaneyi guvenlik aciyor sirf onu gormemek icin baskasini gonderiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Vaktini ayıran herkese teşekkürler :)
Evet o konuda bana ait beni kullandığını düşündüm yazmayınca ama konu buymuş amir tekrardan öğrenmiş eğer ciddiysen müdürle konusalim da demis gerisini bilmiyorum bendeBen bu konuya benzer bir şey hatırlıyorum sanki, adam beni kullanıyor mu gibi bişey soran siz miydiniz?
Hastanede her türlü ilişki serbest ama hemşire ve güvenlik ilişkisi mi yasak? Gerekçesi de mal kaçırmak mı? Sizce de saçma değil mi bu? Evlenirlerse işten mi çıkartacaklar mesela yoksa evli insanlar hırsızlık yapmaz mı?
Evet o konuda bana ait beni kullandığını düşündüm yazmayınca ama konu buymuş amir tekrardan öğrenmiş eğer ciddiysen müdürle konusalim da demis gerisini bilmiyorum bende
Adam bana kahve ısmarladı ve bende tesekkur edip güldüm oda bana gevşek olma dedi neymis bana ters ters bakıyormuş yanlis anlarmış beyfendi bende cok sinirlendim evetBen arkadaşınıza takıldım. Siz doktorla konuşurken nasıl ‘çok gevşek olma’ diyebiliyor.. Ne biçim bi tabir!
Peki sizin bu uslubunuz ne olacak ? Kusura bakmayin cok kabasınız.Ay ne sacma birsey yaGuvenlikle hemsire iliskisi yasak demek Onlarin kalbi yok mu?
Kusura bakma ama tum suc senin, cenene sahip cikaydinda adami delirtmeseydin. Yok ben bu kadinlardaki gevezeligi anlamiyorum, soyleyince nolmasini bekliyordun acaba
Niye? Dogrular isinize gelmedi mi kuccuk hanimPeki sizin bu uslubunuz ne olacak ? Kusura bakmayin cok kabasınız.
Niye? Dogrular isinize gelmedi mi kuccuk hanim
Kaba seviyorsun demek:)Heheh ben sizin yorumlariniza bayiliyorum:)
Kaba seviyorsun demek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?