Sevdiimiz birini unutmak mmkn m?

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
62
Muğla
Unutulmazım
Yıllar yılı acı çekmiştin, istemediğin bir ortamdaydın ve sana ters düştüğü halde yanlış şeyler yapmıştın. Acına, yaşam mücadelene ortak olup, yüreğimi yüreğine, ömrümü ömrüne katıp seni mutlu edecektim. Ben senden sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip, bu sevgiyi yaşamanı istemiştim. Yalnız seni istiyordum… Ama o kadar ters davranıyordun ki bana… Çok sevilmek bu kadar kötü müydü? Gerçekten böylesine ağır mıydı ki?

Sevgiye hasretim dediğini düşünüyorum da... Hayatıma bilmediğim anlamlar getirmiştin. Gözüm kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacaktım, ya da kendimden VAZGEÇECEKTİM. Hem seni kaybettim, hem de kendimden VAZGEÇTİM.

Var mıydı böyle kimsesiz darmadağın olmak, biçare kalmak, var mıydı? Keşke beni böyle ödüllendireceğine, hiç ödül vermeseydin. Onca yüreği senin yüreğine feda ettiğim halde, yüreğin kocaman sevdamı alabilecek kadar büyümedi…

Ben de sana büyük bir sevgiyi vermekte diretiyordum. Bu kadar direttiğim için beni bağışla…

Beni kırgınlıklarla, çelişkilerle, cevabı sende olan bir sürü soruyla ve bitmek tükenmek bilmeyen "keşke"lerle bıraktın, bana onca acı verdin ama yüreğim düşmanın olamıyor. Her gün alabildiğine yanıyor, istesem de istemesem de seni özlüyor, seni istiyor.

Yüreğimi koparıp atmak mümkün olsaydı hiç düşünmeden koparıp atardım. Ama artık kendime sözüm geçmiyor.

Başımı ellerimin arasına ne ilk ne de son alışım. İlk acım değil ama en büyükacımsın.

Bir limandayım ve senin bindiğin gemi çoktan uzaklaşıp gitti. Bunu kabullenemiyorum, zoruma gidiyor, canımı acıtıyor.

Sen yüreğimdeki hasret! Yarım kalmışlığım, unutulmazımsın…
seninle dünyaya getirdiğim üç tane güzel yüzlü meleklerim için seni unutmayı hiç düşünmedim..sen benden kopsanda ben hep mücadele ettim...
unutmadım...unutmayacağım...bil istedim...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

mecbur alışıcaksın şekerım, ben de aynı durumdayım hatta burada senle aynı durumda olmak durumunda kalan cok bayan var , sen de cok sevdım kayybettım demıssın
cok sevdıgımız yuzden kaybeeden oyle cok bayan var kı aynı sebepler, karsı da koyamıyoruz kendımıze şekerım agla acılırsın ıyı olmaya calısmaktan baska caren yok. gecmıs olsun

mecbur alışıcaksın şekerım, ben de aynı durumdayım hatta burada senle aynı durumda olmak durumunda kalan cok bayan var , sen de cok sevdım kayybettım demıssın
cok sevdıgımız yuzden kaybeeden oyle cok bayan var kı aynı sebepler, karsı da koyamıyoruz kendımıze şekerım agla acılırsın ıyı olmaya calısmaktan baska caren yok. gecmıs olsun

keşke unutmak kolay olsa da hayatımızdaki kötü şeyleri unutabilsek...

İnsan zamanla neleri unutuyor derler ya aslında yalan cnm:kahve:
Unutmuyorsun sadece zamanla yerini boşluga bırakıyor o kadar..
unuttugunu zannediyorsun :delphin:

vefayı vefasızlarda arayanlara verilecek vefamız olmamalı,boşa hasret çekmeye gerek yok... üzülmeyelimmm yaradanın terazisi çok dengelidir.gün gelir sıra bizede gelir...:(

Unutmak mumkun degil bence. Birde ilk askiniz ise unutmaniz gereken kisi daha da zorlasiyor

bence mumkun deil ben ayrildim sevgilimden ayrilmak zorunda kalmistim arabamizdi sevdigim kisi annemler karsi gelmisti ve ben 2 gun ayri kalabildim yattim kalktim aklimdaydi aglicm die gozlerm sismisti unutamamistm her an aklimdaydi ve simdi ailemize karsi yine birlikteyiz ayrili ve unutmayi denedk olmadi:)

böyle birşey mümkün deil söz konusu bile olamaz.......
tamam başka biriyle birlikte olabilirsin, yeniden birileri heyecanlandırabilir seni , başka birini daha beğenebilirsin ama hep onu sewersın.. anlayacağınız aynen şu durum;
Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor,,yastayım hiç kimse bilmior..........

evet mümkün...
ondan çok daha iyisini bulduğunuzda bu gayet mümkün..
birde sizin bu konuda ne kadar kararlı olduğunuza da bağlı...
fakat kimse unutulmayacak kadar mükemmel değildir..
onun yerini kolaylıkla dolduracak birileri vardır...

bence mumkun deil ben ayrildim sevgilimden ayrilmak zorunda kalmistim arabamizdi sevdigim kisi annemler karsi gelmisti ve ben 2 gun ayri kalabildim yattim kalktim aklimdaydi aglicm die gozlerm sismisti unutamamistm her an aklimdaydi ve simdi ailemize karsi yine birlikteyiz ayrili ve unutmayi denedk olmadi:)

bi de benim halimi düşün ben yengemin erkek kardeşine aşıktım bize de çok karıştılar ama bizi ayıran çok farklı bir durumdu engellere boyun eğmedik görüştük buluştuk ama bizi ayıran kıskançlık oldu unutamama kısmına gelince imkansız yengemle aynı şehirdeyiz ve muhakkak gelecek buraya ve kötü hissetmeye başlayacağım geçmiş güzellikler gelecek aklıma offfffff ne zor durum bu yaaaaaa keşke hiç sevmeseydm:1no2:

evet mümkün...

yo yo yanılıyorsun öyle kolay değil ilk aşkından daha iyisini bulmuyorsun aslında ilk aşkın üzerinden giderek karşılatırmalar yaparak çıkarımlar yaparak daha iyi yada kötü diyorsun ama hala ilk aşk etkisi sürüyor feci kötü bir durum ben yengemin erkek kardeşiyle yaşıyorum bunu daha beter nefret ettiğimi düşünüyorum ama görünce gülüşü sesi adımı söylemesi çıldırtıyor beni galiba ölene kadar aklımdan gitmeyecek...:çok üzgünüm:

başkasını kendimizden çok sewmemek gerek aslında..yaşadıklarımızdan ders almamız gerekli bence..

anofel'e kesinlikle katılıyorum bizim en büyük hatamız aşkın gözümüzü kör etmesine izin veriyoruz.Şimdi 'aşkın kuralı bu 'dediğinizi duyabiliyor gbiyim haklısınız ama nolursa olsun bizim sahip olduğumuz en büyük değer kendimiziz bunu asla unutmamalıyız.Hepimiz aşık oluyoruz ve bu da dünyadaki en güsel duygulardan birisi ama birgün gerçek aşkımız dediğimiz kişinin bizi yarıyollda bırakma ihtimaline karşı temkinli olmalıyız yoksa asıl hançeri bize o deil kendimiz saplamış oluruz

evet mümkün...

öyle diyosun.ahhhhhhhhhh ahhhhhhhh o kadar basit olsaydı..:oklava::oklava:

bi de benim halimi düşün ben yengemin erkek kardeşine aşıktım bize de çok karıştılar ama bizi ayıran çok farklı bir durumdu engellere boyun eğmedik görüştük buluştuk ama bizi ayıran kıskançlık oldu unutamama kısmına gelince imkansız yengemle aynı şehirdeyiz ve muhakkak gelecek buraya ve kötü hissetmeye başlayacağım geçmiş güzellikler gelecek aklıma offfffff ne zor durum bu yaaaaaa keşke hiç sevmeseydm:1no2:

GERÇEKTEN ÇOK ZOR DURUM..HAYIRLISI OLSUN...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Back
X