Sevdikte Noldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi oykusenbaykara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en yakın ark.ınla olduğuna göre bi amacı var belli ki, kıskandırmak falan..
boşver canım takma, taksan bile takmazlıktan gel. En iyisi..yerimseniben

takmadım desem yalan koca bir yalan..

ama artık gat göstrmem gerek

Canım sence ruh halimi kaldı alahını seviyorsan dr gidiyorum ayriyetten

ay bu yorum çok samimi geldi , çok hoşsun canım

Bence o kız arkadaşın olucak şahıs çok patavatsız biriymiş , seni üzmeye çabalar gibi söylemiş , böyle mi söylenir , izah edilir bu durum en yakın arkadaşa? Bana hiç güvenilir gelmedi , hatta seninkine o yüz vermiş olabilir gibi bile geldi senin anlatmandan yola çıkarak söylüyorum..
İkisiyle de görüşme bi müddet zaten kokusu çıkar , hem sende sağlıklı düşünürsün kimseden etkilenmeyerek.. Ben olsam bende sinirlenirdim hatta eğer doğruysa kız ark. anlattığı bir sürü intikam planı kurmaya bile başlamıştım heralde.. Sende bi durul bakalım zamanla herşey ortaya çıkar , olayın eğrisini doğrusunu öğren..

Unut Salla gitsin boşver takma diyenlere imreniyorum böyle bi şey yaşayıpta takmamak mümkün olurmu?
Hangi çağ da yaşıyoruz kızlar ya allah aşkına bu kolay kolay hazmedilecek bi şey mi?
Sen yine sessiz kal canım en güzel cevap sessiz kalmaktır !

arkadaşında çok hoşmuş ya bile bile mi bunu söylüyor sana kafamçokkarıştı

tŞkr ederim cancağazım:)

Haklsın yne sessiz kalmalıyım...

aynen cnm ddiklerine harfyen katılıveriyom

arkadaşında çok hoşmuş ya bile bile mi bunu söylüyor sana kafamçokkarıştı

bilmem söledi dövesim geldi boğazını skcaktımda tuttum kendimi

Ben o adamın bana iğrenerek bakan gözlerini oyar dışarı çıkarırdım ya neyse....sen tabi böyle yapma tatlım....sakın arayıp mesaj felan atma....hiiiç muhatap olup kendini düşürme...sanki çok kıymetliymiş de paylaşamıyormuşsun gibi olur....O kız arkadaşın ile de arkadaşlığını da tekrar gözden geçir...gerçek arkadaş bu şekilde davranmaz....arkadaşın ile bağlantını da bu olayın üzerine bitirme...şimdi arkadaşına karşı tavır alırsan....önemsemiş olursun....bi müddet eskisi gibi davran....hatta daha samimi davran....bu konuyu açarsa... gül geç... kapattım ben o meseleyi kime bakarsa baksın...hiiiç umrumda değil....onu konuşmayalım lütfen gerek yok de kapat... içinde patlasın söyleyecekleri....sonrada birşeyleri bahane edip o kızdan uzaklaş....sudan bi sebep bulursun.... kötükedihüso ...bu arada meslekdaşız seninle :1hug:

inan canım kafam gündür allak bullak aynen dediklerini yapcam...

Çok saol bebeğim

canım ben senin diğer konunuda okumuştum
senin ki aşk falan değil takıntı yapmışsın emin ol
vede arkadaşım dediği gibi gerçekten git bi doktora yoksa sonun hiç iyi gözükmüyo
allah yar ve yardımcın olsun

ila kullanıyorum zaten canım dr gidiyorum saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…