- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
hepimizin korkuları vardır............
özellikle kaybetmek ve bir daha görememek..............
en çokta bu yaralar sanırım insanı......
sevdiklerimizi bir gün olup elimizden kayıp gidecek...........buda hayatın bir gerçegi......
ailemizi,eşimizi,dostumuzu,sevgiliyi,evladı kaybetmek..........
bunun korkusunu yaşamak......yada düşünmek bile korkunç.....ama kimseninde güvencesi yok sevdiklerimizin başına ne gelicek ne olcak kimsede bilmiyor.bilemeyizde......
işte bu korkuları yaşıyanlar varmı.........
düşündügünüz zaman .....aklınızdan ilk ne geçiyor..........
sevdiklerinizi kaybetmekle ilgili........
yada yaşayıpta nasıl atlata bildiler bilmiyorum ama çok zor olsa gerek..........
peki ölümle kaybetme bir gerçek.......elimizde de degil geriye almakta imkansız..........
öyle yada böyle dayanmak zorunda oldugumuz bir durum...........
peki sevdiklerimizin sevgisini kaybetmek........bunu içinizde yaşıyormusunuz........
ailenizin size olan sevgisinin azalması.........
artık eskisi gibi sevilmemek......yada çocugunuzun...eski ilgisi sevgisi kalmayışı........
yapılan hatalar ve kaybedilen sevgiler.......en zoruda bu olsa gerek.....
sevdiklerinizin sevgisini kaybetmeyi hiç düşündünüz mü??ya beni bir daha sevmeslerse diye......korkular yaşadınız mı??????
yada kaybetmemek için aşırı ilgi gösterip kendimizden geçip...dahada sevdiklerimize baglanıp yanlışlar mı yapıyoruz........???????
özellikle kaybetmek ve bir daha görememek..............
en çokta bu yaralar sanırım insanı......
sevdiklerimizi bir gün olup elimizden kayıp gidecek...........buda hayatın bir gerçegi......
ailemizi,eşimizi,dostumuzu,sevgiliyi,evladı kaybetmek..........
bunun korkusunu yaşamak......yada düşünmek bile korkunç.....ama kimseninde güvencesi yok sevdiklerimizin başına ne gelicek ne olcak kimsede bilmiyor.bilemeyizde......
işte bu korkuları yaşıyanlar varmı.........
düşündügünüz zaman .....aklınızdan ilk ne geçiyor..........
sevdiklerinizi kaybetmekle ilgili........
yada yaşayıpta nasıl atlata bildiler bilmiyorum ama çok zor olsa gerek..........
peki ölümle kaybetme bir gerçek.......elimizde de degil geriye almakta imkansız..........
öyle yada böyle dayanmak zorunda oldugumuz bir durum...........
peki sevdiklerimizin sevgisini kaybetmek........bunu içinizde yaşıyormusunuz........
ailenizin size olan sevgisinin azalması.........
artık eskisi gibi sevilmemek......yada çocugunuzun...eski ilgisi sevgisi kalmayışı........
yapılan hatalar ve kaybedilen sevgiler.......en zoruda bu olsa gerek.....
sevdiklerinizin sevgisini kaybetmeyi hiç düşündünüz mü??ya beni bir daha sevmeslerse diye......korkular yaşadınız mı??????
yada kaybetmemek için aşırı ilgi gösterip kendimizden geçip...dahada sevdiklerimize baglanıp yanlışlar mı yapıyoruz........???????
Son düzenleme: