- 14 Haziran 2019
- 673
- 773
- 103
Candan erçetin şarkısı gibi oldu başlık ama durumum tam böyle
24 yaşındayım, bugüne dek tek bir tane değil ilişkim, flörtüm bile olmadı. Birkaç hoşlandığım, iki de sevdiğim insan oldu ama hiçç biri yüz vermedi. Benden hoşlananlara da ben hiçbir şey hissedemedim. Çevremde bakıyorum iki sohbete bir gülüşe herkes herkesten etkilenebiliyor ama yok hiç ilgi duymadığım biri bana yanaşınca iyice soğuyorum. Atıyorum birisini beğendim, o kişi geldi yakın davrandı ondan da soğuyorum. Ne zaman yüz bulamasam o zaman bir erkek daha çekici geliyor.
Yaşıtlarıma bakıyorum evlenip üstüne çocuk bile yapmaya başladılar ben hala ilkini bulabilmiş değilim. Mesela görücü usulü olarak da bayağı beğenenim, oğluna yeğenine vs isteyenim oluyor ki gösterilen kişileri görseniz gayet beğenilecek insanlar ama şu sol taraf en başından bir şey hissetmeyince sonradan da olmuyor işte. Zaten daha en başından bak bu evlenebileceğin insan diye gösterilen birisi hiçbir şekilde çekici gelmiyor. Tabi ki şu an evlenmek gibi bir niyetim de yok ama 67576 yılda bir insan beğenebilmem ama o insanın da beni beğenmemesi, bana gösterilenlerden ve yanaşmaya çalışanlardan ise asla hoşlanamama durumum devam etsin istemiyorum. Hayat hep böyle geçer mi?..